Kuzummmm gunaydin.Allah zihin acikligi bide bol sans versin sana.bi an önce kurtul insallah.günaydın kızlar uykusuz bi gecenin sonu dahaşaka geliyordu söylenenler şimdiden bebek mesaisine başladık insan biraz annesini düşünür ama nerde
önünde daha beni bekleyen çok zor sınavlar bugün ve yarın artık bitiyor dua edinnn büte kalmayım yoksa doğururum okul sıralarında
Gunaydin herkesleree.. Noldu bizim uykulara boyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar uykusuz bi gecenin sonu dahaşaka geliyordu söylenenler şimdiden bebek mesaisine başladık insan biraz annesini düşünür ama nerde
önünde daha beni bekleyen çok zor sınavlar bugün ve yarın artık bitiyor dua edinnn büte kalmayım yoksa doğururum okul sıralarında
Kuzummmm gunaydin.Allah zihin acikligi bide bol sans versin sana.bi an önce kurtul insallah.
Bende kalktim yine.aksam yatarken sabah uyucum.kalkmicam diyodum ama nerdeee
günaydın kızlar uykusuz bi gecenin sonu dahaşaka geliyordu söylenenler şimdiden bebek mesaisine başladık insan biraz annesini düşünür ama nerde
Gunaydin herkesleree.. Noldu bizim uykulara boyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzummmm gunaydin.Allah zihin acikligi bide bol sans versin sana.bi an önce kurtul insallah.
Bende kalktim yine.aksam yatarken sabah uyucum.kalkmicam diyodum ama nerdeee
ben el ağrısı ve uyuşukluğu 1 aydır çekiyorum emg çektirdim sinir sıkışması varmış. B12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş. 1 aydır ilaç içiyorum ama bir gram iyileşme yok, kalem dahi tutamıyorum. Sanırım doğum sonrası geçiyormuş, ağrıdan ağlıyorum kimi zaman o derece kötü ellerim.
özellikle sağ elimde sızı ve uyuşukluk geçmek bilmiyor
Veeeeeeee 37.
En gec 3 hafta sonra oglum kollarimda insallahhhhh
veeeeeeee 37.
En gec 3 hafta sonra oglum kollarimda insallahhhhh
ben el ağrısı ve uyuşukluğu 1 aydır çekiyorum emg çektirdim sinir sıkışması varmış. B12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş. 1 aydır ilaç içiyorum ama bir gram iyileşme yok, kalem dahi tutamıyorum. Sanırım doğum sonrası geçiyormuş, ağrıdan ağlıyorum kimi zaman o derece kötü ellerim.
kız cadı günaydın,ne rahatsın maşallah,heyecanlanıyon muuu?özgecan,hani adet öncesi o salya gibi bir akıntı var ya o doğumdan önce baya sıklaşıyıomuş,en son da kahverengi gibi oluyomuş sonra hayırlısıyla doğumsende öle bişey var mı bebemmm?
:44::44:
aaay ne güzel rabbim bize de göstersin bu haftaları, seni de tez elden (tabi günü dolmadan da gelmesin ) oğluşuna kavuştursun rabbim.
magnezyumu 2/3 aydır içiyorum ama aralıklarla, o zaman hergün düzenli içeyim. Benim gebelik öncesinde de zaten el, parmak ağrılarım olurdu ara ara. Bir türlü bulamadılar ne olduğunu ama şimdikine uyuşma da eşlik edince dayanılmaz oldu. Dur hemen bir magnezyum içeyim şimdi. Kıız ismim de öğrenilmiş artık anam anam
adalet günaydın canım,o sinir sıkışması bede de var aylardır hem de,bir sebze doğrayana dek karıncalanıyo bi de,evvela b12 eksikliği ama kesinlikle magnezyum canımm
Ah canım aynı dertten muzdaribiz 1 ay dediği süre nerdeyse 2,aya dayandı bıktık artık aramaktan bugün yarın diye diye neyse kiii dün akşam lütfedip getirdiler ama yanlış getirdiler ben tamamen düz beyaz bir mobilya istemiştim bunlar bazı yerlerine mavi koymuşlar sinirden resmen karnıma sancı girdi deli oldum o parçaları götürdüler bu akşam doğrusunu getirecekler inşallah halımızla tülümüzde tamam mobilyalrı yerleştirdim mi fotoğrafları çekip paylaşırım sizinle...
magnezyumu 2/3 aydır içiyorum ama aralıklarla, o zaman hergün düzenli içeyim. Benim gebelik öncesinde de zaten el, parmak ağrılarım olurdu ara ara. Bir türlü bulamadılar ne olduğunu ama şimdikine uyuşma da eşlik edince dayanılmaz oldu. Dur hemen bir magnezyum içeyim şimdi. Kıız ismim de öğrenilmiş artık anam anam
bu saatlerde kıpır kıpır olan kızım bgn çok sakin çok uslu...korkuttu beni çok
günaydııınnnnnnnnnnnn!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?