cnm bn 18.haftamda yaptırdım aşımı burda hep yazışıyorduk sen yokmuy dun gerçi bnce sağlık ocağını ara sor yarına bile randevu verebilir yapda cıksın aradan ..bnde cok iğne vuruldum cnm 9 tane kan iğnesi yok kan aldır yok başka bişey zor yani ama bebişler için katlanacağız artık
gözün aydın cnm darısı tüm hamişlerin başına ...hamileliğin en güzel tarafı galiba TEKMELERİNİ hissedebilmek..
Canim ayniyiz 5+6 benimde ben ilk defa gdicem cuma gunu ins duyblrz kalp atislarini
biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa..
18 tane test miiii :44: hay maşallah benden bu kadar istemedi daha :S:S:S kalp atışlarını duyduktan sonra mı ister acaba?sen özele mi gidiyodun canım devlete mi ?
Cok saol ins duyarim sen duydn mu pitpitlarini
Sagol canim valla şu ayrıntılıyı atlattim derin bir ohh çektim. Aynen o tekme attıkca farkında olmadan kendi kendime gülüyorum esim bazen korkuyorum senden niye kendi kendine gülüyorsun diyor hahahaaa
Eki Görüntüle 1026700 kızlar merhaba. benim doğumum haziran sonu temmuz başı kısmetse. polar pattaniyenin çok sıcak olacağını düşünerek penye kundak battaniye arayışında girdim. içi penye dışı kadife nohut battaniye gibi olanlardan buldum. acaba bunlar yazın çok mu sıcak olur ? içi dışı da penye olan mı almalıyım. resim ekliyorum beğendiğim battaniyenin. :18:
kızlar ben geldim ay öğlen 12 gibi bir diş ağrısı tuttu ağlaya ağlaya hastaneye gittim yok öyle bir ağrı dayanılcak gibi değildi yaklaşık 2 saat çok şiddetli ağrı çektim sonra diş hastanesine gittim hiç bişey yapmadılar orda doktorundan rapor getir dediler kanal tedavisi yapılması lazımmış onun içinde iğne vurcaklar kendi doktorumu aradım yaptırabilirsin bu haftaarda tam zamanı dedi diş tedavisi için ama kanal tedavisi yaptırma dedi çekilmesi gerekiyosa çektir dedi kanal tedavisi uzun süreli olur her seferinde de iğne vurulması gerek o yüzden önermiyorum dedi dişçi doktorda kanal tedavisi diyo çektireyim dedim sonra vazgeçtim minoset aldım ağrı kesici doktor sadece onu içebilirsin dedi bide antibiyotik hamilelerin kullanabildiği onuda ben istemiyorum antibiyotik kullanmak halan dişim ağrıyo ama uyuştu artık sanki ağrıdan o şiddeti gitti arada bi zonklatıyo ağrı sürekli duruyo minoset te ağır geldi sanırım bana ilk defa içtim normalde vermidon novalgin panalgin içemiyorum ağır geliyo minoset te onlar gibi bişeymiş sanırım Allah kimseye vermesin diş ağrısı çok fena kafam uyuşuk resmen inş tekrar şiddetlenmez çok korkuyorum valla
amannn cnm geçmiş olsun diş ağrısı dogum sancısında betermiş derler gercektende kotu eee ne yapıcaksın inş daha fazla ağrımazada geçer benmde bi ara çok ağrıdı 2 gunde gectıydı kendı kendıne inş senin hemen geçer...
Benim esimde ilk kez bebisi hissetti ilk tekmesini yediama cok ruhsuzlar ya
sağol canım halan ağrıyo ama o şiddeti indi arada zonklayıyo ama ağrı sürekli var 12 den beri çok berbat bişey diş ağrısı
hamileliğin ilk dönemlerinde de oldu bende geceleri tutuyodu ağrı kolonyalı pamukla geçiriyodum sonra duydum ki zararlıymış kolonya basmak
epeydir yoktu diş ağrım biranda tuttu ama nasıl geldi ne oldu da ağrıdı anlamadım bile biran önce eve gitmek istiyorum kafam uyuşuk resmen
Bende bi tek benim herif oyle saniyordum.:))Benim esimde ilk kez bebisi hissetti ilk tekmesini yediama cok ruhsuzlar ya
Eki Görüntüle 1026700 kızlar merhaba. benim doğumum haziran sonu temmuz başı kısmetse. polar pattaniyenin çok sıcak olacağını düşünerek penye kundak battaniye arayışında girdim. içi penye dışı kadife nohut battaniye gibi olanlardan buldum. acaba bunlar yazın çok mu sıcak olur ? içi dışı da penye olan mı almalıyım. resim ekliyorum beğendiğim battaniyenin. :18:
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar bugün hava cok güzel tertemiz dünde erkenden uyudum kendime geldim.( tabi işteki erkeklerin çenesi sabah sabah açılmış başımı ağrıtacaklar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?