2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

mahmutamı gittin canım
şükür güzel çıkmış herşeyi maşallah bebişine cnm kalp atışını bende hiç sormamıştım
aklıma gelirse sorayım bir şeker yüklemen ne zaman senin?

sen nasılsın cnm tekrar gittinmi doktora ne zaman gideceksin
bende nisan başı gibi gidecem inş sıkıntı çıkmaz genişleme ilerlememiştir umarım...

Kizlar yaaa benim sağ kasigim ağrıyor hele harelet edince.1 ay oncede agrimisti ayni agri gün boyu gecmiyo.boyle agrisi olan varmi.tek tarafli bi ağrı.
benimde ağrıor arada sağ tarafım ama kısa sureli ağrılar dr na sordun mu
sen nasılsın cnm tekrar gittinmi doktora ne zaman gideceksin
bende nisan başı gibi gidecem inş sıkıntı çıkmaz genişleme ilerlememiştir umarım...

bnde iyi cnm senden ne var ne yok bnde 2.tetenozu vuruldum sağlık ocagında kalbini dinledi cok hızlı atıyor demıstı ama cok yol yurumustum bugun tekrar dınledık normale donmus cok sukur...doktora nisan başında gidicem cnm bnde nisanın 7 sinde seker yuklemesi yapılacak nasip olursa senin kacında

Sormadim cnm ya carsamba randevum.yururken felan ağrıyor hareket edincede :-((((

canım senı cok ıyı anlıyorum benimde kayınvalıdem cocuk yapmadan once bakıcam yap soz dıyordu sımdı hamıleyım .Eltimin cocuguna bakıyor benım cocugum olunca kv eltime işden ayrıl cocuguna bakamam dedi ama oralı oldugu yok .Ben de evde baska cocukla bırakmak ıstemıyorum kaş goz arasında zarar verır dıye bakalım ne olacak

ah canlar benim de sağolsun gayet iyi bi kv var ama yeptığı herşeyi göze soka soka yapar,bir paket tuz da alsa 2 gün tezgahta bırakır gelen geçen herkese ben aldım der,bana şimdiden eğer bebeğe bakamazsanız adıyamana götürcem diyor,ben de oldu dedim,gelir bakarım arada diyeceği yerde,her beceremediğim durumda yemek iş ne olursa aklısıra beni ezmeye çalışıyo,eşim önlisans mezunu,özelde çalışıyo şimdi ben işletme bitirdim,kamudayım,dönüp bana oğlum herkesten zekidir diyo, eşimle beni kıyaslıyo,inşallah bebeğiniz filan(komşusu)a çeker onun kızı güzel diyo,şimdi ben bu lafı nasıl anlamalıyım sevgi hıııııııııııııııı sorarım sana hemşire,gerçi çok da lülü 21:21
amiiin hayırlı cumalar cümlemiz inş..sende kendine dikkat et cnm dua ederiz senin içinde ne demek Allah ım korusun evlatlarımızı

KV ne kadar da olsa annelerimiz gibi olmuyor inceden laf sokmaları bitmiyor hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım da gerısı konussun dursun

amannn boşverin kızlar şu uyduruboktan kv kp leri hepimizindekide birbirinden beterler işte arada istisnai iyi olanlar dışında
aslına bakarsanız hiç birimizinde onlardan gelicek maddi manevi hiç bişeye ihtiyacı yokta nedenlerle kafamızı yoruyoruz bekliyoruz işte bişeyler
biz bekledikçe onlar yapmıyolar ama
akşam kiracının oğluna söz tepsini hazırlamaya indik anam anam 13 14 tane tepsi hazırladık ay neler neler almış gelinine kadın bi görseniz kadın özeniyo anacım yapıyo biz o tepsinin birini bile görmedik aklı başında insanlarız gelinide çok merak ediyorum yarın yüzük takmaya gitcez kesin hödüğün tekidir o tipler kazanıyo çünkü bizler aklı başında evine barkına sahip çıkan kocasına çocuğuna bağlı çalşkan vs.vs.vs. gelinler hep kaybederiz

hangi lafı gııı anlamadım :44::44::44:

amanın senin kv de ne fenaaa hee onun lügatında iyilik yap denize at diye bi tabir yok sanırsam

uyduruboktan ahahahaha güzeeellll gerçi bnm kv o kadar kotu degıl ama bizi küfrederek evden kovdugu gunlerı unutmuyorum unutmayacağımda heeeep aklımda hep ben onunla yaşarken bana milletin içinde sizi kapının dısına koyarım dediği günleri unutmuyorum yaaa kızlarr işte daha neler var bndede bi sene konusmadı eşim onunla şimdide devamlı arıyo soruyo eşimin gözündede şimdi ondan iyisi yok benim eşimde bi salak

bakamaz tabi ama sorsan oğlumuzun çocuğu soyumuz ondan yürüyecek diye böbürlenirler. ama bakmaya gelince elini taşın altına koyan yok ve bizde nasıl bi şans varsa sıra bize gelince milletin gözü açılır. eltininkine bakmış o kadar biraz da sizinkine baksa ne olacakmış açıkladı mı bari

allah allah ben zaten sen al başka şehire götür diye taşıyorum bu çocuğu tövbe tövbe ayrıca kim güzelse güzel ne münasebet ya benim çocuğum niye başkasına çeksinsenin kaynana da benim ki gibi desene iyi ama yılan dilli sorsan çok sever çok düşkündür ama bi açtırsan ağzını neler çıkar yıllar öncenin hesabını yüzüne vurur

tövbe tövbe günaha giriyoz yine mubarek günde zaten hep biz unutuyoruz yapılanları aman küslük dargınlık olmasın diyoruz çünkü onlar küçük bilmiyolar küslük günah biz biliyoruz ablası öğreticez inş bigün onlarada Allah yukarda gün gelicek helallik isticekler bizlerden ama nasıl isticekler bakalım benim eşimde bazen unutuyo eskilerde yaşadıklarımızı anası babasıyla iyi oluveriyo sonra hoooppp yine bişey çıkıyo tam düzeliyoz derken yine bişey biz alıştık artık geçende kaynımın yanından geldiler bize haber vermediler alalım havaalanından eşimde diyo ne oldu yine niye haber vermiyolar dedim küsme zamanı geldi onların bebek geliyo masraf olcak küserler şimdi durduk yere hep yaptıkları şey

ayyy berryy bnmkide aynı aynı aman aman çok iyi suan bize karsı ama bi laf soyle taaaa anasının geçmişine kadar gıder bn eşime diyorum bn bazı şeyleri zamanla görücem ama şuan oluruna bıraktım ne halleri varsa gorsunler

KV ne kadar da olsa annelerimiz gibi olmuyor inceden laf sokmaları bitmiyor hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım da gerısı konussun dursun

amanın senin kv de ne fenaaa hee onun lügatında iyilik yap denize at diye bi tabir yok sanırsam

Aynen öle canım görüntü üle tavır baya farklı bilgecan sen nasılsın ya bu kk yapılandırıldığından beri pek görüşemedik canım

benimkiler bir faydası yok ciddi anlamda zararlarıda yok aynı binada olmamıza rağmen ölsek kurtlanırız kapımı çalıpta öldünmü demezler,ben gidersem iyidirler,bir yardım istersem yapar gelin kaynana toprağından derlerya benim kv demde öyle ben gibi soğuk iki buzdolabı anlaşıp gidiyoz arada o laf sokar peşine bir gülücük ekler ben susar geçinir gideriz bu halimize şükür ya milletinki gibi çat kapı evimde olsa gelenime gidenime karışssa ne yapayım varsın arada laf soksun

Aynen öle canım görüntü üle tavır baya farklı bilgecan sen nasılsın ya bu kk yapılandırıldığından beri pek görüşemedik canım

napam be ayşem çalışıyoz işte yeni müdürm geldi ya iş güç yoğun koşturmaca şafak sayıyoruz resmen şu işten kurtulup rapora çıkmak için sonrada kızıyorum işi gücü bırak oğluş gelcek neyin hesabını yapıyon sen diyom temmuz gelsede bebişlerde gelse mis kokularımızla evde zaman geçirsek
eee işte kv leri çekiştittiriyoz bide zaman geçiriyoz sen nettin kızçemiz nasıl keyfiniz yerindedir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…