2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi akşamlar annişler.. dün kontrolümüz vardı. bebişimiz 700 gr olmuş. sağlığı yerinde çok şükür. şimdilik her şey yolunda gidiyor. 2 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak. merakla bekliyorum bakalım sonuç ne çıkacak...

canım tek yapabildiğim ılık bir duş ve magnezyum ilacı başka bişey vermiyolar bildiğim kadarıyla ara ara yaşıyorum bende kendini fazla yormamaya dikkat et

Cnm valla skokyozumda var birazda o yapiyor sanirm ama cok rahatsizim mirac uyudu simdi allahtanda bende uzaniyorm cocuk varken pek dinlenmek olmuyor inanki bahceye oynamaya cikti ben pesinde ve 4sefer ust degistirdm...bakalim kardes olunca nasil yapcaz :) bence bebegin kilosuda boyuda guzel daha kucukler annesi anca buyuyolar ben 20+0 da gittim 370gr falandi sen kacinci haftadasin

Kizlar bu bel agrisi gecmiyor tutuldm resmen artik yuruyemez oldum jel falan kullananinz varmiydi bel agrisi icin

jel kullanabilirsin sonuçta dışardan uygulama.
bende de geçen gün aşırı bir bacak ve bel ağrısı oldu kıvranıyordum parol içtim ancak düzeldim.
egzersiz yapmaya çalış bel kasları için. benim de yaramaz bir oğlum var 1.5 yaşında

Cnm gecmis olsun.nasil bi agriydi bi anlatabilirmisin.sabahtan beri gecmeyen bi ağrım var sağ kasik tarafimda hareket ettikce daha cok agriyor.

bende 2. dozu vurulmadım nisan 6 da benim birincide çok kötü oldu kolum 2 gün çektim ağrısını inş 2. fazla ağrı yapmaz.
kalbini hiç sormamıştım doktora bu sefer bende sorayım bakalım kaç çıkacak.
iyi şükür birşey çıkmamış senin cnm.
bende nisan başı gibi giderim hem kontrol hem şeker yüklemem yapılır artık hayırlısı bakalım hemen gelseydi zaman...

mahmutamı gittin canım
şükür güzel çıkmış herşeyi maşallah bebişine cnm kalp atışını bende hiç sormamıştım
aklıma gelirse sorayım bir şeker yüklemen ne zaman senin?

Selam kızlarrr bende araniza katilmak istiyorumm ALLAH (C.C) hayirlisiyla saglikla bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin.. :) Ihiranurum sende d.bakirli misin mahmut erdemogluna mi gidion.. ?

selamlar kızlar, yarın detaylı ultrasaa giricem tekrar,bir ay öncede girmiştim bebeğe giden kan akışında sorun vardı dua edin banada inşaallah düzelmiştir

Cnm gecmis olsun.nasil bi agriydi bi anlatabilirmisin.sabahtan beri gecmeyen bi ağrım var sağ kasik tarafimda hareket ettikce daha cok agriyor.

Iki gundur aynn kasik agrim var otururkn yatark bisi yok yürürken canim gidiyor bu gun doktora gidicm inşallah bisy yoktur cok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iki gundur aynn kasik agrim var otururkn yatark bisi yok yürürken canim gidiyor bu gun doktora gidicm inşallah bisy yoktur cok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dün sordum doktoruma ağrı sancı nasıl olursa gelmeliyim,pazar günü kıvrandım yürüyemedim çok korktum dedim..eğer kanama varsa ya da su geliyosa ya da sancılar ağrılar düzenliyse( mesela 10 dkya bir sancı gelip 4-5 saat düzenli olarak devam ediyosa) hemen gel dedi,yoksa günde 5-6 kere sancı girdi çok ağrıdı sonra geçti önemli değil onlar dedi..tabi aylardır benim hamileliğimi takip ediyo,en başından beri hep ağrım vardı benim onu da göz önünde bulundurun..ayrıca hareketleri bazen aşağıda bazen yukarıda hissetmek normalmiş,yerleri boş şimdi raht hareket ediyolar,elleri ya da ayakları aşağıda olduğunda onu hissediyosundır ve ağrıya bu da yani aşağıya baskı yapması da sebep olabilirmiş..

Herkese Günaydın bebeklerimızin hareketleriyle geçecek yüzümüzü sık sık güldürecek bol tekmeli bi gün olsun inşallah:)bebeğin hareketlerini günde kaç kez hissediyorsunuz benim günü gününü tutmuyo

nisanın 6 pazara geliyor cnm pazar gunu yapılıyomu senın orda ..hayırlı haberler alırız inş hepimiz
Selam kızlarrr bende araniza katilmak istiyorumm ALLAH (C.C) hayirlisiyla saglikla bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin.. :) Ihiranurum sende d.bakirli misin mahmut erdemogluna mi gidion.. ?

selamlar kızlar, yarın detaylı ultrasaa giricem tekrar,bir ay öncede girmiştim bebeğe giden kan akışında sorun vardı dua edin banada inşaallah düzelmiştir
hoşgeldin cnm inş düzelmiştir bol bol dua et Allah şifa versin beterinden korusun inş
günaydın herkezeee

Günaydıııınnn iyi çalışmalar,kolay gelsin :):)

günaydın kızlaaarrrr

bugün c.tesi ve yine bi iş günü yine stres poffffff yaaa neyse sabah oğluşumun tekmeleriyle uyanmak ve suana kadar hissetmek guzel iki gundur pek bi sessizdi ataga gectii.yaniruhefza cım bellı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…