2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bence bu çok çok kalın eee kışada nerden baksan 3-4 aylık olacaklar içine sığmaz o zamanda ben anneme incecik pamuklu kumaştan yaptırıyorum kundak gibi

geçmiş olsun diş ağrısı normal zamanda bile zorken hamileyken Allah yardım etsin benimde bir dolgu hafiften sızlıyo iki gündür şu 4-5 ayıda çıkartsa yerine implant yaptırıcam :44:

en doğru karar olmuş güle güle kullansın kuzu park yatağı katla çantala hopp gittiğin yere götür bebekte sende rahatsın

günaydın kızlar nasılsınız...
biz dün detaylımıza girdik minik bebeişim bana benziyormuş dr amcası öyle söyledi :) herşey yolunda çok şükür... şeker yüklemesinide yaptırdık sıvının tadı harikaymış bu arada hiçte iğrenç bir şey değilmiş limonata gibi löplöp içtim :) şekerim sınırda çıktı ama dr diyet verdi gereksiz karbonhidrat yeme dedi... bir hafta boyunca aç karnına tok karnına kendim şekerimi ölçcem inşallah bir sorun çıkmaz kızlar doktor sınırda korkulcak bişey yok çok normal dedi bakalım minnoşkom sağlıklı olsunda ben katı katı diyetlere razıyım :)

günaydınlarrr güzel bir gün olsun inş
bugün karışık rüyalar gördüm rüyamda eşimle uyuyoruz odaya annem giriyo hani bebek nerde diyo falan bakıyorum yatağında yok sonra birden çıkıyo 2-3 aylık ama park yatağından yanıma atlıyo sarılıyo falan ben şok tabi yanlız nasıl güzel bir bebekti bembeyaz pamuk gibi,tombiş yanaklı renkli gözlü bir erkek çocuktu hayırlara yorayım :44: bebeğin güzelliğide hala aklımda

canım günaydın
ama benimki kadar tuhaf bir rüya görmemişsindir sabaha kadar zombilerle uğraştım insanlık savası verdik resmen film gibiydi ya insanlık ırkının kurtuluşu koyacam filmin adını

gözünaydın canım benim hersey yolundaymış ne güzel darısı basıma bende bu hafta giricem detaylı ultrasona

canım günaydın
ama benimki kadar tuhaf bir rüya görmemişsindir sabaha kadar zombilerle uğraştım insanlık savası verdik resmen film gibiydi ya insanlık ırkının kurtuluşu koyacam filmin adını

seninki açlıktan bebemmm ben henüz o derecelere ulaşamadım senin rüyaya nazaran epey normaldi

seninki açlıktan bebemmm ben henüz o derecelere ulaşamadım senin rüyaya nazaran epey normaldi

kız süpersin hic aklıma gelmemişti olabilir açlığın payı cooookkkk
zira evvelsi günde vampirlerle ilgili gordum ben gördüklerimi senaryo haline getirip satsam mı acep
ama rüyalarım sapıttı bende totom mu acık kalıyor diye dusunmustum ama açlık daha mantıklı

yo yoo sen başka sebep arama canım benim kesinlikle açlıktan geçecek inş çoğu gitti azı kaldı

herkeze günaydın hayırlı sağlıklı günler olsun inş.
bizim sekreter kız bugünde yok bide bin kere söledim rapor almıcan demi benim kontrolüm var bak diye insan bi haber verir bari demi yok yani dün akşam geç vakitte patronu aramış sölemiş eee nerde bugünde yok yarın bilmiyoz yarın sabah aşıya gitcem bende sölemicem işyerine bişey geç kaldım dicem yoksa bir sürü dırdır çekemicem valla yani bizim için sinir bozucu bir gün daha olucak iş konusunda

dün babamıza sen benim kızıma bişey almıyosun babası dedim abimizde özellikle oto koltuğu,bebek arabası,buhar makinası makinası gibi teknolojik herşeyi o araştırıp karar vermişti
eee ne alayım hayatım herşeyi var diyo haklıda bir kıyafet alınacak :44:

bende dedim ben oğlumda bir çıkışta halletmiştim dimi gözlerini açıp güldü bana hangi bir çıkış diye ben acaba unuttum mu o günleri bu kadar çok mu sürmüştü alışveriş kafam karıştı :26:

canlar günaydın,nasılsınız bakalım,dün öğleden sonra kaçtım kokudan ,evimle ilgilendim

ben olsam sessiz kalmam hamile halimle 2 gün raporuma bir araba laf saysın sekreter hnm hemen peşine rapor alsın ohh ne güzel zaten bu sekreterlerin kıymetinide anlama bir türlü :44: biz izne çıkınca onlar bizim işi yapamaz ama onlar çıkınca biz onlarınkini yapabiliriz

canım iyice strese sokma kendini ammmaaaan sonra olan yine bize oluyor cunkum
uzat bakim yanağını moral olsun

eşinin tepkisi süpermiş ama kadınların hafızası daha güçlüdür diyorum ve sen doğru hatırlıyorsun şeklinde oy kullanıyorum

canım iyice strese sokma kendini ammmaaaan sonra olan yine bize oluyor cunkum
uzat bakim yanağını moral olsun
sağol canım benim dünde zaten sabah sabah sinirden dişlerimi sıktım sanıtım ondan diş ağrısı çektim bütün gün
ay canım valla 2 gün rapor aldım oda cuma c.tesi biri yarım gün bir sürü laf söledi çok ağrıma gitti ya aklıma geldi bak yine yeni gelen müdürüme de demişki c.tesi günü neden izin verdin müdürde demiş sağlık bu neden izin vermeyelim hamile sağlığı önemli manyak ya ayrıca dediğin gibi ben yokken benim bütün işlerim birikiyo ama sekreter yokken ben onun bütün işlerini takip edebiliyorum

tabiside ben doğru hatırlıyorum bir çıkışta aldım ama sonrasında da yürüyüş olsun diye incik boncuk için,bir çorap için bile çıktım o onları sayıyo

ben alışverişe cıkamıcam sanırsam internetten çözmeye calısıcam zira yürüme problemim cok kotu evde bile zor yuruyorum o yüzden sokakda alışverişi düşünemiyorum bilem belki yatağı için direk bir mağazaya giderim şifonyerinide abim sen çiz yada bul ben yapdırtıcam dedi oda oyle hallolucak

ama canım alışveriş yapmak istiyoooooorrrrrrrr

günaydın kızlar

sizlere bişey soracağım...az önce sağlık ocağından geldim tetnoz aşımı yaptırdım kan verdim idrar tahlili verdim biraz enfeksiyon varmış birde tuzlu cok yeme dedi neyse bunu hallederim...ama bebğimin kalbini dinledi hemşire ve cok hızlı attıgını soyledı tam sınırdaymışım aslında 160 çıktı kalp atışı kendi dr ma gideyimmi dedim yok deiler baska bi hemşire daha geldi o da dinledi 160 yine onunda bi hastası 180 deymiş bu zamanlar kendi dr na gondermiş dr normal olduğunu söylemiş...birazcık strese girmedim değil açıkcası ama yarın sabah yine gidicem dinlemeye birde bugün eşim yoktu sağlık ocağına bayaaa yürüdüm yoruldum belki ondandırr..bu arada bu zamana kadar 10 kilo aldım ..

canım benim şimdi bunu düşünüpte strese sokma kendini yarın tekrar dinletirsin ama sınırda demişler sınır dışı dememişler bunu düşün

bu arada bende kilo almışım tam 600 gr. evdeki tartıma gore bakalım dr.da ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…