2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar bu ne hızkaç sayfa olmuş hepsini okuyamadım. Ben belim ağrıdıkça mutlu oluyorum korkuyorum bir aksilik çıkar diye belim ağrıdıkça bebeğim benimle diyorum onceden batma oluyordu artık o yok işte ağız sulanması var şimdi bide mide yanması

Canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorum zaten sakız cignemeyi severim

Canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorum zaten sakız cignemeyi severim

Migde yanmasi bende de var cnm bel ağrısı var

canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorum zaten sakız cignemeyi severim

merhaba arkadaşlar nasılsınız bana umut oldunuz 1 yıldır korunmuyoruz ve bebekolmadı henüz eşiminsperm hareketi az oldğundan ne adar çok tüp bebekle hamile kalan var :) tavsiyeleriniz olurmu bana

merhaba arkadaşlar nasılsınız bana umut oldunuz 1 yıldır korunmuyoruz ve bebekolmadı henüz eşiminsperm hareketi az oldğundan ne adar çok tüp bebekle hamile kalan var :) tavsiyeleriniz olurmu bana
gözüm öyle seni arıyor aynı gün transferimiz oldu aynı gün sonucumuzu alacaktık ben dayanamayıp gece test yaptırdım canım iyiki gördüm seni nasılsın iyimisin birden çekildin forumdan oysaki ne güzel konuşurduk canım arı sütü polen balı diye bi karışım var ben de eşimde ondan kullanmıstık sperme yumurtaya iyi geliyor diye biliyorum

Canm tek tavsiyem stres yspma ve ilaclarini duzenli kullan sanirim henuz tedaviye baslamadim hayrli gecer ins tedavi süreci.

tamam onu bir deneyeyim bakalım faydası olacak mı canım senin bhcg değerin kaç acaba bu belirti bhcgsi yuksek olanlarda oluyormuş ama devamında hamilelik boyunca mide bulantıları da fazla oluyormuş benim 12. gün 381 çıkmıştı

canm tek tavsiyem stres yspma ve ilaclarini duzenli kullan sanirim henuz tedaviye baslamadim hayrli gecer ins tedavi süreci.
evet canım henüz başlamadık eşimsperm için neofertil ilaç içiyor günde 2 tane o aralıkta bitecek biz de ocakta tedaviye başlıcaz.. Inşallah sonuç hayırlı olur yarabbim yumurta toplama kısmı korkutuyo biraz genel anestesimi oluyor canım?

canım benim sanırım başkasıyla karıştırdın çünkü ben ilk kez ocak ayında yaptırıcamtüp bebeği kısmetse

inşallah ben de 2014 annesi olurum

inşallah olursun elmaturta stres yapma ben oldukça kiloluyum herkes senin tüp bebeğin tutmaz dedi okulum başladı askıya aldım bayrama kadar umut tüp bebek merkezine gittim parayıda buldum buluşturdum ve her şeye rağmen başladım çok dualar ettim ve oldu tedavi onceside içinde 40 çeşit baharat olan bir bal yedik eşimle embriyomuzda oldukça kaliteliydi ve sonunda nasip oldu inşallah Rabbim sanada yakın zamanda nasip eder

Hm hadi hayrlisi olsun canım. Yumurta toplama islemi zor bisey degil genel anestezi altinda oluyor. Tedavi sureci guzel eglenceli vd cabuk geciyo transferden sonrasi pek gecmiyo canm zor bi surec Allahim yuzunu guldurur ins nerdensin hangi merkezde yaptrcaksn cnm

bende eylülde tüp bebekle hamileym 5 haftalık hep burda başka hikayeler okurken bnde yazabilcem mi diodm ama allah nasip ettişükür....bende hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

ayy kuzum ne olur kusura bakma elmalıturta diye bi arkadaş vardı tüp bebek yaptırırken aynı sıradaydık arkadaşlar bilir o sandım seni çok pardon tatlım bu arada allahım inş. karınına bebegini tez zamanda almanı saglar.

transferden sonrası beklentiyle geçtiğiiçin dimi canım o duyguyu biliyorum ben de a z çok 1 yıldır acaba hamilemiyim test yaptırsam mısonra yaptırırım negatifçıkar üzülürüm kötüydü yani inşallah tüp bebekle yüzümüz güler yarabbim.. Canım ben anatolia düşünüyodum işinin ehli diye olumlu olumsuz birsürü şey okudum cihan öztopçudiye bir dr varmış ark tavsiye etti ona gidicez sanırım canımsen nerde yaptırmıştın

inşallah canım bu aktarlarda satılan macunları mı diyosun sordum daçok pahalı ya 400 tl dedi

Ahh canm benim 4 yil oldu buda ikinci denemem seni cok iyi anlayabilirm ben her adetim yaklastginda test yapardm varmi dye neyse. Ben bursa acibadem de yaptrdm canm dr cok memnunum cok iyi ilgilenyolar canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…