2014 Şubat Anneleri

Büyük ihtimal terlediği için oluyor 2-3 gün hergüne yıka azalırsa devam edersin
:18:

canım ya benimki kontrolünde 7240 cıktı kilosu ıyı dedi sizce nasıl az mı bilemedim şimdi:18:
Maşallah öpte başına koy,daha ne olsunn...hele birde doğum kilosu azsa hiiiççç sesini çıkarma gayet iyi maşallah

Geçmiş olsun canım maşallah iyide kilo almış yavrun...iğneleri yaptırmamakla çok iyi etmişsiniz el kadar yavruya nasıl iğne yazmış pess doğrusu..

Ooffff yavrumm bi tuhaf oldum yaaa çok geçmiş olsun

Canım ne güzel yazmışsın,moralinin iyi olduğu hemen anlaşılıyor..
Gezin tabi havalar da güzel Ohhhh...
bu arada dışarıdayken emzirme işini nasıl yapıyorsun.ben dışarıdayken hiç emzirmedim biberonla verdim hep...

Anneler.merhaba giremiyorum artik ya okul ev misafir derken . Kaka tahlili yaptirdik gene temiz cikti ilk sonuclar birkac gune kultur.sonuclari cikacak sonra da alerji testi kizim asidan sonra donmeyi unuttu o kadar agladi ki uc gun acidan kipirdayamadi

Canım çok geçmiş olsun ikinize de.nasilsiniz göğsun nasi oldu.geçmişi okuyamadım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol bitanem.bugun su gecirmeyen bandaj taktirdim sozum ona.dusa girdim ciktim ana ne goreyim bandajin ici su. Kahroldum bisey olucak diye. Zaten agrisi devam ediyor.hemen doktor a sordum bisey olmaz.cumartesi gelde dikis atalim dedi. Poff bide o cikti.simdi de kuzuyu bekliyorum ates olucak mi diye.ishal de basladi dis ya bu belli.mamasina prebiyotik koydum bakalim ne olucak

Yavrummm.icim sizladi nasil cani acimistir rabbim safi adiyla sifa versin insallah.dua larimda..

Onlarin cani yanmiyorki arkadasim. Benim canimdan can kopariyorlar. Yavrum dogdu gunlerce yogunbakimda Heryerinde igneler hortumlarla yasam savasi verdi. 2 aylikti ablasindan hastalik bulasti igneler verdiler cok agirdi cunku neler gordu kuzum.oturdum balkona agladim saatlerce yinede cok sukur ki gecici hastalik bunlar.allah beterinden saklasin insallah..

Gecede gerçekten hiç emmiyor diyebilirm. Ben sağmıyorum ama o yüzdenmi azaldı acaba sütüm. Bilmiyorum ya ne kadar düşünürsem sütüm azalıypmuş gibi. Ek gıda vermekte çok meşakkatli bakalım ne yapcaz

Ne bundan sonra dahaki az alacaklar:26:desene 5 .ayda 7 kilo olamayacaklar:26:benim oğlum öyle gece sürekli uyumaz kesin tam saatleri var onda kalkar saat kurmuş gibi.bazen 100 cc içer yatar bazen 60 cc içer.

Ben biberonla hiç denemedim canım çünkü keyfine göre bazen alır bazen almaz.arabaya gidiyoruz,bir mekandaysak Emzirme önlüğümü takıyorum.her yerimi kapatıyor çok rahat oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tabiki emmediği için azalıyor,hergün süt memede 6-7 saat beklerse zamanla azalır.benimde sütüm bazen çok azalıyor,benimkide gece çok emmiyor uykuyu tercih ediyor.azaldığını gördüğümde gece ve gündüz sağıyorum birkaç gün,gerçekten bollaşıyor.sonra tekrar kızıma emanet ediyorum ee tabiki oda az emdiği için süt yine azalıyor,bu böyle devam ediyor...
Çoğu zaman emzirmeyi bırakmayı bile düşündüm çünkü sütün azlığı çokluğu beni strese sokuyor,kilo alımı da iyi değil zaten...hala emziriyorum bakalım ne olacak böyle

geçmiş olsun canm çok üzücü gerçekten inş. tez zamanda iyileşir.kaç yaşında görümcenin oğlu ?

Benim oğlan da 700 gr aldı bu ay... emiyim mi emmiyim mi diye düşünüyor çok ama çok yetersiz emmesi...Dediğiniz gibi doğduğundan beri uyuyo kalkıyimde
bi emiyim yok...

aynen benimkide öyle cnm o kadar çok uyumasada hiç emmese aramıyor.ben sütümü sağıp içine pirinçli kaşık mamalarından karıştırıp çay kaşığıyla zorla yediriyorum doktorumuz tavsiye etmişti iştahsızlığı için.faydası oldu gibi bakalım bu ayki kilo alımı nasıl olacak.

ben nerdeyse dışarı bile çıkamıyorum bebiş aç kalacak diye yaa o kadar zor oluyoki biberon almaması emmemesi offf eve kapandım kaldım :2:

aynen cnm sütüm az diye kafaya taktıkça dahada azalıyo bunu çok tecrübe ettim mümkün olduğunca rahat ol kafana takma bol su iç artıyo inan.tabi suda öyle kuru kuru içilmiyor midesi kabul etmiyor insanın yağlı tuzlu şeyler yiyeceksinki suyu çok içebilesin.bende sağıyorum artık emzirirken zorla emziremiyorsun istemeyince ama kaşıkla bi şekilde tıkıyorum ağzına

ayyyy çok güzellll hakocumm.nerden almışşş
hoşgeldin tatlım
maşallah kuzucuğaaa

bebeğini zor uyutan çarçafta ayakta sallayan arkadaşlar bi tecrübemi paylaşmak istiyorum sizinle.benim bebeğim ilk aylarda çok usluydu kendi kendine uyurdu sonra 1 ay öyce birden ne olduysa ayakta çarşafta sallamadığız yer kalmadı hatta bi ara kucağımda hoplata hoplata gezdirerek uyutuyordum öyle bile zor uyuyordu artık ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteydim.son 1 haftadır oğlumda çok büyük bi değişiklik var yine eskisi gibi kendi kendine uyumaya başladı emzikle arada sallasamda.şimdi düşünüyorum 1 ay önce neden çarşafta sallıyorduk neden uyuymuyordu nerde hata yaptım diye

1.oğlumun yanağında alarjik bi hastalık varmış yanakları kıpkırmızıydı doktora götürdük kortizonlu krem falan kullandık geçti çok şükür ondan dolayı uyuymamış çok sıkıntı etmiş olabilir

2.oğlum mızırdandıkça ben uykusu var ondan mızırdanıyor diye hemen uyutmaya çalışıyordum tabi sanırım uykusu olmadığı içinde zor uyuyormuş.

şimdi napıyorum derseniz oğluşum mızırdansada uykusu gelmeye başladığını anlasamda hemen uyutmaya çalışmıyorum kucağımda gezdiriyorum oynatıyorum değişim odaları gösteriyorum balkona çıkartıyorum artık iyice uyuklamaya başlayınca yatırıyorum emziğini veriyorum uyuyor maş. bide uyku aralarını açtım iyiyce 2-3 saatten önce uyutmuyorum çoğunlukla 2,5 saatte bir uykusu geliyor.gündüz 3 defa ma uzun uyutmaya çalışıyorum.kısa uyumuşsa 4 kereye çıkabiliyor.gecede 9 gibi gece uykusuna yatıyor.bu şekilde uykumuz düzene girdi gibi inş. bozulmaz.

sizin bebekleriniz gündüz kaç kere uyuyor?gece uykusuna kaçta yatıyor
?

Son düzenleme:

yazdıklarına imzamı atıyorum laleciğim

Gece 12 -1 den önce uyumuyor gunduzde en uzun uykusu 40 dk oda bir veya iki kez onun dışında hep kucak hep ilgi hiç uyku düzeni yok sinirlerim alt üst bide şimdi memeyi tutmamak için kendini yırtıyor bu çıktı başımıza

12-1 çok geç bebek için aslında bende biraz geç yatmasını istiyorum 10-11 gibi ama bi türlü çekemedim ileri.akşam üstü 7 gibi uyanıyor 9 a kadar zor dayanıyo bi daha uyutup uyandırsam çok sıkıntılı ediyo uyandığında, bi ara denedim denediğime pişman oldum en sonunda pes ettim gecede çok aşırı uyanmadığı için.gündüz uykusuda çok azmış senin bebişin nasıl dayanıyo küçücük bebek anlamadım benimki 3 saatten çok uyanık durmadı hiç.bi ara uyuymuyordu yüzündeki rahatsızlıktanmış o geçince rahatladı uyuyor şimdi.cnm seninkininde bi rahatsızlığı olmasın doktora götürdünüzmü?

Kızım bugün meme almanakta direniyor.napıcam?yardım edin.zaten normalde çok iştahsız.göğsüm şişti çok fena

cnm bi sıkıntısımı var acaba birden değişen çocuklarda bu aklıma geliyor hep.göğsünü muhakkak sağ biberon alıyosa biberonla vermeye çalış benimki gibi biberon almıyosa koyulaştırıp kaşıkla verebilirsin.nedense bugünlerde çoğumuz iştahsızlıktan şikayetçiyiz noluyor bu çocuklara :44:

slm ciciş annler cok olduu yazmıyalıı..kızımdan fırsatım olmuyor umrım iyisiniz..ya kızlar bişey sorucam benim kızımın üst dişin yan tarafı şişmiiş sizcee dişmidirr benim bildiğim önce ön dişler çıkarr..buaralar kızım çok huysuz olmuşş elleri hep ağzındaa kaşıyor huysuzlanıyorr sizce dişmii çıkırıyorr ama erken değilmiii biz 30 haziranda 4 aylık olucazzz..kızım 27 şubatta doğduuu...

Ne bundan sonra dahaki az alacaklar:26:desene 5 .ayda 7 kilo olamayacaklar:26:benim oğlum öyle gece sürekli uyumaz kesin tam saatleri var onda kalkar saat kurmuş gibi.bazen 100 cc içer yatar bazen 60 cc içer.

Canım telaş etme, sen iyi beslemeye bak...bir bakarsın 1 kilo almış,belli mi olur:)))benimki aşırı iştahsız, bu iştahsızlıkla tabiki iyi kilo alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…