- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Masallah sizeGünaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822

Bende ceylini babaya çok benzettim tipkisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah sizeGünaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822
vllahi bence de tipki babasi :)))Yaaa bana benzetme sevindim çoğunluk babasına benzetiymasayı görmezden gel benimde canim o boreklerden salatalardan cekiyo
![]()
Demi bi elmanın yarısı gibilervllahi bence de tipki babasi :)))
Masallah ikisine de, elif kuzusu bayaa onden gidiyor masallah,erken yurudu zaten... ben gecenlerde eline kalem verdim karalama yapti.resimi daha denemedik.acikcasi nasil bir boya vereceğim bilmiyorum.yapboz aldim onunla ugrasior.icine sekilli delikler bulunan kupuyle oynuyor sekilleri ssokuyor.kule yapiyor kuplerden.bebegini ayaginda salliyor.oyuncaklarini kucaklayip tasiyor oradan oraya...kendini yorup duruyor aksama kadr.belki de yarim gun kres iyi olabilir diye dusunuyorum
Günaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822
Bende almak istiyorum pastel boya ama benim oğlan kesin yermaşallah kuzuna daha ne yapacak annesi..benim kızımın sağolsun abisi var,kendine onu örnek alıyor..abisinin odasına girer,ne var ne yok hepsini yere indirir,en sevdiği şey abisiyle saklambaç oynamak..sabahtan akşama bunlarla uğraşıyorum valla..sabah sahile indik gezdik,gelip banyolarını yaptırdım,yemeklerini yediler uyudular..bende kahve keyfi yapıyorum :)
bu arada pastel boyadan başla..önüne koy kağıdı boyayı onlar ne yapacağını iyi biliyor lipcim..kreşte elifin sandalyeye oturup yanındaki erkek çocuğuna dudağını uzatıp öpmek isteyişine o kadar çok güldümki..Allahım bir baktım öpecem diye tutturdu çocuğu..ya vallahi artık her tarafını ısırmaya başladım ben bunun,öpünce doyamıyorum vallaçok tatlı olmaya başladılar
Canim nasil boya veriyosun ben kagit kitap bile veremiyorum surekli aliyorum yiyo ne kalin ne sertlerinden aliyorum yok yiyo. Cok istiyorum kitaplari sevsin ama o yicek sanuyo. Kalem veriyorum elinde gezdiriyo ama boyayi kesin yer yani seninki yemiyo mu?maşallah kuzuna daha ne yapacak annesi..benim kızımın sağolsun abisi var,kendine onu örnek alıyor..abisinin odasına girer,ne var ne yok hepsini yere indirir,en sevdiği şey abisiyle saklambaç oynamak..sabahtan akşama bunlarla uğraşıyorum valla..sabah sahile indik gezdik,gelip banyolarını yaptırdım,yemeklerini yediler uyudular..bende kahve keyfi yapıyorum :)
bu arada pastel boyadan başla..önüne koy kağıdı boyayı onlar ne yapacağını iyi biliyor lipcim..kreşte elifin sandalyeye oturup yanındaki erkek çocuğuna dudağını uzatıp öpmek isteyişine o kadar çok güldümki..Allahım bir baktım öpecem diye tutturdu çocuğu..ya vallahi artık her tarafını ısırmaya başladım ben bunun,öpünce doyamıyorum vallaçok tatlı olmaya başladılar
Biz de de aynı sorun var 1 cm kalinliginda kitap aldık hiç bakmadan kemirdiCanim nasil boya veriyosun ben kagit kitap bile veremiyorum surekli aliyorum yiyo ne kalin ne sertlerinden aliyorum yok yiyo. Cok istiyorum kitaplari sevsin ama o yicek sanuyo. Kalem veriyorum elinde gezdiriyo ama boyayi kesin yer yani seninki yemiyo mu?
maşallah çok tatlısınız hayırlı yaşları olsun ceylinin...Sagol reyyancim insalllah dogununuz guzel gecmistir....
Günaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822
Masallah kilosu boyu kafa çapı çok iyibu arada sabah sağlık ocagına gittik baş 47,kilo 10,boy 79 c.m 80 de olabilişr tam durmadı ebemiz beğendi kiloyu :)
canim zaten kitaplarin cogunda 3 yas ustu diyo zaten erkende alissin istiyorum bende :)Biz de de aynı sorun var 1 cm kalinliginda kitap aldık hiç bakmadan kemirdi
Bende kağıt olmayan müzikli kitap aldim
Ya bence kagit kitap kalem erken gibi geliyo bana vermek icin
Ilk önce ağza gidiyo cunku![]()
Masallah iyiki dogmus benim esimde kiziyo caktirmadan koyuyoruz resim; )bu arada sabah sağlık ocagına gittik baş 47,kilo 10,boy 79 c.m 80 de olabilişr tam durmadı ebemiz beğendi kiloyu :)
Bende hiç demeden koydumcanim zaten kitaplarin cogunda 3 yas ustu diyo zaten erkende alissin istiyorum bende :)
Masallah iyiki dogmus benim esimde kiziyo caktirmadan koyuyoruz resim; )
uvvv bu eşler çaktırmadan yapılanları duysa neler olur bende onu yapma bunu yapma şunu verme felan diyor hepsine tamam diyorum arkasını dönüyor bildiğimi yapıyorum :) teşekürler canım zeynep te iyi doğmuş annesi...Masallah kilosu boyu kafa çapı çok iyi
Şükür güzel geçmiş çok geçmiş olsun
kilosu ciplakmi 10 kg geldi
Çünkü giysiyle en az 300 gr fazla geliyo.![]()
canim zaten kitaplarin cogunda 3 yas ustu diyo zaten erkende alissin istiyorum bende :)
Masallah iyiki dogmus benim esimde kiziyo caktirmadan koyuyoruz resim; )
:))) evet ayyynen oyle. cadi zaten kan grubunu da babasindan almis :))Sizde ezgi benziyomu sosyolojim
Yüz Olarak
Huy baba onu biliyom![]()
Şükür bizde de tersi bana düşkün emeğimin karşılığını aliyom:))) evet ayyynen oyle. cadi zaten kan grubunu da babasindan almis :))
benim bebeklik resimlerime cooook benziyor. ama su anda da esime benzetiyorlar. gerci ikimizde esmeriz ama bizim kiz sariya yakin kumral :))
tam bir baba delisi. ne olurdu azicik da bana duskun olsaydi.. cefasini ben cekiyorum, sefasini baba suruyor :))
Masallah size mutlulugunuz daim olsun..buarada ceylin ayni babasi...Günaydın herkese yeni bi güne başladık resim istemissiniz kirarmiyim hiç geliyo Eki Görüntüle 1433821 Eki Görüntüle 1433822