• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

avon mu :S avon pek iyi değil en iyisi veet bide eczanede satılan bi marka var adını çıkaramadım :)

veet bende alerji yaptı ve dermatoloğa gittim ilaç felan içtim düşün:))))) ben ki kendimi hiç hassas görmezdim ve bir gün cildimdeki kuruluk için eczaneden sebamed krem aldım hatta eczacı cilt tipim için uygun olanı verdi ama inanılmaz tahriş oldu:)))) bu yüzden acaip korkuyorum krem felan sürerken yok mu bunların bir testi????

Zaten başım ağrıyordu yazdıklarınızı okuyacam diye iyice tuttu :53:

Öptüm hepinizi güzel gebişlerim ben yatar bi ara uğrarım gevezeliğinize katılırım :1:

veet bende alerji yaptı ve dermatoloğa gittim ilaç felan içtim düşün:))))) ben ki kendimi hiç hassas görmezdim ve bir gün cildimdeki kuruluk için eczaneden sebamed krem aldım hatta eczacı cilt tipim için uygun olanı verdi ama inanılmaz tahriş oldu:)))) bu yüzden acaip korkuyorum krem felan sürerken yok mu bunların bir testi????

hımmm canım o zaman jilete devam sen :) ama kızım olursa onu bu dertlere sokmuycam doğar doğmaz 3 5 günlükken karınca yumurtası sürücem onunla hiç çıkmıyomuş :)

Zaten başım ağrıyordu yazdıklarınızı okuyacam diye iyice tuttu :53:

Öptüm hepinizi güzel gebişlerim ben yatar bi ara uğrarım gevezeliğinize katılırım :1:

sen zaten hep kaçtın:)))) uzun zamandır muhabbetinden uzak olduk adally hanımm:)))

hımmm canım o zaman jilete devam sen :) ama kızım olursa onu bu dertlere sokmuycam doğar doğmaz 3 5 günlükken karınca yumurtası sürücem onunla hiç çıkmıyomuş :)

ayyyy evet aynen ben de hemen bir yoluna bakacam ve benim gibi jilete alışmasına da izin vermeyecem...gerekirse ve zararlı değilse ilk çıktıkları andan itibaren lazere götürecem:))) umarım babasına çeker kuzum çünkü o benden daha tüğsüz...düşün aynı gün koltuk altlarımızı alıyoruz ben makineyle kökten o ise jiletle ama benimki onunkinden daha kısa sürede çıkıyor:(((((

sen zaten hep kaçtın:)))) uzun zamandır muhabbetinden uzak olduk adally hanımm:)))

ayyyy evet aynen ben de hemen bir yoluna bakacam ve benim gibi jilete alışmasına da izin vermeyecem...gerekirse ve zararlı değilse ilk çıktıkları andan itibaren lazere götürecem:))) umarım babasına çeker kuzum çünkü o benden daha tüğsüz...düşün aynı gün koltuk altlarımızı alıyoruz ben makineyle kökten o ise jiletle ama benimki onunkinden daha kısa sürede çıkıyor:(((((

bizimde babamız kıllı değil ama normal bazen bacaklarım felan uzayınca kızıyor . benlemi yarışıyon der :) kışın olursa sıcakmı tutuyo der :)

merhaba şubat anneleri bende aranıza geldim 11+5 gülüğüm hanımlar bi şey sorcam kan idrar tahlilleri yapıldı bu2 li tarama testinden bahsetmedi ne zaman yaptırmam lazım ve tam olarak nedir bu test :50::50::50:

6 haftalık hamileyken canım amasraya gittil 2 günlüğüne doktorum izin verdi idrarımı yaparken yanma vardı doktor git bi sorun olmaz dedi havuza az gir dedi çıkınca genital bölgeyi yıkarsan mikrop kamazsın dedi denize girmende bi sakınca yok dedi tuzlu su iyi gelir demişti denize girdikten sonra yanmam geçmişti havuza hiç girmedik orda tabi. bayram sonrası gitmeyi çok istiyoruz ama maddi durumumuz şuan biraz sıkışık gibi kaynanamla oturuyorduk ayrı eve çıktık biraz sıkıştık kendimizi toparlarsak çıkmayı düşünüyoruz inşallah çıkarız ..

Allah yardımcınız olsun canım birde hamile hamile taşınmak zor oluştur ben 6.haftamda ev değiştirdik tam bulantılarım başladı 1 gü sonra taşındık ama öldüm resmen sağ olsun annem yardım etti ama çok zordu taşınmak. inşallah durumunuz düzelir bebeğin sen ve eşin güzel bir tatil yapmış olursunuz.

Allah yardımcınız olsun canım birde hamile hamile taşınmak zor oluştur ben 6.haftamda ev değiştirdik tam bulantılarım başladı 1 gü sonra taşındık ama öldüm resmen sağ olsun annem yardım etti ama çok zordu taşınmak. inşallah durumunuz düzelir bebeğin sen ve eşin güzel bir tatil yapmış olursunuz.

canım taşınırken hamile değildim ben buraya taşınınca hamile kaldım canım :)

merhaba şubat anneleri bende aranıza geldim 11+5 gülüğüm hanımlar bi şey sorcam kan idrar tahlilleri yapıldı bu2 li tarama testinden bahsetmedi ne zaman yaptırmam lazım ve tam olarak nedir bu test :50::50::50:

nasıl bahsetmez hayrett....en erken haftaya yaptırman lazım en geç ise 2 hafta sonra...kan vereceksin ve ultrasonda bebeğin ense kalınlığını burun kemik ölçülerine bakacaklar böylece Allah korusun herhangi bir sendrom var mı yokmu ona bakacaklar....umarım aydınlatabilmişimdir...ama bazıları 2li yaptırmayıp direk 3lü ya da 4lü yaptırıyorlar tabi ben çatlarım hepsini yaptırmak isterim:)))) anlaşılan baya kademelerden geçicezzzz....

kızlar azcık maerkete götür kocacığım bari dedim arabayla yalnız arabayada 100 mt ilerden biniyorum bizim evin önü delik deşik:) millet bu kadın napıyor diyordur:) ayyyyyyyyy daha markete girdim sol bacağım ve sağ kasığım başladı ağrımaya midem nasıl bulandı geri döndüm arabya hemen çok ağrıyor sağ kasığım midemde çok bulanıyor:( biraz hava almak istemiştim ulen yaz bitti yaaaa:( ben bi hava alamadım

benim bulantılar çok azaldı artık rahatça yemek yiyebiliyorum inşallah hep böyle gider bulantı fenaymış

cumamı randevun var benimde çarşamba umarım bi sorun yoktur her randevudan önce korkuyom bide benimkiler ikiz tedirginlik daha fazla
Canım kaçıncı haftadasın , inşAllah hayırlı haberler alırsın benimde cuma günü randevum ama inan içimde bir heyecan yüreğim ağzımda umarım güzel şeyler duyar mutlu oluruz

kızlar azcık maerkete götür kocacığım bari dedim arabayla yalnız arabayada 100 mt ilerden biniyorum bizim evin önü delik deşik:) millet bu kadın napıyor diyordur:) ayyyyyyyyy daha markete girdim sol bacağım ve sağ kasığım başladı ağrımaya midem nasıl bulandı geri döndüm arabya hemen çok ağrıyor sağ kasığım midemde çok bulanıyor:( biraz hava almak istemiştim ulen yaz bitti yaaaa:( ben bi hava alamadım

Canım dikkat et kendine fazla yormamAya çalış lütfen bu yazı anlamadık artık 2014 yazında bebişlerimizle geZeriz inşallah bugünlerin acısını çıkarırız

öyle miiii???? ben 8 dk bekletmiştim almamıştı işte hatta markayı da söyleyeyim avonun du iyidir diye para baymıştım sonra attım iğrenç kokuyordu hattaa.....

ayyyyyyyyyyyyyyyy o tüy dökücüle aynen bendende bişi almıo gcık oluyorum eğer bu sprey öle iyiyse alıyım nolur yaaaaa çok istiorum temiz olmak ama zahmetsiz

Canım dikkat et kendine fazla yormamAya çalış lütfen bu yazı anlamadık artık 2014 yazında bebişlerimizle geZeriz inşallah bugünlerin acısını çıkarırız

canım zaten hep yatıyorum gbi bişi o yüzden istemiştim ama anladımki benimki böle gidecek rabbim sağlıklı olsunda inşallah rabbim inşallah napim artık.ben okul açılınca yandım diorum nasıl yapcam lisede öğretmenlik beni çıldırtıyorlar

kızlar ya dr. vitamin ve ya demir hapı verdi mi size bana vermedi daha. bazen elim ayağım buz gibi oluyor yaz günü üşüyorum resmen yarın doktora dicem acaba bu haplarla bir ilgisi var mı?

canım zaten hep yatıyorum gbi bişi o yüzden istemiştim ama anladımki benimki böle gidecek rabbim sağlıklı olsunda inşallah rabbim inşallah napim artık.ben okul açılınca yandım diorum nasıl yapcam lisede öğretmenlik beni çıldırtıyorlar

Bende sürekli yatıyorum bir aydır koltukla lavoba arasında gidip geliyorum alıştım artık geçmesini bekliyorum kasık ağrısı bendede oluyor doktor normal bebek büyüyor dedi ama insan korkuyor bizim haftamız yakın seninle sıkıntılarımız aynı hemen hemen inşallah okul zamanına sıkıntılar hafifler

Bende sürekli yatıyorum bir aydır koltukla lavoba arasında gidip geliyorum alıştım artık geçmesini bekliyorum kasık ağrısı bendede oluyor doktor normal bebek büyüyor dedi ama insan korkuyor bizim haftamız yakın seninle sıkıntılarımız aynı hemen hemen inşallah okul zamanına sıkıntılar hafifler

ayyyyyyyyyy canım inşalalh ikimizde sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza kafam onda sadece.benim evimin önüde başka bir apartmanla kapalı o yüzden dıaşarıya hasretim ama şu an tek önemli olan şey yavrum.seninki ne kadarlık annesi

cadı kaynana seni yok sana kız mız ayyyyyyyyy kızımı ezdirmem :) kız okudum demin bi yerlerde kalp atışı 140 ın üstündeyse kızmış yok değilse erkekmiş gerçiiiiiiiiii söylenti işteeeeeeeeeeeeee:) benimki 170

eyvah eyvah benimki 140 tı, ne olcak şimdi bebişim :))

Back
X