canım tek yapabildiğim ılık bir duş ve magnezyum ilacı başka bişey vermiyolar bildiğim kadarıyla ara ara yaşıyorum bende kendini fazla yormamaya dikkat et
arkadaşlar bende dün gittim doktora kasık ağrısının sebebi rahimin büyüyüp gerilmesi dedi bebğim artık yeni doğan bir bebk gibi görünüyordu ama kilosu normal desede bana biraz az gibi geldi 620 gr mış boyuda 32 cm sizcede zayıf değilmi ya ben 9 kilo aldım yavru kuşum niye zayıfff
geçmiş olsun canım bebişin erkek miiiiiBelim agriyorr
seninkinin cinsiyeti neydi?
Kizlar bu bel agrisi gecmiyor tutuldm resmen artik yuruyemez oldum jel falan kullananinz varmiydi bel agrisi icin
arkadaşlar bende dün gittim doktora kasık ağrısının sebebi rahimin büyüyüp gerilmesi dedi bebğim artık yeni doğan bir bebk gibi görünüyordu ama kilosu normal desede bana biraz az gibi geldi 620 gr mış boyuda 32 cm sizcede zayıf değilmi ya ben 9 kilo aldım yavru kuşum niye zayıfff
benimde ağrıor arada sağ tarafım ama kısa sureli ağrılar dr na sordun mu
bnde iyi cnm senden ne var ne yok bnde 2.tetenozu vuruldum sağlık ocagında kalbini dinledi cok hızlı atıyor demıstı ama cok yol yurumustum bugun tekrar dınledık normale donmus cok sukur...doktora nisan başında gidicem cnm bnde nisanın 7 sinde seker yuklemesi yapılacak nasip olursa senin kacında
mahmutamı gittin canım
şükür güzel çıkmış herşeyi maşallah bebişine cnm kalp atışını bende hiç sormamıştım
aklıma gelirse sorayım bir şeker yüklemen ne zaman senin?
Cnm gecmis olsun.nasil bi agriydi bi anlatabilirmisin.sabahtan beri gecmeyen bi ağrım var sağ kasik tarafimda hareket ettikce daha cok agriyor.
günaydın herkezeee
Iki gundur aynn kasik agrim var otururkn yatark bisi yok yürürken canim gidiyor bu gun doktora gidicm inşallah bisy yoktur cok korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydıııınnn iyi çalışmalar,kolay gelsin :):)
sağol canım benim
c.tesi çalışması acayip gıcık bişey keşkem tatil olsada evde olsadım ama napam sağlık olsun
nisanın 6 pazara geliyor cnm pazar gunu yapılıyomu senın orda ..hayırlı haberler alırız inş hepimizbende 2. dozu vurulmadım nisan 6 da benim birincide çok kötü oldu kolum 2 gün çektim ağrısını inş 2. fazla ağrı yapmaz.
kalbini hiç sormamıştım doktora bu sefer bende sorayım bakalım kaç çıkacak.
iyi şükür birşey çıkmamış senin cnm.
bende nisan başı gibi giderim hem kontrol hem şeker yüklemem yapılır artık hayırlısı bakalım hemen gelseydi zaman...
Selam kızlarrr bende araniza katilmak istiyorumm ALLAH (C.C) hayirlisiyla saglikla bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin.. :) Ihiranurum sende d.bakirli misin mahmut erdemogluna mi gidion.. ?
hoşgeldin cnm inş düzelmiştir bol bol dua et Allah şifa versin beterinden korusun inşselamlar kızlar, yarın detaylı ultrasaa giricem tekrar,bir ay öncede girmiştim bebeğe giden kan akışında sorun vardı dua edin banada inşaallah düzelmiştir
günaydın herkezeee
Günaydıııınnn iyi çalışmalar,kolay gelsin :):)
Herkese Günaydın bebeklerimızin hareketleriyle geçecek yüzümüzü sık sık güldürecek bol tekmeli bi gün olsun inşallah:)bebeğin hareketlerini günde kaç kez hissediyorsunuz benim günü gününü tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?