- 9 Mayıs 2014
- 104
- 46
- 28
günaydın kızlarrr
ayakalrım normalde 39-40 numara, hamilelik olunca daha da şişti ,kendime cicili hastane terligi almak istiyordum ,ama malesef bulamadım .
siz hastanede nasıl bir terlik giyeceksiniz ???
yani normal mi ,acık mı, süslü müüü ??
mesela ben şu modellere bayılmıştım
Eki Görüntüle 1145335 Eki Görüntüle 1145336
Ah canım aynı dertten muzdaribiz 1 ay dediği süre nerdeyse 2,aya dayandı bıktık artık aramaktan bugün yarın diye diye neyse kiii dün akşam lütfedip getirdiler ama yanlış getirdiler ben tamamen düz beyaz bir mobilya istemiştim bunlar bazı yerlerine mavi koymuşlar sinirden resmen karnıma sancı girdi deli oldum o parçaları götürdüler bu akşam doğrusunu getirecekler inşallah halımızla tülümüzde tamam mobilyalrı yerleştirdim mi fotoğrafları çekip paylaşırım sizinle...
günaydın kızlarrr
ayakalrım normalde 39-40 numara, hamilelik olunca daha da şişti ,kendime cicili hastane terligi almak istiyordum ,ama malesef bulamadım .
off offf bu şeker varyaa adı bi tatlı kendi de bi okadar lanet bişi ne yiyebiliyor ne içebiliyorsun allah yardım etsin inş. doğumlardan sonra biraz normale düşergebeliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten zıvanadan çıkıyor kontrol dışı bir durum..[/B]
kızlar bugun doktora gittim bebiş 35+2 görünüyor kilosuda 2980 gr sizce nasıl? bide yarın yolculuga cıkıyoruz doktor çok dikkat et dedi malum hakkari trabzon arası yolculuk( çok tedirginim ve korkuyorum hamişler dua edin nolurrrr bişicik olmasın bana ve oğlusuma:)
günaydın kızlarrr
ne yapacağımızı şaşırdık ya, her doktor ayrı bir şey söylüyor.kızlar günaydınn,
magnezyumu 34. Haftadan sonra artık içme dedi bana doktorum.. Haberiniz olsun.. Sancının gelmesini engeller dedi..
benim de ayaklar aynı cnm bu terlikler çok şekermiş nerde satılıyor?
Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat
bu terlikler cok güzelde canım acep kaça satılıyor ve nerde
pembe bir banyo terliği giymeyi düşünüyorm ayaklarım ancak ona sıgar
benim de ayaklar aynı cnm bu terlikler çok şekermiş nerde satılıyor?
Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat
günaydınlarrr özlem bence senin aldığın yeterde artar bende geçen gün sosyete pazarında gördüm aynısını çok beğenmiştim aklıma gelmedi hastane için almak hemen tedarik edeyim
KESİNLİKLE iç canım,ben de tadından dolayı içmiyodum dr magnezyuma devam ettiğin halde olmaması lazım deyince yalanım ortaya çıktımagnezyumu 2/3 aydır içiyorum ama aralıklarla, o zaman hergün düzenli içeyim. Benim gebelik öncesinde de zaten el, parmak ağrılarım olurdu ara ara. Bir türlü bulamadılar ne olduğunu ama şimdikine uyuşma da eşlik edince dayanılmaz oldu. Dur hemen bir magnezyum içeyim şimdi. Kıız ismim de öğrenilmiş artık anam anam
uykusuz, yorgun ve bitkinim gece oğlum hastalandı kusma boğaz ağrısı ne ararsanız vardı ee benimde karnım ağrıyodu sabaha kadar ona bakayım diye sağımda yattım tabi üstünü ört ateşine bak derken uyku falan uyumadım neyseki bugün son günüm yarın kontrolden sonra gelmem
pazarteside doğum iznine çıkayım kısmetse yeter bu kadar zorluyo artık
Günaydın kızlaaarrrr
Ben de çok şükür doğum iznine ayrıldımmistediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıcam, hep ayağımı uzatcam, kuzucuğumun eksiklerini alıcam, odasını yerleştircem, hergün bi arkadaşa çaya gidicemm çılgınlar gibi eğlencez oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?