- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
34 haftalık canım şuan bebişte 2400gr civarı dedi dr inşallahh zamanında doğar hepimizin minişleri
Evet canım amasyalıyım ilçesindenim ama şuan eşimin işi dolayısıyla geçici olark manisadayım
evet toz magnezyum verdi suda eritip içiyosun bana tadı çok iğrenç geliyo arada aksatıyorm
Dr sordu nasıö bi ağrın var belinden kasığına vuruyomu dedi bende hayır dedim öyle değil çünkü sadece karnımın heryeri taş gibi kesiliyo nefesim gidiyo daralıyorum biraz sonra geçiyo pamuk gibi oluyorum yani galiba asıl sa cı ağrı yani korkulması gereken ağrı belden kasığa vuran
bizim mobilyacı da 2 haftadır oyalıyor bizi,bi gönderemediler
kizzz sira benim 4. Anne ben olcam diye diye dogurcan simdiii ....kizlar bi sanci girdi birden karnim belim ayaklarim
kizzz sira benim 4. Anne ben olcam diye diye dogurcan simdiii ....simdi nasilsin :26:
merhaba kızlar az önce doktordan geldim bebişim iyi çok şükür 32+3 de 1900 gr biraz zayıfcaymış ama ben takmıyorum harekli oluşuna veriyorum
bide biraz kansızlık varmış kan hapını iki iç dedi ama ben hangisi kan hapı anlaymadım gyno ferro sanol dan bahsetti draje şeklinde dedi ama benim kullandıklarım öyle degil ferro sanolu ben demir hapı sanıyordum kan hapımı o bilgisi olan bilgilendirirmi
Kızlar oğlum 35+3 haftalik doğdu 2600 gr doğum sonrası solunum alakali sıkıntı olursa başka donanımlı bir hastaneye gecıcektık şükür öyle bi sıkıntı yok dün sabah ezandan bu yana uyanamadım belim ağrı yo kasıklarıma agri giriyodu eşime yarın ki kontolle bugün gitsek dedim sancı var allahtan geldik şikayetim soyleyince hemen nts ve alttan muayeneye gönderdi alttan muayenede 3cm acilma var dedi bakarkende zaten nisan geldi sonra suyumu patlatıp sancı verdiler 2saat onu çektim sonra şükür oğlum kucagımda tek önerim suni sancı mümkün olduğunca almayın
maşallah subhanallahh!!!!
Eki Görüntüle 1144024
canım tansiyonun iyi canım acep sekerin mi dustu ne zaman en son mama yedin yorgunmusun eger istersen Dr.unu ara sor için rahat eder
aa hiç duymadım böyle bişey, hatasını da kendi mi fark etti canım, bu ne ya, bişey olmadı Allahtan.. hayır herşeyde hata telafi edilir de, sağlığın telafisi, özrü olmaz.
Gerizekali doktor biz bitane agri kesici icerken 50sefer dusunuyorz oda yanlis igne veriyor..hayirlisiyla dikkat et kendine hatta yerinde olsam bashekimlige sikayet ederdm ve aninda degistirirdim paraya verdikden sonra doktor cok ama iste rabbim iyilerle karsilastrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bu şekeri doğal yolla düşürmenin yolu yok mu bu hafta hep yüksek çıkıyor şekerimsabah tamamen diyete uygun kahvaltı yaptım 180e çıktı şeker kafayı yicem artık bebişimi de besleyemiyorum şeker korkusundan zaten dün de cenazemiz vardı eşimin babanesini kaybettik çok yorgunum çooooookkkk
olmaz mı dayımız öyle koca kafa:)
kız gerçek diyorum yangurumuz vardı kalan o kadar
bebiş alışverişi tamam sadece çanta kaldı bir tane aldımda beyenmedim başka alıcam
pijama gecelik
hediyelikler süsler
ped , bebek bezi,ıslak mendil
sonra tamam demektir bunlardan gecelik pijama alimde diyorum çantamı hazırlım artık dimi
bu arada evde her yeri biliyomda aradıkda yanguru dışında hec birsey bırakmamışım hepsini dağıtmışım demekki o vakit doğurasım yokmusama simdi coook var
Masallah canim bebise kilosu iyiynis korkma cok. Esimde suluovali onun icin sordum canim listede amasya diye gordum de ondn.
O bendede oluyo ya taş gibi oluyo sertlik gidene kadar nwfes zor aliyorum daralti geliyo hafifte agri oluyo.aneeyy ben hic nst ye girmedim haftaya bugun randevum.insallah bişi olmaz.
ben yarin aksam nisana gdicem guzel olmak istiyorum malesef kiyafet yok kotmu giycem pufbi elbisem war en son o oluyodu yarin denerim ins olur kucuk topuklu ayakkabi gysem nolurki arabyla gtcez oturcm zaten
Saol canım korkmamak eldemi hiç :26: benimde eltim suluovalı biz gümüşhacıköylüyüz bilmem o ilçeyi duydunmu
aminnnn hiç sorma yaa başıma gelenler bu salak olan dr. memorial hastanesinin yan kolu varmış hizmet hastanesi oradan geçiçi gelmiş şimdi def olup gitti yerine yeni birisi geldi bu gerçekten çok iyi ilgili işinin belliki ehli o fark etti sağ olsun o da şok oldu ben böyle birşey görmedim dedi ben birde bana yazdığı ilaçları aldıktan sonra sonra ki kontrolde aldım götürdüm bunu da dedim doktora ne diyeceğini şaşırdı valla şimdi reçeteleri bulursam şikayet edeceğim yoksa adam ben doğru yazdım eczane yanlış vermişl diyecektir..
off offf bu şeker varyaa adı bi tatlı kendi de bi okadar lanet bişi ne yiyebiliyor ne içebiliyorsun allah yardım etsin inş. doğumlardan sonra biraz normale düşergebeliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten zıvanadan çıkıyor kontrol dışı bir durum..
sen canını sıkma arkadaşım.. dayıya çekmiş demek ki :) inş. akıllı zekidir de o genetiğini de alır minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?