Selam! Acil yazıyorum...
Umarim hepiniz iyisinizdir
Bebisi gördük yüzünü de gösterdi masallaaah :)))
Kalp atısı 120-180 olmalı dedi..
Yani 160 normal. Benim de 142 çıktı. Ilk defa öğrenmiş oldum...
23+1 ölçümlerimiz de
602 gr
29 cm civarı :))))))
Hepinizi öpüyorummmmm
amiiin hayırlı cumalar cümlemiz inş..sende kendine dikkat et cnm dua ederiz senin içinde ne demek Allah ım korusun evlatlarımızı
masallaaahhh bebişineeeesağol canımmmm valla unutmaısın gıııı bnde diyom bu kız nerde...bn bu sabah tekrar gıttım dnlemeye kalbını 144 cıktı bu sefer cok şükür..
benimde ağrıor arada sağ tarafım ama kısa sureli ağrılar dr na sordun muKizlar yaaa benim sağ kasigim ağrıyor hele harelet edince.1 ay oncede agrimisti ayni agri gün boyu gecmiyo.boyle agrisi olan varmi.tek tarafli bi ağrı.
sen nasılsın cnm tekrar gittinmi doktora ne zaman gideceksin
bende nisan başı gibi gidecem inş sıkıntı çıkmaz genişleme ilerlememiştir umarım...
Sormadim cnm ya carsamba randevum.yururken felan ağrıyor hareket edincede :-((((benimde ağrıor arada sağ tarafım ama kısa sureli ağrılar dr na sordun mu
bnde iyi cnm senden ne var ne yok bnde 2.tetenozu vuruldum sağlık ocagında kalbini dinledi cok hızlı atıyor demıstı ama cok yol yurumustum bugun tekrar dınledık normale donmus cok sukur...doktora nisan başında gidicem cnm bnde nisanın 7 sinde seker yuklemesi yapılacak nasip olursa senin kacında
Sormadim cnm ya carsamba randevum.yururken felan ağrıyor hareket edincede :-((((
valla kızlar hepimizin derdi aynı galiba. ben geçen gün kv konuşuyorum. ben ne yapcam bilmiyorum dedim bebeği kime bırakcam bakıcılar hem çok pahalı hem de güvenemem dedim. 1000 tl bakıcı parası bana kalıyo 250-300tl maaşımdan, bunun için mi bebeği elin kadınına bırakıcam dedim ama çalışmasam da ev kredisi falan çok zorlanıcaz falan anlatıyorum buna. dönüp ne desin bana VALLA BEN DE BURSAYA TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUM ABLANIN ÇOCUĞUNA BAKICAM KİMSE BENM GİBİ BAKAMAZ ONA GÜVENEMEM KİMSEYE dedi yabenim karnımdaki de senin torunun değil mi ya komşunun çocuğumu bu? ayrıca benim görümcemin maaşı çok iyi bakıcı da tutar kreşe de verir ama bizim ki kızının derdine düşmüş bizim halimizi soran yok
sorma ya bi de milletin içinde kasım kasım kasılırlar oğlumun çocuğu olacak torun geliyo diye. sen önce o torunu hak et bakalımkızlarına düşkün olmaktan falan değil bence bunların ki kıskançlık gelin rahat edeceğine kızım etsin düşüncesi. ama allah yukarda herşeyin bi zamanı var. benim ailemin maddi durumu çok iyi şükür annem de diyo ki sen kendini de bebişi de üzme biz senin üzerindeki krediyi kapatırız oturur paşa paşa kendin bakarsın bebeğine ahhahh boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye en iyisi sen bi pike takımı yaptır götür kaynanana pahalıymış sen alamazsın benim sana hediyem olsun de
ah canlar benim de sağolsun gayet iyi bi kv var ama yeptığı herşeyi göze soka soka yapar,bir paket tuz da alsa 2 gün tezgahta bırakır gelen geçen herkese ben aldım der,bana şimdiden eğer bebeğe bakamazsanız adıyamana götürcem diyor,ben de oldu dedim,gelir bakarım arada diyeceği yerde,her beceremediğim durumda yemek iş ne olursa aklısıra beni ezmeye çalışıyo,eşim önlisans mezunu,özelde çalışıyo şimdi ben işletme bitirdim,kamudayım,dönüp bana oğlum herkesten zekidir diyo, eşimle beni kıyaslıyo,inşallah bebeğiniz filan(komşusu)a çeker onun kızı güzel diyo,şimdi ben bu lafı nasıl anlamalıyım sevgi hıııııııııııııııı sorarım sana hemşire,gerçi çok da lülüvalla kızlar hepimizin derdi aynı galiba. ben geçen gün kv konuşuyorum. ben ne yapcam bilmiyorum dedim bebeği kime bırakcam bakıcılar hem çok pahalı hem de güvenemem dedim. 1000 tl bakıcı parası bana kalıyo 250-300tl maaşımdan, bunun için mi bebeği elin kadınına bırakıcam dedim ama çalışmasam da ev kredisi falan çok zorlanıcaz falan anlatıyorum buna. dönüp ne desin bana VALLA BEN DE BURSAYA TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUM ABLANIN ÇOCUĞUNA BAKICAM KİMSE BENM GİBİ BAKAMAZ ONA GÜVENEMEM KİMSEYE dedi yabenim karnımdaki de senin torunun değil mi ya komşunun çocuğumu bu? ayrıca benim görümcemin maaşı çok iyi bakıcı da tutar kreşe de verir ama bizim ki kızının derdine düşmüş bizim halimizi soran yok
amiiin hayırlı cumalar cümlemiz inş..sende kendine dikkat et cnm dua ederiz senin içinde ne demek Allah ım korusun evlatlarımızı
günaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı
ah canlar benim de sağolsun gayet iyi bi kv var ama yeptığı herşeyi göze soka soka yapar,bir paket tuz da alsa 2 gün tezgahta bırakır gelen geçen herkese ben aldım der,bana şimdiden eğer bebeğe bakamazsanız adıyamana götürcem diyor,ben de oldu dedim,gelir bakarım arada diyeceği yerde,her beceremediğim durumda yemek iş ne olursa aklısıra beni ezmeye çalışıyo,eşim önlisans mezunu,özelde çalışıyo şimdi ben işletme bitirdim,kamudayım,dönüp bana oğlum herkesten zekidir diyo, eşimle beni kıyaslıyo,inşallah bebeğiniz filan(komşusu)a çeker onun kızı güzel diyo,şimdi ben bu lafı nasıl anlamalıyım sevgi hıııııııııııııııı sorarım sana hemşire,gerçi çok da lülü21:21
ah canlar benim de sağolsun gayet iyi bi kv var ama yeptığı herşeyi göze soka soka yapar,bir paket tuz da alsa 2 gün tezgahta bırakır gelen geçen herkese ben aldım der,bana şimdiden eğer bebeğe bakamazsanız adıyamana götürcem diyor,ben de oldu dedim,gelir bakarım arada diyeceği yerde,her beceremediğim durumda yemek iş ne olursa aklısıra beni ezmeye çalışıyo,eşim önlisans mezunu,özelde çalışıyo şimdi ben işletme bitirdim,kamudayım,dönüp bana oğlum herkesten zekidir diyo, eşimle beni kıyaslıyo,inşallah bebeğiniz filan(komşusu)a çeker onun kızı güzel diyo,şimdi ben bu lafı nasıl anlamalıyım sevgi hıııııııııııııııı sorarım sana hemşire,gerçi çok da lülü21:21
amannn boşverin kızlar şu uyduruboktan kv kp leri hepimizindekide birbirinden beterler işte arada istisnai iyi olanlar dışında
aslına bakarsanız hiç birimizinde onlardan gelicek maddi manevi hiç bişeye ihtiyacı yokta nedenlerle kafamızı yoruyoruz bekliyoruz işte bişeyler
biz bekledikçe onlar yapmıyolar ama
akşam kiracının oğluna söz tepsini hazırlamaya indik anam anam 13 14 tane tepsi hazırladık ay neler neler almış gelinine kadın bi görseniz kadın özeniyo anacım yapıyo biz o tepsinin birini bile görmedik aklı başında insanlarız gelinide çok merak ediyorum yarın yüzük takmaya gitcez kesin hödüğün tekidir o tipler kazanıyo çünkü bizler aklı başında evine barkına sahip çıkan kocasına çocuğuna bağlı çalşkan vs.vs.vs. gelinler hep kaybederiz
canım senı cok ıyı anlıyorum benimde kayınvalıdem cocuk yapmadan once bakıcam yap soz dıyordu sımdı hamıleyım .Eltimin cocuguna bakıyor benım cocugum olunca kv eltime işden ayrıl cocuguna bakamam dedi ama oralı oldugu yok .Ben de evde baska cocukla bırakmak ıstemıyorum kaş goz arasında zarar verır dıye bakalım ne olacak
uyduruboktan ahahahahagüzeeellll gerçi bnm kv o kadar kotu degıl ama bizi küfrederek evden kovdugu gunlerı unutmuyorum unutmayacağımda heeeep aklımda hep ben onunla yaşarken bana milletin içinde sizi kapının dısına koyarım dediği günleri unutmuyorum yaaa kızlarr işte daha neler var bndede bi sene konusmadı eşim onunla şimdide devamlı arıyo soruyo eşimin gözündede şimdi ondan iyisi yok benim eşimde bi salak
bakamaz tabi ama sorsan oğlumuzun çocuğu soyumuz ondan yürüyecek diye böbürlenirler. ama bakmaya gelince elini taşın altına koyan yok ve bizde nasıl bi şans varsa sıra bize gelince milletin gözü açılır. eltininkine bakmış o kadar biraz da sizinkine baksa ne olacakmış açıkladı mı bari
allah allah ben zaten sen al başka şehire götür diye taşıyorum bu çocuğu tövbe tövbeayrıca kim güzelse güzel ne münasebet ya benim çocuğum niye başkasına çeksinsenin kaynana da benim ki gibi desene iyi ama yılan dilli sorsan çok sever çok düşkündür ama bi açtırsan ağzını neler çıkar yıllar öncenin hesabını yüzüne vurur
KV ne kadar da olsa annelerimiz gibi olmuyor inceden laf sokmaları bitmiyor hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım da gerısı konussun dursun
hangi lafı gııı anlamadım :44::44::44:
amanın senin kv de ne fenaaa hee onun lügatında iyilik yap denize at diye bi tabir yok sanırsam
Aynen öle canım görüntü üle tavır baya farklıbakamaz tabi ama sorsan oğlumuzun çocuğu soyumuz ondan yürüyecek diye böbürlenirler. ama bakmaya gelince elini taşın altına koyan yok ve bizde nasıl bi şans varsa sıra bize gelince milletin gözü açılır. eltininkine bakmış o kadar biraz da sizinkine baksa ne olacakmış açıkladı mı bari
allah allah ben zaten sen al başka şehire götür diye taşıyorum bu çocuğu tövbe tövbeayrıca kim güzelse güzel ne münasebet ya benim çocuğum niye başkasına çeksinsenin kaynana da benim ki gibi desene iyi ama yılan dilli sorsan çok sever çok düşkündür ama bi açtırsan ağzını neler çıkar yıllar öncenin hesabını yüzüne vurur
hangi lafı gııı anlamadım :44::44::44:
amanın senin kv de ne fenaaa hee onun lügatında iyilik yap denize at diye bi tabir yok sanırsam
uyduruboktan ahahahahagüzeeellll gerçi bnm kv o kadar kotu degıl ama bizi küfrederek evden kovdugu gunlerı unutmuyorum unutmayacağımda heeeep aklımda hep ben onunla yaşarken bana milletin içinde sizi kapının dısına koyarım dediği günleri unutmuyorum yaaa kızlarr işte daha neler var bndede bi sene konusmadı eşim onunla şimdide devamlı arıyo soruyo eşimin gözündede şimdi ondan iyisi yok benim eşimde bi salak
bakamaz tabi ama sorsan oğlumuzun çocuğu soyumuz ondan yürüyecek diye böbürlenirler. ama bakmaya gelince elini taşın altına koyan yok ve bizde nasıl bi şans varsa sıra bize gelince milletin gözü açılır. eltininkine bakmış o kadar biraz da sizinkine baksa ne olacakmış açıkladı mı bari
CANIM BENIM KINE BAKACAK AMA ELTİM KISKANCLIGINDAN COCUGUNU ALMAK ISTEMIYOR BENDE ELTIMIN COCUGU EVDEYKEN BEBEGIMI BIRAKAMAM .ELTİM ŞİMDİDEN fikrini ortaya koyuyor ben kayınvalıdemle bırlıkte oturuyorum kayınvalıdeme demıs kı bız dubleks ev alalım bırlıkte oturalım hem cocuguna baktıracak hem iş bırakmayacak benım cocuguda kım bakarsa artık. kv kabul etmemiş bakalım az kaldı ne olacak sonunda
allah
Aynen öle canım görüntü üle tavır baya farklıbilgecan sen nasılsın ya bu kk yapılandırıldığından beri pek görüşemedik canım
CANIM BENIM KINE BAKACAK AMA ELTİM KISKANCLIGINDAN COCUGUNU ALMAK ISTEMIYOR BENDE ELTIMIN COCUGU EVDEYKEN BEBEGIMI BIRAKAMAM .ELTİM ŞİMDİDEN fikrini ortaya koyuyor ben kayınvalıdemle bırlıkte oturuyorum kayınvalıdeme demıs kı bız dubleks ev alalım bırlıkte oturalım hem cocuguna baktıracak hem iş bırakmayacak benım cocuguda kım bakarsa artık. kv kabul etmemiş bakalım az kaldı ne olacak sonunda
allah
oo senin elti harbiden cingözmüşsenin evdemi bakıyo kv eltinin bebeğine :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?