2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Masallah canim bebise kilosu iyiynis korkma cok. Esimde suluovali onun icin sordum canim listede amasya diye gordum de ondn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet toz magnezyum verdi suda eritip içiyosun bana tadı çok iğrenç geliyo arada aksatıyorm

tadının hiç önemi yok valla şu son bikaç haftamı ağrısız sızısız atlatmanın derdindeyim ben, her sabah yeni bir problemle karşılaşmaktan yıldım artık, ne bitmek bilmez hamilelikmiş benimki :2:

O bendede oluyo ya taş gibi oluyo sertlik gidene kadar nwfes zor aliyorum daralti geliyo hafifte agri oluyo.aneeyy ben hic nst ye girmedim haftaya bugun randevum.insallah bişi olmaz.

bizim mobilyacı da 2 haftadır oyalıyor bizi,bi gönderemediler

Ah canım aynı dertten muzdaribiz 1 ay dediği süre nerdeyse 2,aya dayandı bıktık artık aramaktan bugün yarın diye diye neyse kiii dün akşam lütfedip getirdiler ama yanlış getirdiler ben tamamen düz beyaz bir mobilya istemiştim bunlar bazı yerlerine mavi koymuşlar sinirden resmen karnıma sancı girdi deli oldum o parçaları götürdüler bu akşam doğrusunu getirecekler inşallah halımızla tülümüzde tamam mobilyalrı yerleştirdim mi fotoğrafları çekip paylaşırım sizinle...

ben yarin aksam nisana gdicem guzel olmak istiyorum malesef kiyafet yok kotmu giycem puf bi elbisem war en son o oluyodu yarin denerim ins olur kucuk topuklu ayakkabi gysem nolurki arabyla gtcez oturcm zaten

Öncelikle bebisine maşallah :) gyno ferro sanol kan hapı evet ben de kullanıyorum daha önce maltofer kullanmıştım özeldeki doktorum onun yerine gyno ferro yazdı.Yani kan ilacı olduğuna eminim :)

Hele ağzına hele burnuna bak şunun Rabbim nazarlardan saklasın maşallah kuzuya... Hayırlı ömür versin rabbim inşallah...Doğurasım geldi yaaa bende kızımı kucağıma almak istiorum ama yaaaaa :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tansiyonun iyi canım acep sekerin mi dustu ne zaman en son mama yedin yorgunmusun eger istersen Dr.unu ara sor için rahat eder

saol canım şimdi iyiyim benimde aklıma şeker geldi benim canavarı doyuramıyorum birtürlü kaşık kaşık çikolata yedim bugün ondan sonra düzeldim

aa hiç duymadım böyle bişey, hatasını da kendi mi fark etti canım, bu ne ya, bişey olmadı Allahtan.. hayır herşeyde hata telafi edilir de, sağlığın telafisi, özrü olmaz.

aminnnn hiç sorma yaa başıma gelenler bu salak olan dr. memorial hastanesinin yan kolu varmış hizmet hastanesi oradan geçiçi gelmiş şimdi def olup gitti yerine yeni birisi geldi bu gerçekten çok iyi ilgili işinin belliki ehli o fark etti sağ olsun o da şok oldu ben böyle birşey görmedim dedi ben birde bana yazdığı ilaçları aldıktan sonra sonra ki kontrolde aldım götürdüm bunu da dedim doktora ne diyeceğini şaşırdı valla şimdi reçeteleri bulursam şikayet edeceğim yoksa adam ben doğru yazdım eczane yanlış vermişl diyecektir..

off offf bu şeker varyaa adı bi tatlı kendi de bi okadar lanet bişi ne yiyebiliyor ne içebiliyorsun allah yardım etsin inş. doğumlardan sonra biraz normale düşer gebeliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten zıvanadan çıkıyor kontrol dışı bir durum..

olmaz mı dayımız öyle koca kafa:)

sen canını sıkma arkadaşım.. dayıya çekmiş demek ki :) inş. akıllı zekidir de o genetiğini de alır minnoş

bu arada evde her yeri biliyomda aradıkda yanguru dışında hec birsey bırakmamışım hepsini dağıtmışım demekki o vakit doğurasım yokmusama simdi coook var

canım ben hasta bezi almadım bi tek,onun dışında haaa abartmadım,herbişeyden 5er tane almadım ama ,bi battaniye lazım,kv almazsa alcam bi de park beşik ve port seti,hele yawrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım eksikler bi şekilde tamamlanıyo gülüm ya evvela sağlık :)

Masallah canim bebise kilosu iyiynis korkma cok. Esimde suluovali onun icin sordum canim listede amasya diye gordum de ondn.

Saol canım korkmamak eldemi hiç :26: benimde eltim suluovalı biz gümüşhacıköylüyüz bilmem o ilçeyi duydunmu

Olmaz bişey canım korkma hemen düz3nli ş3kilde aralıklarla olursa korkman gerekir ama onun dışındakiler normal ama nst için geç gibi geldi bana 2 gebeliğimdede 32 haftada başladım ben nstye alışkanlık oldu girmeden yapamıyorum

ben yarin aksam nisana gdicem guzel olmak istiyorum malesef kiyafet yok kotmu giycem puf bi elbisem war en son o oluyodu yarin denerim ins olur kucuk topuklu ayakkabi gysem nolurki arabyla gtcez oturcm zaten

Töbeeeeeee biraz önce doğurcam diyodu şimdi ne giysem diyo eheheheheheh nolacakki babet bile giysen olur biz her halimizle güzeliz yavriii mucize var bizde hem sende 2 tene

Saol canım korkmamak eldemi hiç :26: benimde eltim suluovalı biz gümüşhacıköylüyüz bilmem o ilçeyi duydunmu

Annr olmak korkmak zatn canim bunu anladm ben.
Ben bilmem canim pek esime sordum simdi biliyormus. Esimin tarafi akrabalar falan suluovada. Amasyayi begndim ama ben dugunum orda olmustu..

Reçeteleri kagidami yazdi erecete numarası vermedimi ki? Reçete numarası verdiyse eczane goruyo ne girdiğini cikti isteyebilirsiniz eczaneden yada kagit reçete bile verdiyse aldigin eczane sakliyip sgkya veriyo diye biliyorum eczanene sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…