2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Töbeeeeeee biraz önce doğurcam diyodu şimdi ne giysem diyo eheheheheheh nolacakki babet bile giysen olur biz her halimizle güzeliz yavriii mucize var bizde hem sende 2 tene

:) ya zaten hep ayni kiyaftlerden bikkinlik geldi bakma yine ayni seyi giycem mecbur:) ayagima babetlerm olmuyo almadimda sis die kucuk kalipti ewdeki buyuk kalip az topuklu war oluyo onu giymesem spor war:) topuklu olmaz iyce siser dimi sporda hc olmaz babet tarzi duz klasik ayakkabilrma bakcam artik

Azcik topuktan bisey olmaz balim, giy gitsinn bu arada ikimiz de 3.olamadik bak, en son biz dogurcaz galibaa

zatn arabyla gtcez oturcam arabyla gelcez:) ewt ben senden bekliyodum ama atak yaptilar:) aynen bu gdisle sona kalirz benim ortalama 10 15gun wardir cuma olaydida tam gunu alsaydik cok merak ediyorum

zatn arabyla gtcez oturcam arabyla gelcez:) ewt ben senden bekliyodum ama atak yaptilar:) aynen bu gdisle sona kalirz benim ortalama 10 15gun wardir cuma olaydida tam gunu alsaydik cok merak ediyorum

bizim dogurana kadar yine biri dogurcak gbime geliyo ole hissediyorum:)

Olabilir valla canim bizim sipalar daha beklesinler bakalim keyifleri ne zaman gelcek. Bizim de en fazla 3haftamiz var

kızlar bugun doktora gittim bebiş 35+2 görünüyor kilosuda 2980 gr sizce nasıl? bide yarın yolculuga cıkıyoruz doktor çok dikkat et dedi malum hakkari trabzon arası yolculuk( çok tedirginim ve korkuyorum hamişler dua edin nolurrrr bişicik olmasın bana ve oğlusuma:)

Maşallah canim kilosu. 3.500 gr mi.geçer bence doguncaya kadar tosuncuk :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin şekerin vardı galiba yanlış hatrlamıyorsam canım güle güle git gel

Ben cok.korkuyorum kilolu olur beni zorlar diye :'(

rabbim şifalık versin inşallah canım...az kaldı inşallah sağlıkla doğururuz da şu telaşlarımız biter...kendimizden önce minişlerimizi düşünüyoruz rabbim dert verip derman aratmasın inşallah...

Kilolu bebekler kolay dogar diye soyluyorlar....😕

Ilk defa kolay dogacaklarini diyen.birini duydum. Cok dikiş yırtık kesik oluyor diye biliyorum.ben bebek kilolu olunca

Karnım cok gergin ve tekmeleri sıralıyor küçük bey. Annesi onu cok özledi ama beklemesi lazim.

günaydın kızlar uykusuz bi gecenin sonu daha şaka geliyordu söylenenler şimdiden bebek mesaisine başladık insan biraz annesini düşünür ama nerde

önünde daha beni bekleyen çok zor sınavlar bugün ve yarın artık bitiyor dua edinnn büte kalmayım yoksa doğururum okul sıralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…