günaydın canım hosgeldin....valla bende sabırsızlanıyorum ama kesinleşmesini bekliyorum...unisex olanlara bakıyorum ama bakmakla kalıyorum yine de almadım daha
12.haftada belli olan var cinsiyeti ama sabır diyip beklicez...
şimdi sepete baktım 14 parça ürün koymuşum hepsi kargo dahil 50 tl gibi bişi yapıyor tanesi 3,5 tlye geliyor aslında uygun ama yinede beklim ya
korkuyorum birde almaya daha yolun çok başı
bende bişiyi indirimde görünce alma hastalığı var zatenama kendimi tutcam bu kezzz
bide unisex meselesile gelince oğlumdan kalan zaten bi dolu unisex şey var buna şimdi alacaklarım ancak pembeli morlu süslü püslü kız işleri olmalı
mesela tulumlarımız var bizim bi sarı renk bir yeşil renk tulum almam zaten oğluma hiç giydiremedim nerdeyse yeni kaldılar oğlum uzundu biraz patikli tulumlar kısa geldi hep o yüzden alacaklarada önermiyorum tulum 2 den fazlası haram
bi tanede beyaz hastane çıkışımız var
battaniyemiz falanda yeşil kadife olanı birde yine 10 lu hastane çıkışı almıştım oğluma onun çoğu parçasını dağıttım sanırım maviydi o bi battaniyesi duruyor ama kız olursa bir penye battaniyeli 10 lu hastane çıkışı almak istiyorum yine
yinede biraz daha dursun hele ya
eylülde almaya başlamayı planlamıştım en son ozaman karnımda 4,5 aylık falan olur inş.
ay ne çok yazdımmmmmmmmmmmmmmm
o zamannnn yaşasınnn azcık bişeyy kaldı:)) 12 de olsa 14 te olsaya beni her gören feci güzelleştin oğlun olacak dio bide çok az kilo aldım ama göbek çıktı sivri böle bakalım kızımda yok oğlum da sağlıklı olsun da ikisinede çok sevinirim:))
bak bende almak ve arasında büyük savaş veriyorum şuan ama almamak galip gelecek gibi
benimkine doktor geçen cuma kıza benziyor dedi ya kafayı yedim
napıyoruz o zamn bi ay daha bekliyoruz tamam mııııı
maşşallah sana canım...bende cok çirkinleştim kendimce....soldum kurudum eridim bittim yani....hiç beğenmiyorum bu ara kendimi....hakkımızda hayırlısı olsun
öyle demee ya ben bakıorum bütün gebişler çok sevimli oluyor.. allah ayrı bir güzellik veriyor :) gzelsindir annesi sennn güzelsindir:):):) öyle deme hiçç bal arın üzülür sonraaa:))
halim hiç iyi değil sepete bi dolu kız giysisi attım yine
ya kızlar ben oldum olası bebişleri seviorum arkadaşlarımın bebişleriyle ilgileniorum dün eşim bana sen elalemin çocuğuna böyle sevgi duyuyosan sen kendi çocuğuna nasıl olursun bilmiorum dedi:) düşündüm de ben hakikaten çocukları bebekleri seviyorum...:)
bide nedense oğlum diesim gelio ilk günden beribu çok heyecanlı bir olaymış ya bi de hareketlerini hissetsek hayırlısıyla..:)) kıyamam ben size yaaa minik miniklerr ayyy düşününce bebişleri içim doluyo sımsıcak oluyo kızlar:) allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
canım senle tahmini dogum tarihimiz aynı. bende dün gittşm 2 li teste aynen benimkide kıpır kıpır doktor baktı isin var bunla dio =) nasıl büyümüs bi anda masallah
günaydın kızlarikili testi yaptıran var mı beni haftaya çağırdı dr. acaba ikili test mi yapacak yaptıranlar neler yaşadı aç mı gittiniz belki cinsiyeti öğrenirim diye gitmeden önce çikolata yemek istiyordum ama bilemedim aç gidilecek sanırım
ben cıkılota yedım gıttım hatırlarsın sonucubebegın kıpırdanmasından cınsıyetı goremedi aynen burdaki bebek gibi gorunur taklalar atar artık senınde
spse, pretty79 napıonuz siz bakim aşşadasınız yazmıonuz?
senin bebeşin maşallahı var canım bakalım bizimki ne yapacak daha çok küçük ama insan heyecanlanıyor cinsiyeti ne acabaçikolata testin sonucuna bir etki etmez di mi kan alacakalr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?