2014 Şubat Anneleri

o zamannnn yaşasınnn azcık bişeyy kaldı:)) 12 de olsa 14 te olsa ya beni her gören feci güzelleştin oğlun olacak dio bide çok az kilo aldım ama göbek çıktı sivri böle bakalım kızımda yok oğlum da sağlıklı olsun da ikisinede çok sevinirim:))

bide nedense oğlum diesim gelio ilk günden beri bu çok heyecanlı bir olaymış ya bi de hareketlerini hissetsek hayırlısıyla..:)) kıyamam ben size yaaa minik miniklerr ayyy düşününce bebişleri içim doluyo sımsıcak oluyo kızlar:) allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

napıyoruz o zamn bi ay daha bekliyoruz tamam mııııı

maşşallah sana canım...bende cok çirkinleştim kendimce....soldum kurudum eridim bittim yani....hiç beğenmiyorum bu ara kendimi....hakkımızda hayırlısı olsun

öyle demee ya ben bakıorum bütün gebişler çok sevimli oluyor.. allah ayrı bir güzellik veriyor :) gzelsindir annesi sennn güzelsindir:):):) öyle deme hiçç bal arın üzülür sonraaa:))

ya kızlar ben oldum olası bebişleri seviorum arkadaşlarımın bebişleriyle ilgileniorum dün eşim bana sen elalemin çocuğuna böyle sevgi duyuyosan sen kendi çocuğuna nasıl olursun bilmiorum dedi:) düşündüm de ben hakikaten çocukları bebekleri seviyorum...:)

Bende çok severim bebekleri

günaydın kızlar ikili testi yaptıran var mı beni haftaya çağırdı dr. acaba ikili test mi yapacak yaptıranlar neler yaşadı aç mı gittiniz belki cinsiyeti öğrenirim diye gitmeden önce çikolata yemek istiyordum ama bilemedim aç gidilecek sanırım

amin amin amin :)

kızlar bende cirkinleştim kızım mı olcak acaba :)))))

canım senle tahmini dogum tarihimiz aynı. bende dün gittşm 2 li teste aynen benimkide kıpır kıpır doktor baktı isin var bunla dio =) nasıl büyümüs bi anda masallah

yeni gördüm msjını kusura bakma canım cinsiyetini öğrenebildinmi bari benimki göstermedi kız mı ne:))2 li taramaya gittiğim gün tam 12 haftaya girmiştim...

ben cıkılota yedım gıttım hatırlarsın sonucu bebegın kıpırdanmasından cınsıyetı goremediaynen burdaki bebek gibi gorunur taklalar atar artık senınde

Son düzenleme:
selam canlar... birkaç gündür canım sıkılıyo böyle depresifbi haldeyim... halbuki canımı sıkıcak bişide yok ... hamilelik hormonlarım beni ne hale getirdi... nasılsınız bugün ... bebişlerin cinsiyetini öğrenenler olmuş ne güzel ben 3 hafta sonra gidicem doktora baya var benim öğrenmeme

ben cıkılota yedım gıttım hatırlarsın sonucu bebegın kıpırdanmasından cınsıyetı goremediaynen burdaki bebek gibi gorunur taklalar atar artık senınde

senin bebeşin maşallahı var canım bakalım bizimki ne yapacak daha çok küçük ama insan heyecanlanıyor cinsiyeti ne acaba çikolata testin sonucuna bir etki etmez di mi kan alacakalr ya

Herkese merhaba. 2'li test sonuclarini doktora gosterdik. Problem yokmus. Darisi tum arkadaslarin basina. Bebisler cok cabuk buyuyor kizlar ya. Bugun tam 13 haftalik bebisim ve masallah 6,9 cm. Acaip hareketli bu spalar ya. Bir damlacik boylariyla elleri kollari kipir kipir.
Bulantilar yavas yavas geciyor kizlar,gozunuz aydin. Benim cok sukur hic olmadi. Herhalde bu saatten sonra da olmaz artik. Ben biraz da gecmisi okuyayim..

senin bebeşin maşallahı var canım bakalım bizimki ne yapacak daha çok küçük ama insan heyecanlanıyor cinsiyeti ne acaba çikolata testin sonucuna bir etki etmez di mi kan alacakalr ya

cıkılota testı etkılemez ama ben ac gıtmiştım cunku baska acken yapılması gereken testlerim de vardı ondan dolayı.ense kalınlığını özellikle sor doktora nasıl dıye.bu arada ne kadar kalabalıkmış topiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…