Eki Görüntüle 1026700 kızlar merhaba. benim doğumum haziran sonu temmuz başı kısmetse. polar pattaniyenin çok sıcak olacağını düşünerek penye kundak battaniye arayışında girdim. içi penye dışı kadife nohut battaniye gibi olanlardan buldum. acaba bunlar yazın çok mu sıcak olur ? içi dışı da penye olan mı almalıyım. resim ekliyorum beğendiğim battaniyenin. :18:
kızlar ben geldim ay öğlen 12 gibi bir diş ağrısı tuttu ağlaya ağlaya hastaneye gittim yok öyle bir ağrı dayanılcak gibi değildi yaklaşık 2 saat çok şiddetli ağrı çektim sonra diş hastanesine gittim hiç bişey yapmadılar orda doktorundan rapor getir dediler kanal tedavisi yapılması lazımmış onun içinde iğne vurcaklar kendi doktorumu aradım yaptırabilirsin bu haftaarda tam zamanı dedi diş tedavisi için ama kanal tedavisi yaptırma dedi çekilmesi gerekiyosa çektir dedi kanal tedavisi uzun süreli olur her seferinde de iğne vurulması gerek o yüzden önermiyorum dedi dişçi doktorda kanal tedavisi diyo çektireyim dedim sonra vazgeçtim minoset aldım ağrı kesici doktor sadece onu içebilirsin dedi bide antibiyotik hamilelerin kullanabildiği onuda ben istemiyorum antibiyotik kullanmak halan dişim ağrıyo ama uyuştu artık sanki ağrıdan o şiddeti gitti arada bi zonklatıyo ağrı sürekli duruyo minoset te ağır geldi sanırım bana ilk defa içtim normalde vermidon novalgin panalgin içemiyorum ağır geliyo minoset te onlar gibi bişeymiş sanırım Allah kimseye vermesin diş ağrısı çok fena kafam uyuşuk resmen inş tekrar şiddetlenmez çok korkuyorum valla
Herkese iyi akşamlar bugün bebişimiz için park yatak aldık cok düşündük oda takımımı yapsak diye ama ben ankarada yaşıyorum ailem istanbulda ee bir ayagımızda sürekli istanbulda oldugu için bebişin yatagı durmadan değişmesin oraya gittigimizdede yanımızda götürürüz çocuk yatagında yatar diye düşündük zaten eşiminde bu ara tayin işleri olabilir o yüzden kuzumun odasını şimdilik iptal ettik yanımızda takılıcak tam düzenimiz oturana kadar. birde uyku setimi alsam yoksa yorganını yastıgını yaptırsammı diye düşünüyorum bir fikriniz varsa hangisi daha sağlıklı olur yaptırmaya verirsem birsürü yün yada pamuk çeşidi var hangisini yaptırmalıyım? beşiğimizin resminide koymaya çalışacağım :)Eki Görüntüle 1027216
günaydınlarrr güzel bir gün olsun inş
bugün karışık rüyalar gördüm rüyamda eşimle uyuyoruz odaya annem giriyo hani bebek nerde diyo falan bakıyorum yatağında yok sonra birden çıkıyo 2-3 aylık ama park yatağından yanıma atlıyo sarılıyo falan ben şok tabi yanlız nasıl güzel bir bebekti bembeyaz pamuk gibi,tombiş yanaklı renkli gözlü bir erkek çocuktu hayırlara yorayım :44: bebeğin güzelliğide hala aklımda
günaydın kızlar nasılsınız...
biz dün detaylımıza girdik minik bebeişim bana benziyormuş dr amcası öyle söyledi :) herşey yolunda çok şükür... şeker yüklemesinide yaptırdık sıvının tadı harikaymış bu arada hiçte iğrenç bir şey değilmiş limonata gibi löplöp içtim :) şekerim sınırda çıktı amadr diyet verdi gereksiz karbonhidrat yeme dedi... bir hafta boyunca aç karnına tok karnına kendim şekerimi ölçcem inşallah bir sorun çıkmaz kızlar doktor sınırda korkulcak bişey yok çok normal dedi bakalım minnoşkom sağlıklı olsunda ben katı katı diyetlere razıyım :)
canım günaydın
ama benimki kadar tuhaf bir rüya görmemişsindir sabaha kadar zombilerle uğraştım insanlık savası verdik resmen film gibiydi yainsanlık ırkının kurtuluşu koyacam filmin adını
seninki açlıktan bebemmmben henüz o derecelere ulaşamadım senin rüyaya nazaran epey normaldi
kız süpersin hic aklıma gelmemişti olabilir açlığın payı cooookkkk
zira evvelsi günde vampirlerle ilgili gordum ben gördüklerimi senaryo haline getirip satsam mı acep
ama rüyalarım sapıttı bende totom mu acık kalıyor diye dusunmustum ama açlık daha mantıklı
herkeze günaydın hayırlı sağlıklı günler olsun inş.
bizim sekreter kız bugünde yok bide bin kere söledim rapor almıcan demi benim kontrolüm var bak diye insan bi haber verir bari demi yok yani dün akşam geç vakitte patronu aramış sölemiş eee nerde bugünde yok yarın bilmiyoz yarın sabah aşıya gitcem bende sölemicem işyerine bişey geç kaldım dicem yoksa bir sürü dırdır çekemicem valla yani bizim için sinir bozucu bir gün daha olucak iş konusunda
herkeze günaydın hayırlı sağlıklı günler olsun inş.
bizim sekreter kız bugünde yok bide bin kere söledim rapor almıcan demi benim kontrolüm var bak diye insan bi haber verir bari demi yok yani dün akşam geç vakitte patronu aramış sölemiş eee nerde bugünde yok yarın bilmiyoz yarın sabah aşıya gitcem bende sölemicem işyerine bişey geç kaldım dicem yoksa bir sürü dırdır çekemicem valla yani bizim için sinir bozucu bir gün daha olucak iş konusunda
dün babamıza sen benim kızıma bişey almıyosun babası dedimabimizde özellikle oto koltuğu,bebek arabası,buhar makinası makinası gibi teknolojik herşeyi o araştırıp karar vermişti
eee ne alayım hayatım herşeyi var diyo haklıda bir kıyafet alınacak :44:
bende dedim ben oğlumda bir çıkışta halletmiştim dimi gözlerini açıp güldü bana hangi bir çıkış diyeben acaba unuttum mu o günleri bu kadar çok mu sürmüştü alışveriş kafam karıştı :26:
eşinin tepkisi süpermiş ama kadınların hafızası daha güçlüdür diyorum ve sen doğru hatırlıyorsun şeklinde oy kullanıyorum
sağol canım benimcanım iyice strese sokma kendini ammmaaaan sonra olan yine bize oluyor cunkum
uzat bakim yanağını moral olsun
ay canım valla 2 gün rapor aldım oda cuma c.tesi biri yarım gün bir sürü laf söledi çok ağrıma gitti ya aklıma geldi bak yine yeni gelen müdürüme de demişki c.tesi günü neden izin verdin müdürde demiş sağlık bu neden izin vermeyelim hamile sağlığı önemli manyak ya ayrıca dediğin gibi ben yokken benim bütün işlerim birikiyo ama sekreter yokken ben onun bütün işlerini takip edebiliyorumben olsam sessiz kalmamhamile halimle 2 gün raporuma bir araba laf saysın sekreter hnm hemen peşine rapor alsın ohh ne güzel zaten bu sekreterlerin kıymetinide anlama bir türlü :44: biz izne çıkınca onlar bizim işi yapamaz ama onlar çıkınca biz onlarınkini yapabiliriz
tabiside ben doğru hatırlıyorumbir çıkışta aldım ama sonrasında da yürüyüş olsun diye incik boncuk için,bir çorap için bile çıktım o onları sayıyo
günaydın kızlar
sizlere bişey soracağım...az önce sağlık ocağından geldim tetnoz aşımı yaptırdım kan verdim idrar tahlili verdim biraz enfeksiyon varmış birde tuzlu cok yeme dedi neyse bunu hallederim...ama bebğimin kalbini dinledi hemşire ve cok hızlı attıgını soyledı tam sınırdaymışım aslında 160 çıktı kalp atışı kendi dr ma gideyimmi dedim yok deiler baska bi hemşire daha geldi o da dinledi 160 yine onunda bi hastası 180 deymiş bu zamanlar kendi dr na gondermiş dr normal olduğunu söylemiş...birazcık strese girmedim değil açıkcasıama yarın sabah yine gidicem dinlemeye birde bugün eşim yoktu sağlık ocağına bayaaa yürüdüm yoruldum belki ondandırr..bu arada bu zamana kadar 10 kilo aldım ..
günaydın kızlar
sizlere bişey soracağım...az önce sağlık ocağından geldim tetnoz aşımı yaptırdım kan verdim idrar tahlili verdim biraz enfeksiyon varmış birde tuzlu cok yeme dedi neyse bunu hallederim...ama bebğimin kalbini dinledi hemşire ve cok hızlı attıgını soyledı tam sınırdaymışım aslında 160 çıktı kalp atışı kendi dr ma gideyimmi dedim yok deiler baska bi hemşire daha geldi o da dinledi 160 yine onunda bi hastası 180 deymiş bu zamanlar kendi dr na gondermiş dr normal olduğunu söylemiş...birazcık strese girmedim değil açıkcasıama yarın sabah yine gidicem dinlemeye birde bugün eşim yoktu sağlık ocağına bayaaa yürüdüm yoruldum belki ondandırr..bu arada bu zamana kadar 10 kilo aldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?