2014 Yarenleri! :)

Hahahaha:) anam bzde saka yapamioz pek smdiden .d.d
biz fazlasıyla yapıyoruz ya suyu çıkıyor hatta bazen
Kuşuuum en kötü ihtimalle seneye oluurr geç olsn güç olmasın yeterkiiii.. Hele bi sevdiceğin gelsin ozmn böyle olumsuz bakmıycaksın birbirinize güç vericeksinizzz bebişşşşş
öyle bebeğim en kötü seneye zaten ama milletin sürekli ne zaman soruları beni çooook bunaltıyorrr sıkılıyorumm daralıyorummmm

Aynen bitanem yaaa allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah yaa.. Kııız çeyiz işlerin nasıl gidiyo?
Kuzu valla çeyiz çok yoğun resmen yardırıyorum yani bildğin nevresim tekstil olayını tamamlamaya çalşıyorum al al bitmiyo aynı anda onlarada bakıyorum size yzarken Allahtan zamanında pahalı olanları almşşm

Kııız bugün burası okdr güzeldikiiii bahar günü gibiii 19derecydiii Karlarımuz erimeye başladıııı
Ay ne guzl kz dun bzm burda kar yagdi dusuneblynmu adanada haha hic yagmaz az yagdi ama herksi ardm gorgsz gbi kar var die evde olanlar inanmadi bana ckin dsari bakn dedm oyle inandlar .d.d

biz fazlasıyla yapıyoruz ya suyu çıkıyor hatta bazen

öyle bebeğim en kötü seneye zaten ama milletin sürekli ne zaman soruları beni çooook bunaltıyorrr sıkılıyorumm daralıyorummmm
Kz kaynanam bana yapar cok hele kaynm ohoo ben cok sık yapmam ama o yapnca anca.d.d

Oyy maşallah fıstığım yaa Yaa benim aklım karışık kuzu şimdi benim günlük yemek takımım var 6kişilik tamammı? Ben bi takım daha almak istiyorum bulaşık makinesi kullanıcağımıx için yetmiycek o 1takım.. Acaba aynı takımdan alıp 12lesem mi yoksa farklı bi model mi alsam? Napiyim sence fıstık Sen nasıl ettin günlük yemek takımı işini?

Tatlım yemek takımı olarak 1 tane 12 kişilik yemek misafir yemek takımı aldım...Günlüğü bnde almadım daha kuzum... ama 6 kişilik yetmiyor dediğin gibi
Canım 1 takımın varsa günlük onu 12 ye tamamla dediğin gibi ama şöye yapabilirsin. Aynı model almak yerine mesela elindeki model sporsa klasik bi model alı aynı zamanda servislerini kahvaltı da ve mısafirde servis tabagı olarak kullanabilirsin kuzum. Günlükte size yetmediği zamanda ondan ilave edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…