Kizlar sabah wcye kalktim camasirimda iki damla kahvrengi leke gordum sabah sabah bi sok gecirdim azicik ama cok canin sikildi ya.basina boyle bisey gelmis olan varmis.20 gun oncede olmustu.doktor 6cm kist var o yapiyo normal demisti ama simdi icim icimi yiyor.progestan 200 luk fitil kullaniyorum ginde 3kere ve hep yatiyorum zaten niye olduki acaba
gunaydin canim 5. gun embriyosu 6. gun idrarda negatif 8. gun kan degeri 93 insallah seninde kanda pozitif olurArkadaşlar 7.gun idrar testi yapıp negatif olan sonra kanda pozitif olan var mı acaba,burda çoğu arkadaş sanırım idrar da silikte olsa netice alıyor benim 3.gun 2.kalite embriyo
Arkadaslar ne guzel erkenden bebeğinizin cinsiyetini öğreniyorsunuz ben bu hafta 20 haftalık olacam ins daha ogrenemedim cok merak ediyorum ama kismetse bu hafta ogrenecem
gunaydin canim 5. gun embriyosu 6. gun idrarda negatif 8. gun kan degeri 93 insallah seninde kanda pozitif olur
hayir canim tek koydurmustuk, tuttu cok sukur..insallah hepimiz saglikla kavusalim bebiskolarimiza:)
Inşallah olursa benim için mucize olucak 3.gun embriyosu benimki bugün transferin 7.gunu iki gündür idrar testi yapıyorum negatif((
Korkma canim benimde lekelenmelerim oldu haftada bir gun oluyordu dr um adet kanamasi gibi olmayinca korkma dedi..ilk uc ay hatta bazilarinin dokuz ay bile oluyormus bende progestan kullaniyorum...istersen yinede dr un la gorus
Canım bence denilen günde yap, idrar çok net olmuyor. Üzme kendini.
3. gun embriyosu oldugu icin daha gec belli olabilir belki sen test tarihini bekle en iyisi o bi daha idrar testi yapma zaten bozmussun moralini bak ben 6. gun yaptim dedim ya o zaman esime bile soylemedim unuttum gitti sonra kan testi yaptirdimInşallah olursa benim için mucize olucak 3.gun embriyosu benimki bugün transferin 7.gunu iki gündür idrar testi yapıyorum negatif((
Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördükEn önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:
iyi günlerde kullanın cimcimenin odasınıkızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getireceklerçok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördükEn önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:
gunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonusütte içtim canım hiç faydası olmadı ama p çok iyi geldi işe yaradıbende yarın yine dr gideceğim nst girmek için büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur miniğin
Merhaba kızlar.gecen pazartesi 12.gun sonucum 230 Cikti.
Carsamba ultrason icin cagirdi daktır Hayirlisiyla..
iyi günlerde kullanın cimcimenin odasını
maşallah canım cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun oğluşun
Sağol canımPasan hayirli bi evlat olsun insaALLAH.18. Haftada 3lu testimiz yapilmisti bizim.bas cevresi ve kemik olcumu yapildi.benden de kan ve idrar almisti canim dr.
Amin sağol canım. Hepimizin bebişlerinin ömrü güzel olsun inşallahGünaydın canim. Sansiyla gelsin paşan. Bahti acik olsun ömrü guzel olsun insallah.
Tedirgin olma. 18. Haftada bana ayrıntılı ultrasonla bakmislardi ve 4lu tarama testi yapilmisti. Bende oglusumu yarim saat doya doya seyretmistim
Merhaba kızlar.gecen pazartesi 12.gun sonucum 230 Cikti.
Carsamba ultrason icin cagirdi daktır Hayirlisiyla..
Sağol canım. Darısı başına
Sağol canımBana 2li test yapıldı, 3lüye gerek yok dedi. Belki 4lü yapar. Senin bebişin cinsiyeti neydi?
Amin sağol canım. Hepimizin bebişlerinin ömrü güzel olsun inşallahBen zaten dün hareketlerini pek göremedim Tadi damağımda kaldı İnşallah 2 hafta sonra hoplama zıplama uzunuzun görürüm. Oysa 15 dakika önceden çikolatada yemiştim o kadar
gunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonu
gunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?