Kz bz meyvenin icndeyz ormanda yasiyorm sanki ya portkl mandlna .d.d baska bsey gotrym diom ama ne.dNe seviyor onu götür kuzu :) hee buldum mevye götür :)
çabucak geçti valla hiç bişi anlamadık :) kuzum martın sonu burda işte inşallah :) saymaktan vazgevctim geçmiyor :) aramızda pek bişi yok ama :)
Kzzz bze gondermcn mi resmni ask olsnBurda paylasmam zaten bebegm özelden at sende
Kzzz bze gondermcn mi resmni ask olsn
Kz bz meyvenin icndeyz ormanda yasiyorm sanki ya portkl mandlna .d.d baska bsey gotrym diom ama ne.d
Olur bak.bu kuzum iyi fkr mersi.d.dolsunn nolacak düşünüp götürmen önemli olan :) kendin kek yap götür ozaman balım
MASSALLAH size kusum zeytn gozum benim:))Bunu dağıtıma geldiğinde evdeyken çekilmiştikkk aşkım benim yaa nasılda şaşkın çıkmııışşşEki Görüntüle 1372226 Duygu hanıııııım hadi sıra sndeeeee:)
Kuşuuuuummm sende atsanaaa ben seni çooook merak ediyorummmmmkimi görüyozzz
Her batan güneş doğmaya mecburdurrr biticekkkk :)294 kuzu bzm off.gecmiooo yaaa su zaman
Kuşuuuuummm sende atsanaaa ben seni çooook merak ediyorummmmm
ben onu da kaldırdımgeçmiştir tabi kuzuu ah bizim askerde bayramda gelmişti gerçekten hemencik geçmiştiben şafak saymıyorum balım yaa şafak sayarım sayıyor :) ben saysam dediğin gibi geçmezdiiii böyle kafam rahat
At kız banada özeldennn ben burda paylaştımm gittti :) silicem ama şimdi..Burda paylasmam zaten bebegm özelden at sende
Dogru:))Her batan güneş doğmaya mecburdurrr biticekkkk :)
Olur bak.bu kuzum iyi fkr mersi.d.d
At kız banada özeldennn ben burda paylaştımm gittti :) silicem ama şimdi..
Hahahhahahahahah tamam o zaman bebeğim benim
nasıl alıştılar mı falan dedi de bizimki sordu üzmüyor dimi kızı diyor
:) olur kuzu hep ayni sey gotrmym kadncayiza dedm farkli.olsn.d.d:) ne demek canım birde poça falan ohhh mis :)
Bunu dağıtıma geldiğinde evdeyken çekilmiştikkk aşkım benim yaa nasılda şaşkın çıkmııışşş duygu hanıııııım hadi sıra sndeeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?