evet canim cok sukur buyuyoOo masallah kizimin arkadasi baya büyümüş
canım maşallah ne güzel bebişin büyümüş...en son 4 hafta önce mi gitmiştin yine....o zaman kaç kiloydu....bende 29 unda gideceğim...en son 4 hafta önce 860 gr dı....bakalım bu sefer kaç kilo çıkacak.....
yaaaa kızlar benim ayaklarım çok şişiyor.....artık babetlerim olmuyor...tuzluda yemiyorum.....sizde durumlar nasıl????
Canim benimde ayak bileklerimde hafif sisme var doktoruma sordum normal oldugunu söyledi ellerde yüzde ve göz kapaklarinda olursa bizim icin korkutucu dedi vucudumuzda normalden fazla kan varmis suan hamile oldugumuz icin fazla ayakta kaldigimizda yer cekimi etkisiyle ayaklarda toplanabilir dedi bende otururken falan ayaklarimi uzatiyorum altina yastik koyuyorum bide bol su icmek gerekiyomus benim bildiklerim bunlar canimcanım maşallah ne güzel bebişin büyümüş...en son 4 hafta önce mi gitmiştin yine....o zaman kaç kiloydu....bende 29 unda gideceğim...en son 4 hafta önce 860 gr dı....bakalım bu sefer kaç kilo çıkacak.....
yaaaa kızlar benim ayaklarım çok şişiyor.....artık babetlerim olmuyor...tuzluda yemiyorum.....sizde durumlar nasıl????
Gözün aydın canım. Değerin çok güzel
sonuç biraz yüksek galiba çarşamba 2 kese görebilirsiniz
Ben tüm hareketlerimi kısıtlıyorum, bazen normal davranınca tedirgin oluyorum, acaba orda mı diye...ne zaman normale döncem ben, bu düşünce beni yoruyor çünkü ;(
Ben tüm hareketlerimi kısıtlıyorum, bazen normal davranınca tedirgin oluyorum, acaba orda mı diye...ne zaman normale döncem ben, bu düşünce beni yoruyor çünkü ;(
Bende de aynı düşünce var birşey olcak diye korkuyorum
arkadaşlar yazmasam da sürekli takip ediyorum.2 nisanda transferim oldu çok şükür pozitif sonuç aldık fakat doktorilaçları bırakmamı söyledi hemşire ise 11. haftaya kadar kullanmamı söyledi sizler ne kadar kullandınız ilaçlarım kan sulandırıcı ve progestan iğne ne yapmalıyım sizce
arkadaşlar yazmasam da sürekli takip ediyorum.2 nisanda transferim oldu çok şükür pozitif sonuç aldık fakat doktorilaçları bırakmamı söyledi hemşire ise 11. haftaya kadar kullanmamı söyledi sizler ne kadar kullandınız ilaçlarım kan sulandırıcı ve progestan iğne ne yapmalıyım sizce
gunaydin kizlar ilk zamanlar dediginiz gibi oluyo sonra alisiyosunuz ama ilk zamanlar icin yaptiginiz dogru ilk 3 ay dikkat etmekte fayda var
Merhaba kızlar.ben 21 nisanda testim poziflti.bugün biraz karnım agriyor normalmi sizcee.
12. haftaya kadar progestan igne kullandim 20. haftaya kadarda coraspirin tup bebek doktoruna mi devam ediyosun onemli olan doktorun dedigi bencearkadaşlar yazmasam da sürekli takip ediyorum.2 nisanda transferim oldu çok şükür pozitif sonuç aldık fakat doktorilaçları bırakmamı söyledi hemşire ise 11. haftaya kadar kullanmamı söyledi sizler ne kadar kullandınız ilaçlarım kan sulandırıcı ve progestan iğne ne yapmalıyım sizce
afet agrisi gibi kasiklarinda siddetli agri yoksa normaldir canim hayirli olsun insallahMerhaba kızlar.ben 21 nisanda testim poziflti.bugün biraz karnım agriyor normalmi sizcee.
Dikkat ediyorsun ama yine bişey yaparken korkuyorsun. Merdiven innerken korkardım. Şimdi 2. kat korkuyorum. Ne bilim çamaşır falan asarken fazla mı gerildim diye hep bi diken üstü..
Bende geldim kizlar araniza 25 subat transferimk oldum ikiz gebelik suan.nisan ayinin 4 unde ve 26 nisanda lekelenmem oldu ama coknsukur bebekler saglikli icerde kanama bolgeside yokmus.cumartesi ikili testim var bakalim umarim hersey yolundadir. Transferden once progestan fitile basladim hala devam ediyoruz.
çok sağol canım evet çok şükür az kaldı hayırlısıylaAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.. Az da kalmış. Dikkat et güzel haberlerini bekliyorumz...
amiiiiiin canım benim sağolhayırlı uğurlu olsun canımm. Allah güzel günlerde huzur mutluluk içinde uyumasını nasip etsin. benim de pazartesi şeker yüklemem var bakalım. sanırım aç gitmem gerekiyor. umarım çok zor geçmez. şekerli suyu içmek çok zor diye duydum bi de bi kaç kişi limon götür miden kötü olmasın dedi. bakacağız artık :)
tşk ederim canım inşşş darısıs hepinizin başınaGule gule kullanin canim RABBIM icinde huzurla buyumesini nasip etsin,darisi benim kiza
korkma canım hiçbişey olmaz allahın izniyle benim de öyle küçük bi lekelenmem olmuştu dr proluton depont 500 iğne vermişti ve bidaha da hiç olmamıştı sen kendine dikkat et yormaKizlar sabah wcye kalktim camasirimda iki damla kahvrengi leke gordum sabah sabah bi sok gecirdim azicik ama cok canin sikildi ya.basina boyle bisey gelmis olan varmis.20 gun oncede olmustu.doktor 6cm kist var o yapiyo normal demisti ama simdi icim icimi yiyor.progestan 200 luk fitil kullaniyorum ginde 3kere ve hep yatiyorum zaten niye olduki acaba
çok sağol canım benim valla sabırla meleğimi bekliyorum çok özledim onu çooookiyi günlerde kullanın cimcimenin odasını
maşallah canım cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun oğluşun
çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim maşallah bebişine büyümüş kocaman olmuşgunaydin canim bugun doktordaydik cok sukur bi sorunumuz yok 1912 gr olmus nst ye filan girmiyorum ben dr da bisey demiyo hatta yine 4 hafta sonra gel dedi sonra kontrolleri sıklastircaz dedi ee 4 hafta sonra zaten mayisin sonu
hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip eder inşşMerhaba kızlar.gecen pazartesi 12.gun sonucum 230 Cikti.
Carsamba ultrason icin cagirdi daktır Hayirlisiyla..
nerelerdesin canım baya oldu karşılaşamıyoruz hiç iyi olduğunuza çok sevindim canım yavaş yavaş gün geliyor çok az kaldı kavuşmayacanım maşallah ne güzel bebişin büyümüş...en son 4 hafta önce mi gitmiştin yine....o zaman kaç kiloydu....bende 29 unda gideceğim...en son 4 hafta önce 860 gr dı....bakalım bu sefer kaç kilo çıkacak.....
hayırlısı olsun canım allahım tamamına erdirir inşşMerhaba kızlar.ben 21 nisanda testim poziflti.bugün biraz karnım agriyor normalmi sizcee.
Bende geldim kizlar araniza 25 subat transferimk oldum ikiz gebelik suan.nisan ayinin 4 unde ve 26 nisanda lekelenmem oldu ama coknsukur bebekler saglikli icerde kanama bolgeside yokmus.cumartesi ikili testim var bakalim umarim hersey yolundadir. Transferden once progestan fitile basladim hala devam ediyoruz.
12. haftaya kadar progestan igne kullandim 20. haftaya kadarda coraspirin tup bebek doktoruna mi devam ediyosun onemli olan doktorun dedigi bence
afet agrisi gibi kasiklarinda siddetli agri yoksa normaldir canim hayirli olsun insallah
hepsinde dikkat et canim sende bende korkuyodum camasir asarken hele bi kere çöp atarken kolumu fazla kaldirdim iki gun düşündüm bisey olmusmudur diye allah korusun kanaman olmadikca panik yapma bence o korkular bebegin hareketlerini hissettiginde gececek sabret canim
hayirli olsun canim ikiz gebeliklerde lekelenme genelde oluyo sanirim insallah hayirlisiyla iki bebegini de kucagina alirsin
3 ay bittikten sonra rahatlıyosunuz endişe etmeyin. Bebişin her gidişinizde kocaman olduğunu gördükçe onun sizi bırakabileceğine inanmak istemiyosunuz. Allah bebişlerimizi korusun
gunaydin kizlar ilk zamanlar dediginiz gibi oluyo sonra alisiyosunuz ama ilk zamanlar icin yaptiginiz dogru ilk 3 ay dikkat etmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?