2014 Yarenleri! :)

Ayyy inşallah kuzucum yaa Biz hala askerlik için şafak sayarken sen çoktaaaaan evlenip belkide hamile kalıp çocuğa çombalağa kavuşucan kııııızzz Eylüldeydi düğün dimiii fıstığım
ahahaa yok kızz naptın sen okadarr herşeyi birlikte yaşıcaz yardımlaşcaz Eylülde kuzum bizim isteğimiz erkk arkdşmn ailesnn istegği öyle ama babamla nisanda konuscz gelnce o ne der bilmiyorum yılbasında seneyede sevgnn evinde oluruz belki dedi o cümlesi beni çok umutlandırdı ya bakalım herşeyin hayırlısı

inşallah hayatım yaaaa inşallah çok uzak gibi geliyor ama

aynen git bence de yok kız biliyorum şakasına diyorlar daha neler diyorlar bilsennn
Kuşuuum en kötü ihtimalle seneye oluurr geç olsn güç olmasın yeterkiiii.. Hele bi sevdiceğin gelsin ozmn böyle olumsuz bakmıycaksın birbirinize güç vericeksinizzz bebişşşşş

Ayyyy canım beniiiim tahmin edebiliyoruuuum çok mutlu olmuşsunduuuuur Kuşum beniiiim inşallah yardımlaşıcaaaz tabi yaaa sen bizim zamanımıza kadar yuvanı kurmuş olucağın için senin güzel tecrübelerinden yararlanıcaaax yardm edicen sen bizeeee

İnşallah bebegimm mutlu olalım sağlıklı olalım geri kalan herşey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…