2014 Şubat Anneleri

Günaydın cici anneler..
dün akşam eşimle yaşanan ufak bi tartışmadan sonra ağlama krizi ve sonucunda kasılmamla hastanede bulduk kendimizi.. :50:
çok şükür herşey yolunda , kas kasılması dedi doktor.
miniğinde oturur pozisyonda keyfi yerindeydi :31:
Ama biraz aşağıdaymış , 24. haftaya kadar normalmiş.
O zamana kadar yukarı çıkması gerekiyor küçük hanımefendinin.. :31:

hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evde:1::1: geçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden:46:

bizde geçen gün ilişki şeytcektik:17::1: allahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel:23::9::9::52: bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi:35:

canlarımmm günaydınnn
dün gecegözyaşları sel olmuş desenize
hormonlarımız sağolsun
sipidi ben aden isminin ibranice olduğunu biliyordum ama senin yada eşinin kültüründen bir parça olabilir diyebirşey demedim.sadece duru yada elif duru da güzel aslında
lipicim benim sağ memiş zönk diye iki yerden çatladı aman dikkat :)

huzunbaz günaydın canım hoşgeldin
meme dedinde aklıma geldi
kızlar benim mememde arada böyle bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor hemen geçiyor ama anlık bişi sizdede oluyormu ??

günaydın sana da canım,
bu haftalardan sonra yavaş yavaş yukarı çıkarmış diye okumuştum ben de bir yerde, geçmiş olsun

Geçmiş olsun amelie. Benimde biraz aşağıdaymış çıkmasını bekliyoruz bizde :31::31::31:

önümüzdeki hafta (çağlanın tavsiyesiyle :9: ) rapor almaya çalışıcam bakalım..
dinlenmeden olmuyor , yolda çok yoruyor beni..
dün ağla ağla bi hal oldum ona bişey olacak diye.. :5:

günaydınlar

dün gece herkez ağlamış bi ben mi mutluydum:12:allahım 3 aydan sonra ilk defa süslendim elbise giydim saçlarımı düzleştirdim pamuk gb:12::9: eh noldu yarım saat sürmedi öyle kalmam:19:bida yapmam :24:zaten göbegim fırladı elbiseden:17:

6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktım:50: iki tost yemiştim sadici:17:

böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda:27::37::52:

neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi:1::9:

hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evde:1::1: geçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden:46:

bizde geçen gün ilişki şeytcektik:17::1: allahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel:23::9::9::52: bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi:35:

:9::9::9: allah seni netmesin "he uyuttum gel" koptum kıssssss :9::9::9::9::9::9:
ben bu hafta içi yırttım şükürki bel ağrısı bilmem ne falan hafta içi dokunmadı bana :32::32::32::32: ama haftada henüz bitmediki tühhhhhhhhhhhh :37::37:

kızlar benim mememde arada böyle bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor hemen geçiyor ama anlık bişi sizdede oluyormu ??

bana oluyordu ama geçti gibi şimdi büyümeye devam ediyorlar

önümüzdeki hafta (çağlanın tavsiyesiyle :9: ) rapor almaya çalışıcam bakalım..
dinlenmeden olmuyor , yolda çok yoruyor beni..
dün ağla ağla bi hal oldum ona bişey olacak diye.. :5:

geçmiş olsun canım
benimde şuanda aşağıda ama doktor risk görmedi

yok kız yahudilerin kitabında yazdığını görünce zaten direk vazgeçtik :20::20::20:
Elif ismini eşim çok istiyor ama ailede 2 tane olduğu için ben istemiyorum

bence acele etmeyin speedyim, bazen de bebek doğar doğmaz yüzüne bakınca öyle biri isim gelir ki aklına, bebek kendi isimini kendi koymuş olur, sizin duru diye güzel biri isminiz var zaten, bu süreçte ikinci bir isim bulursunuz mutlaka.
sen şimdiden duru'm diye bebişini sevebilirsin ne güzel...

:1::1::1::1: o ka hazırlık boşamı gitmemiş bari :D
yok bana olmadı hayret.genelde herşey olurda bana :)
:9::9::9: allah seni netmesin "he uyuttum gel" koptum kıssssss :9::9::9::9::9::9:
ben bu hafta içi yırttım şükürki bel ağrısı bilmem ne falan hafta içi dokunmadı bana :32::32::32::32: ama haftada henüz bitmediki tühhhhhhhhhhhh :37::37:

bel ağrısınamı tühhh hafta içi geçmediğine mi :27:

Güzel ve keyifli günler bayanlar :)
Gözyaşlarınıza kıyamam ya ah bu hormonlar yokmu...
Speedycim biliyorsun kızım olsa melek rüya koyacaktım ama sadece duru ismi çok hoş bence.

Sabah eczaneye gittim ilaçlarımı almaya reçeteyi verdim adam dedi ki; okmeydanı hastanesinde bekleyen ödenmemiş bir muayene ücreti var isterseniz işlem yapmayalım ilaçların reçetesiz fiyatları daha uygun.Sonra başka işlemlerde uygulanır prosedür 43.00 TL için gerek yok...Şaşırdım kaldım neyin nesidir.Eşimde ben hallederim gidince sen ilaçlarını al dedi..

bence acele etmeyin speedyim, bazen de bebek doğar doğmaz yüzüne bakınca öyle biri isim gelir ki aklına, bebek kendi isimini kendi koymuş olur, sizin duru diye güzel biri isminiz var zaten, bu süreçte ikinci bir isim bulursunuz mutlaka.

olmadı öyle yapcaz
bende şimdi inatta var duruyu görümcem buldu nedense bazen böyle salaklaşıyorum hormondan sanırım
inatla kendi istediğimi koyucam diye kendimle direniyorum

oysa görümcemi de severim :43:
bu hormonlar beni kendime bile düşman etti :47:

bana oluyordu ama geçti gibi şimdi büyümeye devam ediyorlar

geçmiş olsun canım
benimde şuanda aşağıda ama doktor risk görmedi
benim bugünlerde yine oluyor nedense birde bugünlerde daha hareketlendi bebik ya maşallah :nazar::nazar::nazar: vurup duruyor kızım çok mutlu oluyorum bende :16::16::16::16:

evet doğru söylüyorsun

bu arada isim konusunda eşime
İLKE
DOĞA
NİL
isimlerini düşündüğümü söyledim bu defa o koyacakya ismi DOĞA sanırım aklına yatmış dün oğlumuz diyorki kardeşime isim düşündüm adı karpuz olsun diyor dalga geçiyor bizle eşimde DOĞA olsun oğlum diyor demekki DOĞA aklına yatmış :1::1:

Speedycim biliyorsun kızım olsa melek rüya koyacaktım ama sadece duru ismi çok hoş bence.

Sabah eczaneye gittim ilaçlarımı almaya reçeteyi verdim adam dedi ki; okmeydanı hastanesinde bekleyen ödenmemiş bir muayene ücreti var isterseniz işlem yapmayalım ilaçların reçetesiz fiyatları daha uygun.Sonra başka işlemlerde uygulanır prosedür 43.00 TL için gerek yok...Şaşırdım kaldım neyin nesidir.Eşimde ben hallederim gidince sen ilaçlarını al dedi..

sağol canım

bazı eczanelerde bu sıkıntı oluyor içeride ödenmemiş kalıyor falan filan eşin gidip konuşur

:1::1::1::1: o ka hazırlık boşamı gitmemiş bari :D

yok bana olmadı hayret.genelde herşey olurda bana :)

bel ağrısınamı tühhh hafta içi geçmediğine mi :27:
tabiki hafta içinin bitmemesine hafta sonu zaten kaçamıyorumda bari hafta içi geçseydi yaaaaaaaaa
LİBİDO sıfırın altında bende :50::50::50::50:

aylar öncesinden gittiysen tatlım o çıkmıştır

hoşgeldin ayrıca :16::16:

anam anam anam günaydın tatilci :)
muayeneiçin bizlerde katkı payı ödüyoruz ya bazen toplu alınıyor
geçen gün benşmde başıma geldi kıçı kırık bir ilaç için :) 36 tl de ödedim.aslında o ilaçla paranın alakası yok ama o ilacın yüzünden eczaneye gittim :D
benim uşağım çok tembel teyzeleri yaaa.daha pıt yapmadı:26:

kızlar kızıma bu külotlardan yapmak istiyorum da o ortadaki çiçekler o şekilde arma olarak satılıyomudurki hiç gördünüzmü çarşıda falan ???

yada başka figürde olabilr gerçi

$don.webp

ben hep eşortman felan öyle normal normal geziniyorum eşimde eve girer öper hemen duşa girer çıkar yemegini yer pc tv arasında mekşik okur ve sürekli bANA HİZMET ETTİRİR KENDİSİNE SONRA UYURDU ADAM ELBİSEYLE KAPIDA GÖRÜNCE BAYA Bİ BENLE İLGİLENDİ BENDE DİYORUM YE KÜRKÜM YEEE:1::1::9: bizim 10 günü geçtiydi ya bende sinir oldum süslendim bu adam beni neden istemiyo diye:27::37: aman canımın istediğinden değil nedense hiç bişey anlamıyorum sürekli aklım bizim sıpada veremiyorum kendimi olayın akışına:17:

tabiki hafta içinin bitmemesine hafta sonu zaten kaçamıyorumda bari hafta içi geçseydi yaaaaaaaaa

hep aynıyız demekki yahu.allahtan adamlarda hamilelik havasında :Dgeçen gün umoyu kendi karnını ovuştururkengördüm çok dalga geçtim :D ben yapmıyorum sen yapıyosun deidm :1:

aylar öncesinden gittiysen tatlım o çıkmıştır

hoşgeldin ayrıca :16::16:

Heralde o çıktı zamanında söyleselermiş ya üstüne bi ton işlem yapıldı..Hoşbuldum canım :)

kızlar kızıma bu külotlardan yapmak istiyorum da o ortadaki çiçekler o şekilde arma olarak satılıyomudurki hiç gördünüzmü çarşıda falan ???

yada başka figürde olabilr gerçi

Eki Görüntüle 800975
rahat oturabilirmi acaba kuzumm bu kilotlarla
birde poposunu ısırırım ben bunu giyse bi bebiş
ben hep eşortman felan öyle normal normal geziniyorum eşimde eve girer öper hemen duşa girer çıkar yemegini yer pc tv arasında mekşik okur ve sürekli bANA HİZMET ETTİRİR KENDİSİNE SONRA UYURDU ADAM ELBİSEYLE KAPIDA GÖRÜNCE BAYA Bİ BENLE İLGİLENDİ BENDE DİYORUM YE KÜRKÜM YEEE:1::1::9: bizim 10 günü geçtiydi ya bende sinir oldum süslendim bu adam beni neden istemiyo diye:27::37: aman canımın istediğinden değil nedense hiç bişey anlamıyorum sürekli aklım bizim sıpada veremiyorum kendimi olayın akışına:17:

:1::1::1::1::1::1: deliii .hepimiz aynıyız aga .yani aramızda sharon stone varsa da ben denk gelmedim :D

Back
X