kızlar bu ne hızkaç sayfa olmuş hepsini okuyamadım. Ben belim ağrıdıkça mutlu oluyorum korkuyorum bir aksilik çıkar diye belim ağrıdıkça bebeğim benimle diyorum onceden batma oluyordu artık o yok işte ağız sulanması var şimdi bide mide yanması
Canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorumzaten sakız cignemeyi severim
kızlar bu ne hızkaç sayfa olmuş hepsini okuyamadım. Ben belim ağrıdıkça mutlu oluyorum korkuyorum bir aksilik çıkar diye belim ağrıdıkça bebeğim benimle diyorum onceden batma oluyordu artık o yok işte ağız sulanması var şimdi bide mide yanması
canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorumzaten sakız cignemeyi severim
merhaba arkadaşlar nasılsınız bana umut oldunuz 1 yıldır korunmuyoruz ve bebekolmadı henüz eşiminsperm hareketi az oldğundan ne adar çok tüp bebekle hamile kalan var :) tavsiyeleriniz olurmu bana
gözüm öyle seni arıyor aynı gün transferimiz oldu aynı gün sonucumuzu alacaktık ben dayanamayıp gece test yaptırdımmerhaba arkadaşlar nasılsınız bana umut oldunuz 1 yıldır korunmuyoruz ve bebekolmadı henüz eşiminsperm hareketi az oldğundan ne adar çok tüp bebekle hamile kalan var :) tavsiyeleriniz olurmu bana
merhaba arkadaşlar nasılsınız bana umut oldunuz 1 yıldır korunmuyoruz ve bebekolmadı henüz eşiminsperm hareketi az oldğundan ne adar çok tüp bebekle hamile kalan var :) tavsiyeleriniz olurmu bana
Canim sulanmasi icin sekersiz sakız cigne ben oyle yapioyorumzaten sakız cignemeyi severim
evet canım henüz başlamadık eşimsperm için neofertil ilaç içiyor günde 2 tane o aralıkta bitecek biz de ocakta tedaviye başlıcaz.. Inşallah sonuç hayırlı olur yarabbim yumurta toplama kısmı korkutuyo biraz genel anestesimi oluyor canım?canm tek tavsiyem stres yspma ve ilaclarini duzenli kullan sanirim henuz tedaviye baslamadim hayrli gecer ins tedavi süreci.
gözüm öyle seni arıyor aynı gün transferimiz oldu aynı gün sonucumuzu alacaktık ben dayanamayıp gece test yaptırdım :d canım iyiki gördüm seni nasılsın iyimisin birden çekildin forumdan oysaki ne güzel konuşurduk canım arı sütü polen balı diye bi karışım var ben de eşimde ondan kullanmıstık sperme yumurtaya iyi geliyor diye biliyorum
inşallah ben de 2014 annesi olurum
evet canım henüz başlamadık eşimsperm için neofertil ilaç içiyor günde 2 tane o aralıkta bitecek biz de ocakta tedaviye başlıcaz.. Inşallah sonuç hayırlı olur yarabbim yumurta toplama kısmı korkutuyo biraz genel anestesimi oluyor canım?
evet canım henüz başlamadık eşimsperm için neofertil ilaç içiyor günde 2 tane o aralıkta bitecek biz de ocakta tedaviye başlıcaz.. Inşallah sonuç hayırlı olur yarabbim yumurta toplama kısmı korkutuyo biraz genel anestesimi oluyor canım?
hm hadi hayrlisi olsun canım. Yumurta toplama islemi zor bisey degil genel anestezi altinda oluyor. Tedavi sureci guzel eglenceli vd cabuk geciyo transferden sonrasi pek gecmiyo canm zor bi surec allahim yuzunu guldurur ins nerdensin hangi merkezde yaptrcaksn cnm
inşallah olursun elmaturta stres yapma ben oldukça kiloluyum herkes senin tüp bebeğin tutmaz dedi okulum başladı askıya aldım bayrama kadar umut tüp bebek merkezine gittim parayıda buldum buluşturdum ve her şeye rağmen başladım çok dualar ettim ve oldu tedavi onceside içinde 40 çeşit baharat olan bir bal yedik eşimle embriyomuzda oldukça kaliteliydi ve sonunda nasip oldu inşallah rabbim sanada yakın zamanda nasip eder
transferden sonrası beklentiyle geçtiğiiçin dimi canım o duyguyu biliyorum ben de a z çok 1 yıldır acaba hamilemiyim test yaptırsam mısonra yaptırırım negatifçıkar üzülürüm kötüydü yaniinşallah tüp bebekle yüzümüz güler yarabbim.. Canım ben anatolia düşünüyodum işinin ehli diye olumlu olumsuz birsürü şey okudum cihan öztopçudiye bir dr varmış ark tavsiye etti ona gidicez sanırım canımsen nerde yaptırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?