2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))

Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))

Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah erken ogrenmisin bende cok merak ediyorum haftaya kontrolum var insallah bizede soyler cinsiyetini

ayyyy canım benim demek erkek haaa....allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım....bende ayın 20 sinde gideceğim kontrole...inşallah bizde görürüz cinsiyetini canım... :)))

kızlar ben şuanda 12. haftaya girdim....tüp bebek doktorumm artık bırak crionel jeli dedi...siz de bıraktınız mı....

Selam herkese,estrofem'i ben de gebeliği öğrendiğim gün bırakmıştım...Şimdi 2 tane baş belası var biri sabahın 8'inde güzel uykumdan uyanıp tıktığım progestan,diğeri de clexane iğne...vurduğum yer mosmor oluyor,biri görse feci dayak yiyorum sanır :) onlardan bi kurtulsam başka sorunum kalmayacak inşallah...Bu arada uzun zamandır evden çıkmıyordum bugün ve yarın AÖF sınavlarım var,sınava gidip geldim dışarda hayat varmış :/

kızlar ben şuanda 12. haftaya girdim....tüp bebek doktorumm artık bırak crionel jeli dedi...siz de bıraktınız mı....

Cnm ben crınone tahrıs yapıyor dıye progestan iğne yapıyordum. 12 de bıraktık.kanama olunca tekrardan depo ıgne +progesteron hapa basladım .suan sbh akş hap haftada bır ıgne gidiyor. Hdpı sonlara kadat erken dogum olmasın dıye kullanacakmışım.

Back
X