2014 Şubat Anneleri

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Ayni canim.cocuklarla ugrasiyorum. Kucuk kizim gunduz hic uyumuyor cok uykusu olmasina ragmen 15 dakika sonra ciglik atarak kalkiyor sakinlestiriyorum yine ayni agliyor 3 gundur boyle.bakalim sonunda ne cikicak. Benim hastaliklar bitmez zaten:) yinede cok sukur.
Hep aklimdaydin merak ediyordum seni iyi oldu gelmen.apandist nasil oldu? Diger rahatsizliklarin? İnsallah iyilesmissindir..

kuzummmmm özlemişim yaaa.bizler iyiyiz sizler nasılsınız

Maşşallah ya paşaya. Doğum tariniz neydi? Erkekler hepten önden gidiyolar. Daha bi kemikliler maşşallah subhanallah.

İdare ediyorum kuzum ya. Ne olsun işte. Kediyle uğraşıyorum ama daha tek başıma değil :)

Ya benim kuzuda öyle uyumak için çaba sarf edip uyuyamayınca çıldırıyor. Şöyle bir araştırdım. Uykusu geldiği anda verdiği tepkileri anlamıyorsunuzdur dedi internet. Ben de laaan ne beceriksizim dedim bir de d vitamini eksikliği öyle huysuzluk yapıyormuş. Artık daha çok güneş ışını aldırmaya çalışıyorum. Zaten güneş bi sersemletiyo sanki

Yine ne oldu sana ya? :18:

Apandist iyi görünüyor şükür. Kan pıhtılaşması için tahhlil yaptırdım. Doktorumla konuşacağım daha Safra kesesi inşallah herhangi bir sorun çıkmaz. Malum diyet yapıyorum. Gibi gibi..

Eki Görüntüle 1170753
Oğlum kemal bu sabah beşten beri kayıptır.güvenlik kamerasının çektiği son resim bu

Yerim ben onu yaa

[video=youtube;iGut_MVMcUY]http://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]

akşama kornet yiyelim kocikimle bali

Bir suru sey yazmistim sana ama sistem kabul etmedi agliyabilirmiyim
2 cocuk cok yoruyor beni bazen hayattan istifa edicem diye cemkiriyorum:) ama pek bir ise yaramiyor.
Safra kesesini erteleme canim hatta apandist ide.onunda ameliyatini oldum ben oda kolay.biliyorum bebek elini kolunu bagliyor. Ama biz iyi olmazsak onlara ne olur?
Su d vitamini olayini iyi hatirlattin hic vermiyordum daha dogrusu firsat bulamiyordum.verdim bu gun. Benim kiz bugun hic uyumadi en son kakasini yapti rahatladi uyudu.aslinda kabiz degil ishal gunde 5 kere sulu yapiyor. Yapinca rahatliyor.bir tahlil e goturucem de hastane uzak gitcem orda beklicem falan filan.
Pehhh is hiccc bitmiyor kuzum yaa.

Ah huzom telden gördüm bi an gerçek sandım Allah im korusun ödüm koptu.basimdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen:'(.amann Allah korusun hepimizin evladını.bu arada maşallah tosunuma...

ayy allahım korusun yavrularımızıııı

Oy maşallah. Çok tatli bal kaymak bunlar yerim seni çirkin kac aylik bu tatli bal kaymak
sağol teyzesi 17 ocak doğumluyuz.erken doğduk 36.haftada aniden

Ayyyyyy kurbannnn olurummmm onaaa!!!! Masaallah 41 kere, yakisikli kuzum benim..
sağol teyzesi şımartıyosun

[video=youtube;iGut_MVMcUY]http://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]

akşama kornet yiyelim kocikimle bali
yedinmi kız kornet

Ay keşke bize gelseemirim le arkadaş olurlat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
almanya çok uzak be kuzum

sağol teyzesi.5 hafta 10 günlüğüzzzz

Gelininle gelmesinde :))
ahahha sormaaa olurmu olur

ayyy yerim ben onuu maşallahhh

sağol teyzesiii.böyle bi uşak oldu mkt :)

babasilinge verdiğim 100 tale ye acıyorum kuzum ben inanki

hüzünbaz canım oğluşun çok ama çok tatlı maşalllah doyamıyoruz ya bebek sevmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…