Bebegını lutfen gunasırı yıka. BU sıcakta yazık degıl mı 4-5 gunde bir yıkamak. Çocuk kim bilir ne kadar bunalıyordır sıcaktan, terlemekten. BENİM KIZımda zaturre baslangıcı vardı ben gene de kışın gunasırı yıkıyordum. ÇOK ŞÜKÜR hiç bir şey olmadı.
Oyle yapma bence. Yüzüstü iken bası dik öne bakıyor ya. suyu o zaman dokersen bi şeycik olmaz
Benim oglan kurtlu teyzesi sabit durmuyo ne kafasi ne ayaklari duruyo kalkmaya calisiyo tepiniyo
Selam kızlar.
Doktordaydık bu gün.
Oğlumun kafasının arkasında ufak bir beze vardı. Ona baktırdık. Ultrasona girdi ve Allah a şükür ki ufak bir lenf bezesiymiş. Doktor büyük ihtimal bir lenf bezesi bu, zamanla kaybolabilir de büyüyebilir de, takipte kalalım ancak ufak olduğundan şu an için problem olarak görmüyoruz dedi. Rahatladım. Ancak; bilenler bilir benim oğlanınbezleri hep kupkuruydu. Ve malum sonuç: kilo almamış hiç. Doktor hemen mamaya başlamayalım, önce ek gıdaları bir arttır bol bol yedirip su içir bu arada emzirmeyide aksatma, 1 hafta sonra tekrar tartalım. Kilo alımı yine olmazsa son çare mamaya başlayacağız dedio kadar da sağlıklı besleniyorum halbuki süt olsun diye.. Sırf ona kilo olsun diye.. Yapamıyormuşum demekki.. Neyse. Bakalım 1 hafta sonra ne olacak.
Cnm benim kızımda öyle durmuyor kalkmaya çalışıyor ama ben hergün akşam yıkıyorum hemwn isilik oluyor çünkü çok sıcak kışın bile gün aşırı yıkıyorduk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinnn.nasilsiniz?
Dun cokkk yorucu bir o kadarda stresli gecti. Sabah terziye gittim gosteride giyecegim pantolonun pacasi icin cok yogunmus hanimim yapmadi. Ordan kuafore gittim sagolsun onunda yaptigi sac beni bitirdi.o saci ben evdede yapiyorum.gitmezsen kendi kuaforune olucagi budur.sinirden öldüm. Eve geldim esim gelicek saat 5 te kizimi gosteri salonuna goturmus olmamiz gerekiyor.benim bey saat 5 olmus isyerinde hala.sorumsuzluk resmen. Artik ellerim titredi sinirden.bide kv oglunu korudukca ne yapsin calisiyor cikamiyor demek ki dedikce daha da artti.cikamiyorsa siz gidin ben oraya geliyim desin. Baktim olmuyor sakinlestirici surup:) canim benim o olmasa ben ne yaparim.yanimda bile goturdum:) gosteri cok guzeldi. Agladimbenim prematurem buyumus. Nasil da kivrak dans ediyor. Anasinin edirne genini almis:) tekvando sampiyonu madalyasi aldi. Kesinlikle tekvandoya devam ettiricem savunsun kuzum kendini.hemde spor
Minti calinan butun sarkilara eslik etti:) hic durmadan konusup ciglik atti herkes bize bakti:) hic umurunda degildi dunya aaauuuuu diye sarki soyledi benim kuzum:)
Cok yorucu gecti ama.eve geldigimde pert tim coktan.buyuk kuzuma soz verdigimiz icin mecbur gezmeye gittik
Gece eve dondugumde yataga oturunca uyumusum kafam ne zaman yastiga dustu bilmiyorum:) esim oyle dedi..
Bende hergün yikiyorum antalyadayim ben yaniyo burasi olmadi pamuk denicem illa vazalinmi sürmek gerek onada bilmiyorum tek basima yikamak istiyorum kulaktan dolayi olmuyo
Yok canım neden yanlış anlayayım:) para önemli değil zaten yardım ettiğimiz bir aile var onlara vermiştik.dediğim gibi eşim hocalara sormuştu.valla onlar ne dediyse biz onu yaptık canım.bi de benim mide rahatsızlığım var yıllardır.tutsam bile çok zor geçiyor belki onu da söylemiştir o yüzden hocalar öyle yapın demiştir.ben bi sorayım.
evet bak miden raahtsız bida tutamam dersen dogrusu olmuş allah şifa versin cnaım kabul etsin bende cok zordayım tutsammı tutmasammı boğa gb yerken elim ayam boşalıyo bayılr kalırsam yawruma nolur korkuyorum bilmiyorum adet olsam zate 10 gün öle geçicek bilmiyorum sütümde zaten az cok üzülüyorum oda gider tutarsam tutmucam herelde((
Ben de tuttuğum zaman son saat ağrıdan ağlıyorum canım ama zaten emzirme var şimdi.borcum 60 olacak vay halime:) su içmemiz çok önemli süt için o yüzden Allah affetsin ne diyeyimbu arada dün abimler pişmaniye getirmiş gece yedim ben de.değişik başka bir şey yemedim sağınca 70 çıktı çok şaşırdım öğlen sağdım ama o saate kadar kızım emmişti de.o mu artırdı Allah dualarımı mı kabul etti bilmiyorum.
Bu arada biz bu gün doktora giderken ve alışveriş esnasında falan hep kangrudaydı oğlum kucağımda. Uyudu uyandı bakındı falan.. Bi arkadaşım da tutturmuş "6.aydan evvel kangruya konulmaz erkek bebekler, yoksa testisleri sıktığı için ilerde sperm kalitesi düşer" diyip duruyor. Allah aşkına ne alaka? Var mı bunun doğruluk payı kızlar? Ya anlamadığım şey; 4. 5. ayda testislere zarar veriyorsa, 6.aydan sonra nasıl vermiyor? Yani zarar veren şey, her daim zarar verir dimi mantiken? 6. aydan sonra sihirli bir şekilde zırha mı bürünüyor testisler? Tövbe tövbe.. Doktora sordum, hem de uzman kadın, dedi yok öyle bir şey, ama arkadaşım kafamı kurcalıyor. Sinir oldummm!
Kızlar eşime sordum,hoca demiş ki diğer ramazana gelmeden kişi orucunu tutacaksa kefarete gerek yok,tutamayacaksa ödemeli demiş.ben bu Ramazan da tutamayacağım için kefaret geçerli demiş.
Allah Allah. Orucumuzu bozmuyoruz ki keffaret olsun. Tutmayınca tutmadığın gün kadar tutmak gerekiyor. Bir de emziren ve hamile kadınların zorlandıklarında tutmamaları için hadisi şerif bile var. :)
Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
Kefaretten kastım tutamayanların ödediği bedel ya.
Özür dileriim.Konunun gerisini yeni okudum
Seni o kadar cok merak ettim ki nerdesinnasilsin iyilestin mi?
Estağfurullah:) terimi yanlış kullanmış olabilirim
Huzunbaz yerim ben paşayı da arabasını da. Allahım yaa
Nasılsın iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?