bende aynen iş ev git gel yapıyoz bizimde 18kontrolumüz var bende hissetmek istiyorum
canım ayyy ne güzel sen benden önce göreceksin bebişini... belki cinsiyetlerinide öğreniriz bu gittiğimizde...benim içime erkek doğuyor...sanki erkekmiş gibi....sağlıklı olsunda erkek kız farketmez...ama eşimin gönlü kızdan yana.... :)))
Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))
ben hem tüp bebek dr hem de başka dr gidiyorum canımKizlarrrrrr bisi sorcammm hamile olduktan sonra hala ayni tup bebek doktorunuzami devam ediosunuzzzz bebek kontrollarinizeee yoksaaaa baska kadin dogumami gectiniz?????????
bende bırakılı nerdeyse 2.,5 hafta oldu canım ama progestan jele hala devamkızlar ben şuanda 12. haftaya girdim....tüp bebek doktorumm artık bırak crionel jeli dedi...siz de bıraktınız mı....
nasıl olsun canım işte soğuklardan eve kapandık dışaraıya çıkmak mümkün değilkızlar napıyosunuz nasıl geçiyor günleriniz
keşke söylese çok merak ediyorum tabi sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez:)benim gönlümde kızdan yana
demek belli oldu canım paşam geliyor rabbim sağlıcakla kuacağınıza almayı nasip etsin ben nerdeyse 4 aylık oldum hala belli değil benim ki 2 hafta sonra kont var belki gösterir kendini
ben hem tüp bebek dr hem de başka dr gidiyorum canımama tüp bebek dr 5. ayda bırakmayı düşünüyorum diğer dr allah nasip ederse doğumu olcak
bende bırakılı nerdeyse 2.,5 hafta oldu canım ama progestan jele hala devam
nasıl olsun canım işte soğuklardan eve kapandık dışaraıya çıkmak mümkün değilbebişim de bende çok iyiyiz sen nasılın
aynen canım ali ayağı düzgün sağlıklı olsun ama benim de içimden hep kız geçiyorabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin kuzum
bende napm haftasonu işleriyle ugraşıyom temizlik çamaşır falan aman inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız bence seninkisi kız genelde kızlar göstermiyor:)
aynen canım bende bugün temizlik yaptım eşimin sınavı vardı can sıkıntısından ortalığı temizledimbana da öyle geliyor canım kesin kız baksana çok edepli bi türlü göstermiyo
ne güzel yerim ben onun edebini:)
allahın ianiyle bi doğsa asıl ben onu yicem onu çok özledim çoook
gece gün çatlak kremi baktım canım ama karar veremedim en iyisi bepanthol galiba :44:
demek belli oldu canım paşam geliyor rabbim sağlıcakla kuacağınıza almayı nasip etsin ben nerdeyse 4 aylık oldum hala belli değil benim ki 2 hafta sonra kont var belki gösterir kendini
ben hem tüp bebek dr hem de başka dr gidiyorum canımama tüp bebek dr 5. ayda bırakmayı düşünüyorum diğer dr allah nasip ederse doğumu olcak
bende bırakılı nerdeyse 2.,5 hafta oldu canım ama progestan jele hala devam
nasıl olsun canım işte soğuklardan eve kapandık dışaraıya çıkmak mümkün değilbebişim de bende çok iyiyiz sen nasılın
aynen canım ali ayağı düzgün sağlıklı olsun ama benim de içimden hep kız geçiyorabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin kuzum
YAA kızlar başım ve belim çok ağrıyor sizde de var mı böyle bişi dayanamıyorum iki gündür ilaç alıyorum
Aynen bende de var dun aksam bende ilac icsemmi dedim sonra dayandim icmedim beliminde aradA bi sag tarafina agri giriyo
ya bişi sorcam bebişinin hareketini hisseden var mı aranızda
ben dayanamadım dünde içtim bugünde valla napim dayanamadım başımın ağrısına
Malesef hayir hissetmiyorum erken degil mi 16. Haftafan sonra diye biliyorum
valla canım hemde nasıl özledik nasılbende çok özledim canım yaa ama bu günleride gördük yaa çok mutluyum allahıma binlerce çok şükür ben hiç bakmadım daha zaten zayıf olmadığım için çatlasamda önemli değil diyorum galiba:)
aslın da fark çok canım mesele tüp bebek dr ultrason da nerdeyse yarım saat 40 dk bakıyo ama diğer dr en fazla 5 dkTatlimmm bnde bi sure dha devam etmek istiorun tup bebek doktoruma cok yogunn hamileler ile pek ilgilenemio bnde yeni bi ladin dogumcu ariorum bakalim n yapicam
ah canım baş ağrısını sen bana sor burda tecrübe konuşuyoYAA kızlar başım ve belim çok ağrıyor sizde de var mı böyle bişi dayanamıyorum iki gündür ilaç alıyorum
bendeee çok merak ediyorum hareketleri nasıl olacak nasıl hissedilcek diye ama tık yokya bişi sorcam bebişinin hareketini hisseden var mı aranızda
Offf benim de başım çok ağırıyor şuan...midem de bulantı var.sabah kalkıyorum kuş gibiyim günüm iyi geçiyor her akşam kendimi ağırlaşmış hissediyorum bulantılarım da hep akşamlar oluyor. Yatalak hasta gibiyim suan.erkenden uyuyorum.kilo da aldım şimdiden 2 kg hem de.siz de kilo aldınız mı??? Karnım da geriliyor azcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?