2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlarrr

ayakalrım normalde 39-40 numara, hamilelik olunca daha da şişti ,kendime cicili hastane terligi almak istiyordum ,ama malesef bulamadım .

siz hastanede nasıl bir terlik giyeceksiniz ???

yani normal mi ,acık mı, süslü müüü ??

mesela ben şu modellere bayılmıştım
Eki Görüntüle 1145336

bu terlikler cok güzelde canım acep kaça satılıyor ve nerde

ah o mobilyacılar beni de delirttiler. iyiki de erken almışım 2 ayda ancak getirebildiler. beceriksiz bi montajcı mahvetti doğru dürüst kuramadı. ite kaka kapanıo çekmeceler. dolabımın iç rafını düşürdü kenarını çatlattı. beşiğin yatağını 80lik yerine 70 lik getirmişler. nerdeyse bir ay olacak hala değiştirecekler. sinirden doğuracaktım nerdeyseeee dönence hediye edecekti onu da unutmuslar yüzsüzlüğümle gidip dün kendim aldım pembeli bişey getirmiş uyuz adam ne yapayım dedim üzerinde bişeyler yaparım artık. oğluşum için sabrettim adamlara

pembe bir banyo terliği giymeyi düşünüyorm ayaklarım ancak ona sıgar

aynen canım dün diyete uygun kahvaltı yaptım bir saat sonra 180 e çıktı çıldırıcam artık yaa hiçbişey yiyemiyorum tatlıyı da o kadar severim kiiii. inş doğumdan sonra kalmaz da rahatlarız devam edecek diye korkuyorum yarın endokrin kontrolüm var bakalım muhtemelen insülin dozunu artıracaklar

bence gayet iyi cnm maşallahh benim 35+1 de 2575 ti. aman dikkat et Allah yardımcın olsun

benim de ayaklar aynı cnm bu terlikler çok şekermiş nerde satılıyor?

ben bunu aldım çok rahat

Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat

günaydınlarrr özlem bence senin aldığın yeterde artar bende geçen gün sosyete pazarında gördüm aynısını çok beğenmiştim aklıma gelmedi hastane için almak hemen tedarik edeyim

bu terlikler cok güzelde canım acep kaça satılıyor ve nerde

pembe bir banyo terliği giymeyi düşünüyorm ayaklarım ancak ona sıgar

sende bendensin desene

Eki Görüntüle 1145338
ben bunu aldım çok rahat

bunlar özel tasarım kızlar ,google a lohusa terliği yazdım , kişiler yapıp satıyor .fiyatı da 70 tl miş.

Günaydın kızlaaarrrr
Ben de çok şükür doğum iznine ayrıldımm istediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıcam, hep ayağımı uzatcam, kuzucuğumun eksiklerini alıcam, odasını yerleştircem, hergün bi arkadaşa çaya gidicemm çılgınlar gibi eğlencez oğlumla

günaydın kızlar bu hafta hava serin uyuyana kadar zorlanıyorum ama uyuduktan sonra deliksiz uykudayım maşallah

Allah bünyemizi gece uyanmalarına alıştırıyor doğumdan önce, doğum sonrası da sık sık kalkıcaz nasıl olsa

oğluşum uyarıyor üzerimden pepilerimi (pijama :)) çıkarmamışım, çıkarayım da gidip kahvaltı yapalım

buarada terlikler çok cici ama hastanede tuvalete falan girilcek, evde tekrar giyme imkanı olmıcak yazık

bence hastaneye daha normal bir terlik götürüp evde o cicili terlikleri giymek daha güzel pijamaların/geceliğin altına

uykusuz, yorgun ve bitkinim gece oğlum hastalandı kusma boğaz ağrısı ne ararsanız vardı ee benimde karnım ağrıyodu sabaha kadar ona bakayım diye sağımda yattım tabi üstünü ört ateşine bak derken uyku falan uyumadım neyseki bugün son günüm yarın kontrolden sonra gelmem

pazarteside doğum iznine çıkayım kısmetse yeter bu kadar zorluyo artık

KESİNLİKLE iç canım,ben de tadından dolayı içmiyodum dr magnezyuma devam ettiğin halde olmaması lazım deyince yalanım ortaya çıktı içiyorum şimdi hem de sindiriim sorunu diye bişey kalmadı,ömrühayatıda ilk kez hem de bu arada adalet kız kardeşimin adı,bi kez duydum ya daha da unutmam

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm ben de çıksam mı diye düşünüyorum ayaklarım çok şişiyoru artık

ohhh ne güzeelllllll ben de istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…