2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin herkesleree.. Noldu bizim uykulara boyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzummmm gunaydin.Allah zihin acikligi bide bol sans versin sana.bi an önce kurtul insallah.

Bende kalktim yine.aksam yatarken sabah uyucum.kalkmicam diyodum ama nerdeee

Allah zihin acikligi versin bol sans sana hayirlisiyla atlat sinablatida kafan rahatlasinn

Kuzummmm gunaydin.Allah zihin acikligi bide bol sans versin sana.bi an önce kurtul insallah.

Al bendende o kadar..
Anneni gordunmu, rahatladinmi keyfin nasil :)

Günaydın bacılar,gece oturduğumuz yerde uyukluyoz karı-koca,sabah da uyanamıyoz,tabi benim gece wc mesailerini saymazsak hamileliğin başında o mide-uyku sıkıntılarından şikayet edince millet asıl 7.aydan sonra zor diyolardı,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doğruymuş olsun Rabbim kolay doğumlar,sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize

özellikle sağ elimde sızı ve uyuşukluk geçmek bilmiyor
ben el ağrısı ve uyuşukluğu 1 aydır çekiyorum emg çektirdim sinir sıkışması varmış. B12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş. 1 aydır ilaç içiyorum ama bir gram iyileşme yok, kalem dahi tutamıyorum. Sanırım doğum sonrası geçiyormuş, ağrıdan ağlıyorum kimi zaman o derece kötü ellerim.

Veeeeeeee 37.

En gec 3 hafta sonra oglum kollarimda insallahhhhh

kız cadı günaydın,ne rahatsın maşallah,heyecanlanıyon muuu?özgecan,hani adet öncesi o salya gibi bir akıntı var ya o doğumdan önce baya sıklaşıyıomuş,en son da kahverengi gibi oluyomuş sonra hayırlısıyla doğum sende öle bişey var mı bebemmm?
:44::44:

adalet günaydın canım,o sinir sıkışması bede de var aylardır hem de,bir sebze doğrayana dek karıncalanıyo bi de,evvela b12 eksikliği ama kesinlikle magnezyum canımm

Heycan olmaz mi aysem yaaa, var tabii. Ama belirsizlik cok zor, kendimi ne normale odaklayabiliyorum ne sezeryana. Donecek diye bekliyoruz.
O akintidan var arada ama renksiz canim, daha erken herhalde. Zaten herkeste kesin olmayabiliyomus.

adalet günaydın canım,o sinir sıkışması bede de var aylardır hem de,bir sebze doğrayana dek karıncalanıyo bi de,evvela b12 eksikliği ama kesinlikle magnezyum canımm
magnezyumu 2/3 aydır içiyorum ama aralıklarla, o zaman hergün düzenli içeyim. Benim gebelik öncesinde de zaten el, parmak ağrılarım olurdu ara ara. Bir türlü bulamadılar ne olduğunu ama şimdikine uyuşma da eşlik edince dayanılmaz oldu. Dur hemen bir magnezyum içeyim şimdi. Kıız ismim de öğrenilmiş artık anam anam

gecen hafta aradıgımda ,haftaya persembe yola cıkacagını söylediler. birde ben siparisi ankaradan verdim ,ama baska bir ilde oturuyoruz

bugun tekrardan arıcam .

aynen bir an nce odası tamamlansın istiyorum .

seninde inş . dogrusunu getirirler.

kızlar günaydınn,

magnezyumu 34. haftadan sonra artık içme dedi bana doktorum.. haberiniz olsun.. sancının gelmesini engeller dedi..

herkeslere gunaydınnn

dun bizim mobilyamız geldiii yaba daba duuuuu
resim yolla diyeceksiniz bende bu deniyecegim diyeceğim yada haftaya benim aldıklarımı yıkıcam yerlestirim oyle resim yollim ablamın aldıklarıda gelmedi zira ablam bu ay istanbula gelmeye karar verdi gelirken getirecek acil yıkama vs. yapıcam artık oyle karar verdik
yani beni hazırlıklar hem eski tren usulü gidiyor ama buda hoşuma gitmiyor değil cunku bitseydi simdi beklemek daha sıkıcı olurdu en azından simdi hala işlerim var

eeee sizde ne var ne yok

Gunaydinlar...
Bir gun daha dustuk gebelik takvimindn...
Dogum varmi acabaa cok heyecanli beklemesi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…