- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
hamdolsun canım,şükür haftasonu geldi,artık öğlen aralarında yürüyüş yapıyom,daha rahatım,bi de uçuklar olmasa :26: bebiş arada hareketleniyo da,ben uyuyunca o uyanıyo geneldenapam be ayşem çalışıyoz işte yeni müdürm geldi ya iş güç yoğun koşturmaca şafak sayıyoruz resmen şu işten kurtulup rapora çıkmak için sonrada kızıyorum işi gücü bırak oğluş gelcek neyin hesabını yapıyon sen diyom temmuz gelsede bebişlerde gelse mis kokularımızla evde zaman geçirsek
eee işte kv leri çekiştittiriyoz bide zaman geçiriyoz sen nettin kızçemiz nasıl keyfiniz yerindedir inş.
hahah alemsin dimi yaaatabi canım iyi ki ayrılmışsınız bi faydası olmaz aksine zırt pırt kocanla aran bozulur aynı evde yaşamaktansa çadırda yaşamayı bile tercih ederim
ne güzel ailen abin destek mutlu olcaklarına kv daha laf ediyo şunlara bak ya bişey yapmıyosun bari oğluna yapılandan mutlu ol birazda benim kardeşim yok annem babam ben ve eşim tek güç olmaya çalışıyoruz bişeylerin sahibi olabilmek için kız ev hediyesi de önce dediler arsa satılcak para gelcek onu bekliyoz onla hediye alcaz dediler sonra geldiler ev hediyesi tablo alcam dedi kv yemek odasıda bende tablo istemiyorum dedim ben oraya fotoraf ascam dedim gitti aylar aylar geçti aradan kaynım geldi ydışından ilk kez bizim eve geldi gelirkende kv çaydanlık almış getirmiş elim boş gelmeyim dedim dedi sanki her geldiğinde eli dolu gelmiş gibi heralde kaynımın yanında öle söledi kaynımda ev hediyesi bebek odasını ben yapayım dedi a dan z ye mobilyasından halısı perdesine duvar boyasına kadar ben yapcam dedi iyi dedik zaten ondan bi 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendik yapcanı beklemiyodum ama görümcemle aramız iyi ya görümcem bastırmış kaynıma söz verdin yap diye bi tek mobilyayı alıyo şimdi başka hiç bişeye karışmıyo aman mobilya alsın oda yeter zaten gerisini biz yaparız
Allah sağlık versin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin senide tebrik ederim evlenmeden bazı sorumlulukları almışsın üzerine ne mutlu sana Rabbim sana eşine ömür boyu mutluluk versin geçim versin tabi oğluşunuzun en güzel günlerini görmeyide nasip etsin inş.
zor tabi 5 çocuk evde ne güzel destek çıkmışsın ailene inş sende oğluşundan mükafatını alırsın zamanı gelince
hahah alemsin dimi yaaa
inş cnmm cümlemizin inş bu arada 5 değil 6 kardeşiz yanlış saymışımda heheheneyse artık olan olduuuu geleceğimize bakalım Allah ım evlatlarımızı bize bağışiasın kııızz bizde kaynana olacuk
hamdolsun canım,şükür haftasonu geldi,artık öğlen aralarında yürüyüş yapıyom,daha rahatım,bi de uçuklar olmasa :26: bebiş arada hareketleniyo da,ben uyuyunca o uyanıyo genelde
maşallah size ya ne güzel çok kardeş ben tekim yaaa kardeş nedir bilemedim çok isterdim kardeşim olsun ama olmadı Rabbim bize de nasip etsin inş. böle geniş aile olmayı demi ya erkek analarına çok laf ettim ahanda erkek anası oluruk bakam biz neler yapcaz gelinlere topikte gelinleri çekiştiririz gari benim gelin şöle yaptı böle dedi
Kızlar ben bişey sorcam idrar yaparken rahimin alt tarafında ağrı oluyo yaptik tan sonra geçiyo rahim ve bebek büyüdüğü için mi öyle oluyo sizde de oluyor mu öyle
heee gııı vallaha bide başa gelirse gör halimiziya bn sana ne diycem bizim sütümüz ne zaman gelicek biliyon mu hangi ayda 7 de mi oluyodu sanki
Kızlar ben bişey sorcam idrar yaparken rahimin alt tarafında ağrı oluyo yaptik tan sonra geçiyo rahim ve bebek büyüdüğü için mi öyle oluyo sizde de oluyor mu öyle
valla hiç bilmiyorum bende ama burdan duyuyom bazen sütü gelenleri bende vede bakıyom sıkıyom yok gelen giden bişey ama bak ne oluyo biliyon mu göğüsüm tam ucunda beyaz oluyo ama öle akmıyo sadece beyaz oluyo bekliyom bende bakalım ne zaman gelcek
bide benim göğüsler fena çatladı kız anam nasıl oldu böle anlamadım karnımda çatlak falan yok ama göğüsler harita oldu resmen
heee canım benim de toto ağırdı hep üşenirdim yürümeye,ama baktım yemek sonralaraı kötü oluyom,bi da inşallah normal doğum olursa diye faydasını görürüm inşallahben yürüyüş felan yapamadım hiç ya kıcımı kaldırdım mı bel ağrısından doğrulamıyorum ne olcak benim halim bilemiyorum eve gidiyom mutfakta bir iki dönüyom yemek hazırlıyom anam anam nasıl bi ağrıdır benim eşimde yürümeyi hiç sevmez köşe başındaki bakkala arabaylan gider benimde zaten masa başı işi akşamlarıda heryere arabayla gidince hiç hareket olmuyo eskiden beri böleyim ama ben kız ama ona rağmen kilom var ama yağ yok etim çok sıkı hep sorarlar sen ne sporu yapıyon diye omuzlarımda geniş baya oturma sporu yapıyorum ben tavsiye ederik on numara spor oturmaktan kıcım uyuşur
hamdolsun canım,şükür haftasonu geldi,artık öğlen aralarında yürüyüş yapıyom,daha rahatım,bi de uçuklar olmasa :26: bebiş arada hareketleniyo da,ben uyuyunca o uyanıyo genelde
heee gııı vallaha bide başa gelirse gör halimiziya bn sana ne diycem bizim sütümüz ne zaman gelicek biliyon mu hangi ayda 7 de mi oluyodu sanki
valla hiç bilmiyorum bende ama burdan duyuyom bazen sütü gelenleri bende vede bakıyom sıkıyom yok gelen giden bişey ama bak ne oluyo biliyon mu göğüsüm tam ucunda beyaz oluyo ama öle akmıyo sadece beyaz oluyo bekliyom bende bakalım ne zaman gelcek
bide benim göğüsler fena çatladı kız anam nasıl oldu böle anlamadım karnımda çatlak falan yok ama göğüsler harita oldu resmen
çok şükür bir haftayı daha devirdik pazartesi gününe 24+1 oluyoruz teyzoşlar
Aa benim ilk gebeliğimdede oğluş çekene kadar sütmüt gelmedi,öyle ıslanmadı falan herkes farklı canlarım gelecek diye beklentide olmayın
Mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum güzel anneler ve minik kuzular
bndede oluyor cnm anam bndede bu topikte kim ne yazıyorsa hepsi bndede oluyor bide bnde şeyde oluyor bebek öyle sanki tekme atarken vajinama atıyor gibi oluıyor agrıyooo
Selam! Acil yazıyorum...
Umarim hepiniz iyisinizdir
Bebisi gördük yüzünü de gösterdi masallaaah :)))
Kalp atısı 120-180 olmalı dedi..
Yani 160 normal. Benim de 142 çıktı. Ilk defa öğrenmiş oldum...
23+1 ölçümlerimiz de
602 gr
29 cm civarı :))))))
Hepinizi öpüyorummmmm
amin canımmm.............İnşallah canım Rabbim hepimize vakti geldiğinde nasip etsin..
Kizlar bu bel agrisi gecmiyor tutuldm resmen artik yuruyemez oldum jel falan kullananinz varmiydi bel agrisi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?