2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sagol canim valla şu ayrıntılıyı atlattim derin bir ohh çektim. Aynen o tekme attıkca farkında olmadan kendi kendime gülüyorum esim bazen korkuyorum senden niye kendi kendine gülüyorsun diyor hahahaaa

Canim ayniyiz 5+6 benimde ben ilk defa gdicem cuma gunu ins duyblrz kalp atislarini

biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa..

18 tane test miiii :44: hay maşallah benden bu kadar istemedi daha :S:S:S kalp atışlarını duyduktan sonra mı ister acaba? sen özele mi gidiyodun canım devlete mi ?

Cok saol ins duyarim sen duydn mu pitpitlarini

biraz geçmişe bakayım nostalji olsun dedim duygulandım. ne heyecanlardan geçmişiz kesedir, kalp atışıdır.... ama zaman şu yada bu şekilde geçmiş çok uzak geldi okuduklarım inşallah temmuz da gelecek sağ salim alıcaz bebişleri kucağımıza o zaman bunları okumak daha da keyifli olacak inşallah

Sagol canim valla şu ayrıntılıyı atlattim derin bir ohh çektim. Aynen o tekme attıkca farkında olmadan kendi kendime gülüyorum esim bazen korkuyorum senden niye kendi kendine gülüyorsun diyor hahahaaa

hahahaha aynen cnm bnm eşimde ilk zaman oyleydi niye gülüyon diyodu şimdide ne oldu tekme mi attı yine diyor...eeee artık kendiside gözüyle gördüğü için hemen o da bakmak istiyor :)))

Herkese güzel bol tekme li günleeeer:))kızlar ya benim geçen hafta çok az kanama ve ağrım oldu doktor adalat cro ne verdi başka bu durumda olan varmı yada bu ilacın bi zararı varmı

merhaba hanımlar..Nasılsınız bakalım? buraları epeydir boşlayanlardan biriyim bende maşallah sewgi_a her yerde aktifsin

kızlar merhaba. benim doğumum haziran sonu temmuz başı kısmetse. polar pattaniyenin çok sıcak olacağını düşünerek penye kundak battaniye arayışında girdim. içi penye dışı kadife nohut battaniye gibi olanlardan buldum. acaba bunlar yazın çok mu sıcak olur ? içi dışı da penye olan mı almalıyım. resim ekliyorum beğendiğim battaniyenin. :18:

merhabalar kızlar nasılsınız iki gündür giremedim
yoğunduk baya bebişe alışveriş yaptım biraz öyle güzel şeyler varki
insan dayanamıyor hepsinden almak istiyor civilede baktım ordanda bir kaç parça aldım
yeri güzeldi.sizler ne yaptınız bakalım??

Polar battaniye hemen alinmasada kisa dogru alinmasi gereken bisey. Bu kundagin kalin gelecegini sanmiyorum yeni dogduklarinda oyle usuyorlar ki bence uygun olur...

kızlar ben geldim ay öğlen 12 gibi bir diş ağrısı tuttu ağlaya ağlaya hastaneye gittim yok öyle bir ağrı dayanılcak gibi değildi yaklaşık 2 saat çok şiddetli ağrı çektim sonra diş hastanesine gittim hiç bişey yapmadılar orda doktorundan rapor getir dediler kanal tedavisi yapılması lazımmış onun içinde iğne vurcaklar kendi doktorumu aradım yaptırabilirsin bu haftaarda tam zamanı dedi diş tedavisi için ama kanal tedavisi yaptırma dedi çekilmesi gerekiyosa çektir dedi kanal tedavisi uzun süreli olur her seferinde de iğne vurulması gerek o yüzden önermiyorum dedi dişçi doktorda kanal tedavisi diyo çektireyim dedim sonra vazgeçtim minoset aldım ağrı kesici doktor sadece onu içebilirsin dedi bide antibiyotik hamilelerin kullanabildiği onuda ben istemiyorum antibiyotik kullanmak halan dişim ağrıyo ama uyuştu artık sanki ağrıdan o şiddeti gitti arada bi zonklatıyo ağrı sürekli duruyo minoset te ağır geldi sanırım bana ilk defa içtim normalde vermidon novalgin panalgin içemiyorum ağır geliyo minoset te onlar gibi bişeymiş sanırım Allah kimseye vermesin diş ağrısı çok fena kafam uyuşuk resmen inş tekrar şiddetlenmez çok korkuyorum valla

amannn cnm geçmiş olsun diş ağrısı dogum sancısında betermiş derler gercektende kotu eee ne yapıcaksın inş daha fazla ağrımazada geçer benmde bi ara çok ağrıdı 2 gunde gectıydı kendı kendıne inş senin hemen geçer...

sağol canım halan ağrıyo ama o şiddeti indi arada zonklayıyo ama ağrı sürekli var 12 den beri çok berbat bişey diş ağrısı
hamileliğin ilk dönemlerinde de oldu bende geceleri tutuyodu ağrı kolonyalı pamukla geçiriyodum sonra duydum ki zararlıymış kolonya basmak
epeydir yoktu diş ağrım biranda tuttu ama nasıl geldi ne oldu da ağrıdı anlamadım bile biran önce eve gitmek istiyorum kafam uyuşuk resmen

Benim esimde ilk kez bebisi hissetti ilk tekmesini yedi ama cok ruhsuzlar ya

erkeklerin geneli öle tatlım...bizde kızımla başbaşa yaşıyoruz...

geçmiş olsun tatlım...bi an önce sağlığına kavuşursun...

Yassdigin sehirin sicakligina bagli. Ben mersindeyim polar yun ve penye battaniye var ama incecik kundak gibi penyelerden aldirdi bebek magazasindaki satis elemani yaz sicakligina dayanamaz bebek dedi. Hani herkes ayni sekildeymis. Ondanda aldim her cesitten var hangosi gerekirse onu kullanirim artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi akşamlar bugün bebişimiz için park yatak aldık cok düşündük oda takımımı yapsak diye ama ben ankarada yaşıyorum ailem istanbulda ee bir ayagımızda sürekli istanbulda oldugu için bebişin yatagı durmadan değişmesin oraya gittigimizdede yanımızda götürürüz çocuk yatagında yatar diye düşündük zaten eşiminde bu ara tayin işleri olabilir o yüzden kuzumun odasını şimdilik iptal ettik yanımızda takılıcak tam düzenimiz oturana kadar. birde uyku setimi alsam yoksa yorganını yastıgını yaptırsammı diye düşünüyorum bir fikriniz varsa hangisi daha sağlıklı olur yaptırmaya verirsem birsürü yün yada pamuk çeşidi var hangisini yaptırmalıyım? beşiğimizin resminide koymaya çalışacağım :)

Merhaba anne adayları nasılsınız ben 2013 temmuz annesiyim
sizi görünce yazmak istedim hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inş...
Zaman çok çabuk geçiyor...

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar bugün hava cok güzel tertemiz dünde erkenden uyudum kendime geldim.( tabi işteki erkeklerin çenesi sabah sabah açılmış başımı ağrıtacaklar )

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar bugün hava cok güzel tertemiz dünde erkenden uyudum kendime geldim.( tabi işteki erkeklerin çenesi sabah sabah açılmış başımı ağrıtacaklar )

Günaydın canım benim
aman birde erkekler
kadınlara cok konuşuyorsunuz der
anma işin aslı tam tersidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…