tövbe tövbe günaha giriyoz yine mubarek günde zaten hep biz unutuyoruz yapılanları aman küslük dargınlık olmasın diyoruz çünkü onlar küçük bilmiyolar küslük günah biz biliyoruz ablası öğreticez inş bigün onlarada Allah yukarda gün gelicek helallik isticekler bizlerden ama nasıl isticekler bakalım benim eşimde bazen unutuyo eskilerde yaşadıklarımızı anası babasıyla iyi oluveriyo sonra hoooppp yine bişey çıkıyo tam düzeliyoz derken yine bişey biz alıştık artık geçende kaynımın yanından geldiler bize haber vermediler alalım havaalanından eşimde diyo ne oldu yine niye haber vermiyolar dedim küsme zamanı geldi onların bebek geliyo masraf olcak küserler şimdi durduk yere hep yaptıkları şey
oo senin elti harbiden cingözmüşsenin evdemi bakıyo kv eltinin bebeğine :44:
eltimin bebegı dedıgın 4 yasında bu kadar sene bakmıs sımdıde bakamaya devam etsın ıstıyor .Benım evım degıl kayınvalıdemler le bırlıkt oturuyoruz ev alacakdık doguma kadar ayrı eve cıkacaktık bunu duydum ya ev felan alamayı ıptal ettım
valla yarama tuz basıldı resmen Allah ım affet ama bilge yemin ederim bn evlenmeden önce kv bana eşim için yani oğlu hakıkında hep diyordu bu çocuk sorumsuz sana bakamaz diye sonra onlarla oturduk para bırıktırelım dıye devamlı para ıstedıler kavga ettık sonra işte anlattıgım gibi kovdu kv m bizi eşimle sonra biz kıralık eve gectık eşim in suan durumu Rabbime sonsuz şükürler olsun ki cok iyi Allah ım biçok yerden kapı actı bize..şimdi kv görsen hep parayı sorar kac para maasın arttı mı zam geldi mi hep böyle sinir oluyorum bnde eşime diyorum herkese söyleme maasını ama bu masaallah sulalesine soyledi işte aman yaaa..
kızlar hayırlı cumalar
rabbim cümlemize şifa geçim sağlık sıhhat versin insanlar
cuma gününün yüzü suyu hürmetine bende bebeğimi vakti zamanında sağ salim kucağıma alayım inş banada dua edin kızlar sıkıntılarım var birde ilk bebeğim erken doğdu ya korkuyorum daha küçüğüz hayırlısıyla 7. ayı görseydik devamıda gelir inş
senin kv de fena saka da olsa oyle laf denır mı bide karşı komsu güzelmiş alsın o komşuyu tövbestagfurullaaahhAynen öle canım görüntü üle tavır baya farklıbilgecan sen nasılsın ya bu kk yapılandırıldığından beri pek görüşemedik canım
benimkiler bir faydası yok ciddi anlamda zararlarıda yok aynı binada olmamıza rağmen ölsek kurtlanırız kapımı çalıpta öldünmü demezler,ben gidersem iyidirler,bir yardım istersem yapar gelin kaynana toprağından derlerya benim kv demde öyle ben gibi soğuk iki buzdolabı anlaşıp gidiyoz arada o laf sokar peşine bir gülücük ekler ben susar geçinir giderizbu halimize şükür ya milletinki gibi çat kapı evimde olsa gelenime gidenime karışssa ne yapayım varsın arada laf soksun
eltimin bebegı dedıgın 4 yasında bu kadar sene bakmıs sımdıde bakamaya devam etsın ıstıyor .Benım evım degıl kayınvalıdemler le bırlıkt oturuyoruz ev alacakdık doguma kadar ayrı eve cıkacaktık bunu duydum ya ev felan alamayı ıptal ettım
cefasını çekmişsin sefasını sürmeden çıkma canım benim sıra senin bebeğindeyse baksın kv ama dediğin dogru bir evde iki çocuk olmaz
valla yarama tuz basıldı resmen Allah ım affet ama bilge yemin ederim bn evlenmeden önce kv bana eşim için yani oğlu hakıkında hep diyordu bu çocuk sorumsuz sana bakamaz diye sonra onlarla oturduk para bırıktırelım dıye devamlı para ıstedıler kavga ettık sonra işte anlattıgım gibi kovdu kv m bizi eşimle sonra biz kıralık eve gectık eşim in suan durumu Rabbime sonsuz şükürler olsun ki cok iyi Allah ım biçok yerden kapı actı bize..şimdi kv görsen hep parayı sorar kac para maasın arttı mı zam geldi mi hep böyle sinir oluyorum bnde eşime diyorum herkese söyleme maasını ama bu masaallah sulalesine soyledi işte aman yaaa..
ayyy berryy bnmkide aynı aynı aman aman çok iyi suan bize karsı ama bi laf soyle taaaa anasının geçmişine kadar gıder bn eşime diyorum bn bazı şeyleri zamanla görücem ama şuan oluruna bıraktım ne halleri varsa gorsunler
önemli olan bunları senin değil eşinin unutmaması ammaaaunuturlar sonuçta anası
bn unutuyorsun dediğimde sevgi kin tutma diyo bana ne diyim bn o saaten sonraönemli olan bunları senin değil eşinin unutmaması ammaaaunuturlar sonuçta anası
al işte aynılar bide diyosun benim ki o kadar kötü değil ama iyilikleride kendilerinin olsun
valla sevgicim eşim beni istemeye geldiğinde askerdi babam iş güç sormadı verdi düğünümüz olcaktı 2 ay kala işsiz kaldı hiç bişey düşünmedim ben çalışıyodum sağlık olsun Allah bi kağıyı kapar diğerini açar dedim asla sorun etmedim düğüne 1 ay kala Allah ıma binlerce kez şükürler olsun öyle bir işe girdiki çok şükür şuan imkanlarıda maaşıda mükemmel sizinki gibi durum işte ilk zaman kv eşime sormuş maaşın ne kadar zam aldın mı falan diye eşimde tesrlemiş napcan sen benim paramı zam aldım veya almadım sizin ne ilgilendiriyo ki demiş daha da sormadılar hiç anca benim kp her gördüğünde sen daha emekli olmadın mı der bende para lazım çalışmamız lazım derim ooo sana da hep para lazım bi kerede şükret haline der laf sokar bende tabi asla altta kalmam lafımı sölerim senden para istemedim pul istemedim sen sordun ben cevapladım derdim sana düştümü biz sölemiyoruz eşimi maaşını kimseye bi benim annem babam bilir imkanları çok iyi iş yerinde konumuda zaten çevrede bunlar görünüyo ister istemez göze batıyo sonra aman nazar değcek diye ödüm kopuyoama bende eşimde her zaman şükretmesini sabretmesini bildik mükafatımızı da alıyoruz çok şükür Rabbime
cefasını çekmişsin sefasını sürmeden çıkma canım benim sıra senin bebeğindeyse baksın kv ama dediğin dogru bir evde iki çocuk olmaz
aynen canım gıttıgı yere kadar gıdecek :)) en son kovulursak cıkarız
aynen herşeyin zamanı var biz ev alırken 5000 tl eksiğimiz kaldı kimseden tık yok saolsun yine benim ailem çıkardı verdi ama kendi kızına çıkarıp trink 30000tl para verdi. neymiş peşinatları yetmemiş ev alacaklarmış. ama bunun yarını var yaşlılığı var ben de o zaman git kızın baksın derim böyle insanaçok sinirleiyorum ya cuma cuma günaha sokuyolar adamı.
nagim unutmalarıda adamına göre çektiğine yaşadığına göre değişiyo sanırım ben eskiden kv kp için herşeye eşime sölenirdim sonra dank etti eşimle aramızda asla onların tartışmasını yapmıyorum artık bahsini bile etmiyorum bişey oluyo kızıyorum eşim zaten biliyo kızdığımı ona yansıtmıyorum
geçende bi olay oldu görümcem bizdeydi eşimle görümcem anneleri için ver yansın kızıyolar söleniyolar eşimi ben teskin ediyorum takma kafana boşver ne kadar var üzüyon kendini vs görümceme de dedim ama abla siz evlatlarısınız bu kadar kızıyosunuz ben gelinim ben napayım ne diyim bişey demediğim yapmadığım halde ben kötü oluyorum bide konuştumu düşünsene dedim haklısın sen kardeşim diyo anasına kızıyo
aynen herşeyin zamanı var biz ev alırken 5000 tl eksiğimiz kaldı kimseden tık yok saolsun yine benim ailem çıkardı verdi ama kendi kızına çıkarıp trink 30000tl para verdi. neymiş peşinatları yetmemiş ev alacaklarmış. ama bunun yarını var yaşlılığı var ben de o zaman git kızın baksın derim böyle insanaçok sinirleiyorum ya cuma cuma günaha sokuyolar adamı.
bn unutuyorsun dediğimde sevgi kin tutma diyo bana ne diyim bn o saaten sonra
valla iyi yapıyorsunuz bilgecim ooohh sefanız olsun Allah ım daha cok versin inş...senin kp de ne fena güya laf carpacak iyi demişsin sende..zaten varya Rabbim evlenin cocugu olanın yanında olurmus rızkını verırmıs bn düğün bile yapmadım nikahım oldu benim pişman mıyım asla sırf eşim darda olmasın dıye zaten benm babamda hiç yadım etmedi edemezdi durumuyndan dolayı bekarken hep bn calıştım çeyiizimde ev eşyamda tut altınıma kadar kendim yaptım çok şükür kimse bana ağzını açıpta bişey diyemez de gerçi naparsın unutmuyo işte insan
en iyisini yapıyosun bende böyleyim görümcem geldiğinde onları kardeş kardeş yanlız bırakırım gider kahve vs hazırlarım yada mutfakta bişeyler yaparım iyisimi ne laftan çıkayım ne sözdensinirimide belli etmem sakinleşince eşimle paylaşırım oda her daim hak verir ve evet adamına göre ve çektiğine göre değişir benim eşim yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmaz kendi ailesi bile olsa yeri gelir beni uyarır dikkat et diye ben saftirik unutuyom da
yanlız sana bir tüyo vereyim görümceler ne kardeşten geçer ne ana babasından her duruma farklı duruş sergiler
ahhh be kardeşim hepimiz mi aynı dertleyiz bizde evlendik kiraya gittik kp dedimki baba evi sat 3 katlı ev alalım hep beraber olalım yok dedi satmam ben evimi seviyom evide tek daire ama güzel yerde değeri 3 katlı ev etcek kadar var ne gerek var yani tek daire mi 3 katlı ev alıp evlatlarında yanında olsun mu eşimde gitti benim babama sundu bu teklifi benim babamlarda evlerini daha yep yeni almışlardı ve komple tadilat yapmışlardı annemde babamda evlerini çok seviyolardı merkezi çok güzel bi yerdeydi ama babam terettüt bile etmeden tamam dedi sattı evini bak şimdi 3 katlı evimiz var bizimde evimiz oldu babamlarında evi oldu bide üstüne kiradan çıktı kiracımız oldu bin şükür halimize kv kp de ev hediyesi 15 tl lik çaydanlık aldı bide ev aldımız sıra köyde bi arsaları satıldı çok güzel para geldi 1 sene oldu halan o parayı yiyolar düğün zamanı satılcaktı o arsa eşimin hakkını verceklerdi öle diyolardı inan çaydanlık dışında bi çöp görmedim zamanında acayip miras gelmiş bunlara görümcem kaynım hep haklarını almış eşim bekar diye bişey almamışta vermemişlerde şimdi bişeycikte kalmadı satılsın bize gelsin eşimin kafasızlığı herkez hak alıyo sen nie almıyo al kendine bi araba yatırımın olsun şimdi elimize kalırdı ama dediğin gibi bunun yaşlılığıda var ben merhametliyim bakarım ama o çok sevdiği kızı yüzüne bakmıcak
ne mutlu sana canım Allah sağlık versin herşey olur bi şekilde bende bekarlığımda hep çalıştım her zaman aileme destek oldum ailemde her zaman ellerinden gelenin en iyisini yaptılar benim için eşim için Allah onları başımızdan eksik etmesin düğünümde de her imkanı zorladılar sağ olsunlar eksiksiz mükemmel bi şekilde yaptılar herşeyi ki halan çevremizde bizim düğünümüz konuşulur çeyiz çıkarmadan kınaya düğüne herşey dört dörtlük oldu Allah huzur versin sağlık versin gerisi önemli değil tabi ama bi aile içinde onur verici bişey oluyo evladının düğünü nikahı torunu en basiti benim annem 150 ye yakın tülbent oyaladı 100 kınada dağıtıldı gerisi hediye verildi kadın özeniyo benim gururum bu diyo ama hep bizimkiler özeniyo niyese erkek analrı hiç bişey özenmiyo ama eşimde diyo Allah bize sağlık versin güç versin gün gelicek bize ihtiyacı olucak onların o zaman nasıl bakcaklar yüzümüze bende çok merak ediyorum kp şimdi emekli olmadın mı diye laf sokuyo bakalım ilerde inş Rabbim kazançlarımızın bereketini gösterirde bizlerde bir yerlere geliriz
ahh cnm yaa bizde guya onlarla otururken para bırıktırıp ev alıcaktık para marada istemedik sadece kp kefıl olacaktı o kadar neyse kefıl oldu bastan hersey evraklar hazır kp tak kefıl olmaktan vazgeçti armut gibi kalakaldık bizde öylece sonrada ayrıldık onlardan zaten ama varya rabbim den hayırlısı buymus demekki kimseye ama kimseyey artık kv le oturmayı tavsiye temiyorum aman aman bnm dilim yandı çok iyi de olsa yok..bizde kv olcaz ama bilemedim ki şimdi
ne güzel ailen abin destek mutlu olcaklarına kv daha laf ediyo şunlara bak ya bişey yapmıyosun bari oğluna yapılandan mutlu ol birazda benim kardeşim yok annem babam ben ve eşim tek güç olmaya çalışıyoruz bişeylerin sahibi olabilmek için kız ev hediyesi de önce dediler arsa satılcak para gelcek onu bekliyoz onla hediye alcaz dediler sonra geldiler ev hediyesi tablo alcam dedi kv yemek odasıda bende tablo istemiyorum dedim ben oraya fotoraf ascam dedim gitti aylar aylar geçti aradan kaynım geldi ydışından ilk kez bizim eve geldi gelirkende kv çaydanlık almış getirmiş elim boş gelmeyim dedim dedi sanki her geldiğinde eli dolu gelmiş gibi heralde kaynımın yanında öle söledi kaynımda ev hediyesi bebek odasını ben yapayım dedi a dan z ye mobilyasından halısı perdesine duvar boyasına kadar ben yapcam dedi iyi dedik zaten ondan bi 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendik yapcanı beklemiyodum ama görümcemle aramız iyi ya görümcem bastırmış kaynıma söz verdin yap diye bi tek mobilyayı alıyo şimdi başka hiç bişeye karışmıyo aman mobilya alsın oda yeter zaten gerisini biz yaparızvalla canım öyle bunlar sen çaydanlığa şükret bana güya ev hediyesi televizyon alacaklardı ama taşınalı 1 yıl oldu artık almazlar herhaldeyani sıfıra sıfır yine kendi ailem paranın üstüne ankastre setimi hediye etti bi de bana diyo ki ee tabi senin abilerin villalarda yaşıyor. az bile yapıyolar size. bunlar damat beslemeye alıştığı için bizimkilerin yaptığını az buluyolar bide daha şubatta abim doğumgünü hediyesi olarak 2000 tl para yolladı bana sen ne istersen onu al kendine diye ben de tabi hepsini oğluşa harcadım daha bi de yüzsüz yüzsüz benim aileme laf ediyor kv senin de en hayırlısı olmuş bence boşver otur annenle babanla sefam olsun bi de onların kahrını mı çekecektin
Allah sağlık versin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin senide tebrik ederim evlenmeden bazı sorumlulukları almışsın üzerine ne mutlu sana Rabbim sana eşine ömür boyu mutluluk versin geçim versin tabi oğluşunuzun en güzel günlerini görmeyide nasip etsin inş.amiiinn cnm inş her zaman Allah a şükrederim ne olursa olsun bnm annemin bi eli sakat o yüzden yapamadı bana bişey üzüldü ama bn ona dedim anne üzülme bn bilmiyor muyum sani diye bnde işten geldikçe yaptım tulbent 70 tane falan vardı hazırda aldım zaten tabak canak dada eksıgım yoktu cok sukur ama o zamanlar fabrıkada calısıyordum 18 yasımda falandım it gibi çalıştım desem yeridir öyle yaptım çeyizimi hemde evin marketini ft larını odedeım cnm bide biz 5 kardeşiz en küçük erkek 4 yaşında ikiz kardelerim var bide sen düşün annemin halini napsın bnde diyom aman anne siz kendinize bakında bni boşverin babamı hiç sevmemde bn annem kardesim ayrıdır bnde ...bazen bn onlara yardım ediyorum işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?