2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlar sabah wcye kalktim camasirimda iki damla kahvrengi leke gordum sabah sabah bi sok gecirdim azicik ama cok canin sikildi ya.basina boyle bisey gelmis olan varmis.20 gun oncede olmustu.doktor 6cm kist var o yapiyo normal demisti ama simdi icim icimi yiyor.progestan 200 luk fitil kullaniyorum ginde 3kere ve hep yatiyorum zaten niye olduki acaba

Korkma canim benimde lekelenmelerim oldu haftada bir gun oluyordu dr um adet kanamasi gibi olmayinca korkma dedi..ilk uc ay hatta bazilarinin dokuz ay bile oluyormus bende progestan kullaniyorum...istersen yinede dr un la gorus

Arkadaşlar 7.gun idrar testi yapıp negatif olan sonra kanda pozitif olan var mı acaba,burda çoğu arkadaş sanırım idrar da silikte olsa netice alıyor benim 3.gun 2.kalite embriyo
gunaydin canim 5. gun embriyosu 6. gun idrarda negatif 8. gun kan degeri 93 insallah seninde kanda pozitif olur

Arkadaslar ne guzel erkenden bebeğinizin cinsiyetini öğreniyorsunuz ben bu hafta 20 haftalık olacam ins daha ogrenemedim cok merak ediyorum ama kismetse bu hafta ogrenecem

yurtdisindaydin galiba di mi yanlis hatirlamiyosam bebegin saglikli olsunda gec ogrenmis ol canim bu hafta ogrenirsin insallah

Korkma canim benimde lekelenmelerim oldu haftada bir gun oluyordu dr um adet kanamasi gibi olmayinca korkma dedi..ilk uc ay hatta bazilarinin dokuz ay bile oluyormus bende progestan kullaniyorum...istersen yinede dr un la gorus

Bende de var progestan yapıyor sanırım Dr sordum çok erken kanama olmaz dedi tutunma olmasa bile adet le gider cevabını verdi çok korkmustum arada bir kan pıhtisi gibi olmuştu şu an 7.gundeyim bu sabahtan oldu mesela

Inşallah olursa benim için mucize olucak 3.gun embriyosu benimki bugün transferin 7.gunu iki gündür idrar testi yapıyorum negatif ((
3. gun embriyosu oldugu icin daha gec belli olabilir belki sen test tarihini bekle en iyisi o bi daha idrar testi yapma zaten bozmussun moralini bak ben 6. gun yaptim dedim ya o zaman esime bile soylemedim unuttum gitti sonra kan testi yaptirdim

Pasan hayirli bi evlat olsun insaALLAH.18. Haftada 3lu testimiz yapilmisti bizim.bas cevresi ve kemik olcumu yapildi.benden de kan ve idrar almisti canim dr.

iyi günlerde kullanın cimcimenin odasını

maşallah canım cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun oğluşun

sütte içtim canım hiç faydası olmadı ama p çok iyi geldi işe yaradı bende yarın yine dr gideceğim nst girmek için büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur miniğin
gunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonu

Merhaba kızlar.gecen pazartesi 12.gun sonucum 230 Cikti.
Carsamba ultrason icin cagirdi daktır Hayirlisiyla..

iyi günlerde kullanın cimcimenin odasını

maşallah canım cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun oğluşun

Sağol canım. Darısı başına

Pasan hayirli bi evlat olsun insaALLAH.18. Haftada 3lu testimiz yapilmisti bizim.bas cevresi ve kemik olcumu yapildi.benden de kan ve idrar almisti canim dr.
Sağol canım Bana 2li test yapıldı, 3lüye gerek yok dedi. Belki 4lü yapar. Senin bebişin cinsiyeti neydi?

Amin sağol canım. Hepimizin bebişlerinin ömrü güzel olsun inşallah Ben zaten dün hareketlerini pek göremedim Tadi damağımda kaldı İnşallah 2 hafta sonra hoplama zıplama uzunuzun görürüm. Oysa 15 dakika önceden çikolatada yemiştim o kadar

Kizim olacak canim insaALLAH

gunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonu

Oo masallah kizimin arkadasi baya büyümüş

canım maşallah ne güzel bebişin büyümüş...en son 4 hafta önce mi gitmiştin yine....o zaman kaç kiloydu....bende 29 unda gideceğim...en son 4 hafta önce 860 gr dı....bakalım bu sefer kaç kilo çıkacak.....

yaaaa kızlar benim ayaklarım çok şişiyor.....artık babetlerim olmuyor...tuzluda yemiyorum.....sizde durumlar nasıl????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…