Sen demek atmiyon buraya bende bizi atmicam gicik:)Tatlıslar sizi tamam dur len pc ye atam fotoyu :) bekle 2 dak yakısmızınız annem :)
ben onu da kaldırdımay ay hespalamak daha güzel oluyor
Sağol bebeğimmmmmm.. Hadi sabırsızlıkla bekliyorumm.. Damlammmm sanada tşk ederimmm boncuğummmmTatlıslar sizi tamam dur len pc ye atam fotoyu :) bekle 2 dak yakısmızınız annem :)
arar tekrar birazdan bebeğim sorarım bakalımHahahhahahaiyiyiz kuzum maşallaah diyeyimm :) benmki napıyomşş bgn knşmadk :)
Tanıştığıma memnun oldum kuzum :) sizin şafak kaç :) amiiin hepşmizinnn nice yılları olsun :):) önemli değil canım bir laf atayımda tanışalım dedim :)) Memnun oldum tanıştığımıza benim adımda Füsun. Benim askerimde kütahyada :) maşallah ne güzel nice nice yıllara sizee :) Bizimde 2 sene olacak haziranda :) hepimize bu zorlu süreçte başarılar vallahi :)
:) olur kuzu hep ayni sey gotrmym kadncayiza dedm farkli.olsn.d.d
İviiiit bekliyorummm fıstıkkktamam kuzuu atayım :) ben seni görmüştümm zaten kardan kız yağtığınızda :)
Tanıştığıma memnun oldum kuzum :) sizin şafak kaç :) amiiin hepşmizinnn nice yılları olsun :)
Sağol bebeğimmmmmm.. Hadi sabırsızlıkla bekliyorumm.. Damlammmm sanada tşk ederimmm boncuğummmm
Denetim varmış glb kuzum dmi bugn dün öyle demişti Enestoşum :)arar tekrar birazdan bebeğim sorarım bakalımaman iyi iyi maşallah diyelim bebeğim
Ordanda cevaplanın yanında dosya ekle diye bi şey varya işte ordan bebeğimmmcanm özelden nasl atılıo ya resım dıyrm resim url si dıo ya :S
Sağol bebeğimmmmmm.. Hadi sabırsızlıkla bekliyorumm.. Damlammmm sanada tşk ederimmm boncuğummmm
Ohhh bitmiş btmiş :) kısa dönem misiniz uzun mu canm ?:) Bizim şafak 97 canım :) Aminn amin inşallahh canımmm :)
Anne diyorm genelde.annecim.diyorm cok hosuna gidiyoms bnmki dedi bana.d.dherşey senin için annecim de :) ayy anne diyince kayınvalidene nasıl hitap ediyorsun:)
Ben de görmek istiyommmmmmmmattm canm :)
Kz ozelden atmasana deli edeck bu kz beni:)canm özelden nasl atılıo ya resım dıyrm resim url si dıo ya :S
Ohhh bitmiş btmiş :) kısa dönem misiniz uzun mu canm ?
Anne diyorm genelde.annecim.diyorm cok hosuna gidiyoms bnmki dedi bana.d.d
İviiiit bekliyorummm fıstıkkk
canm özelden nasl atılıo ya resım dıyrm resim url si dıo ya :S
Ayyy darısı başımızaaaa :)Uzun dönem canım :)
Ben ismiyle birlikte teyze diyomama daha bizim aramızda ne söz ne nişan
koyuyorumm canım :)
bizdeee görmek isterizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?