Eki Görüntüle 1170753
Oğlum kemal bu sabah beşten beri kayıptır.güvenlik kamerasının çektiği son resim bu
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
hahha bii<m kız kaçırmış onu canım şimdi uyuyolar
Yirim ben bununasi da yakışmış. Arabası hemde çok mutlu yaw terlikkere bayildim Güle güle kullansın kuzucuk
ehehhe tamam o zamna meraklanmayayım
kuzummmmm özlemişim yaaa.bizler iyiyiz sizler nasılsınız
Ayni canim.cocuklarla ugrasiyorum. Kucuk kizim gunduz hic uyumuyor cok uykusu olmasina ragmen 15 dakika sonra ciglik atarak kalkiyor sakinlestiriyorum yine ayni agliyor 3 gundur boyle.bakalim sonunda ne cikicak. Benim hastaliklar bitmez zaten:) yinede cok sukur.
Hep aklimdaydin merak ediyordum seni iyi oldu gelmen.apandist nasil oldu? Diger rahatsizliklarin? İnsallah iyilesmissindir..
Eki Görüntüle 1170753
Oğlum kemal bu sabah beşten beri kayıptır.güvenlik kamerasının çektiği son resim bu
Eki Görüntüle 1170753
Eki Görüntüle 1170753
Eki Görüntüle 1170753
Eki Görüntüle 1170753
Pamuk koyma daha cok su girer. Silikon tıkac var. Eczaneden alabilirsin.
Eki Görüntüle 1170753
Eki Görüntüle 1170753
Maşşallah ya paşaya. Doğum tariniz neydi? Erkekler hepten önden gidiyolar. Daha bi kemikliler maşşallah subhanallah.
İdare ediyorum kuzum ya. Ne olsun işte. Kediyle uğraşıyorum ama daha tek başıma değil :)
Ya benim kuzuda öyle uyumak için çaba sarf edip uyuyamayınca çıldırıyor. Şöyle bir araştırdım. Uykusu geldiği anda verdiği tepkileri anlamıyorsunuzdur dedi internet. Ben de laaan ne beceriksizim dedim bir de d vitamini eksikliği öyle huysuzluk yapıyormuş. Artık daha çok güneş ışını aldırmaya çalışıyorum. Zaten güneş bi sersemletiyo sanki
Yine ne oldu sana ya? :18:
Apandist iyi görünüyor şükür. Kan pıhtılaşması için tahhlil yaptırdım. Doktorumla konuşacağım daha Safra kesesi inşallah herhangi bir sorun çıkmaz. Malum diyet yapıyorum. Gibi gibi..
Yerim ben onu yaa
Ah huzom telden gördüm bi an gerçek sandım Allah im korusun ödüm koptu.basimdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen:'(.amann Allah korusun hepimizin evladını.bu arada maşallah tosunuma...
sağol teyzesi 17 ocak doğumluyuz.erken doğduk 36.haftada anidenOy maşallah. Çok tatli bal kaymak bunlar yerim seni çirkinkac aylik bu tatli bal kaymak
sağol teyzesi şımartıyosunAyyyyyy kurbannnn olurummmm onaaa!!!! Masaallah 41 kere, yakisikli kuzum benim..
yedinmi kız kornet[video=youtube;iGut_MVMcUY]http://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]
akşama kornet yiyelim kocikimle bali
almanya çok uzak be kuzumAy keşke bize gelseemirim le arkadaş olurlat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol teyzesi.5 hafta 10 günlüğüzzzzMaşşallah ya paşaya. Doğum tariniz neydi? Erkekler hepten önden gidiyolar. Daha bi kemikliler maşşallah subhanallah.
İdare ediyorum kuzum ya. Ne olsun işte. Kediyle uğraşıyorum ama daha tek başıma değil :)
Ya benim kuzuda öyle uyumak için çaba sarf edip uyuyamayınca çıldırıyor. Şöyle bir araştırdım. Uykusu geldiği anda verdiği tepkileri anlamıyorsunuzdur dedi internet. Ben de laaan ne beceriksizim dedim bir de d vitamini eksikliği öyle huysuzluk yapıyormuş. Artık daha çok güneş ışını aldırmaya çalışıyorum. Zaten güneş bi sersemletiyo sanki
Yine ne oldu sana ya? :18:
Apandist iyi görünüyor şükür. Kan pıhtılaşması için tahhlil yaptırdım. Doktorumla konuşacağım daha Safra kesesi inşallah herhangi bir sorun çıkmaz. Malum diyet yapıyorum. Gibi gibi..
Yerim ben onu yaa
ahahha sormaaa olurmu olurGelininle gelmesinde :))
ayyy yerim ben onuu maşallahhh
Benim kızım var. Bne de buyul bir merakla sordum doktora. Bir yerden bir yere gidene kadar kullanmak için olur ama uzun süreli kullanma dedi. Uzmanların hiç birisi aynı şeyleri söylemiyor. O yüzden daha çok araştırıp içgüdülerimize güvenmek lazım galiba.
Bir de thebabasling diye bir sling var. Çocugu yanımızda götürüp severse almayı planlıyoruz. Bir çok pozisyonda oturabiliyor ve bacak arasında herhangi bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?