Bnm arkilerde dalga gecyr komutnlar acp bakack iclik dalga gecerler sennkyle dediler.sBilmiyorumki aklımda kazak vardı benim bir tek burda ki herkes içlik dedi durdu arkadaşlarım dalga geçti
Nerde göremedin bacuuuummm
Bnm arkilerde dalga gecyr komutnlar acp bakack iclik dalga gecerler sennkyle dediler.s
Kuzum inan aklma gelmuo bnmki bse yollamami istemio ama bn yollcm mwktp yazmamida istmyr.uzun bse yazmcm ztn mektupta sadace buyuk harflerle seni cok seviyorm yazacm acsn baksn komutnda okusn yani.d.d yicek bseler.yollarm bdeCanım ben yolladığımda kontrol etmediler sanırım ya çünkü kışlada ptt var. Mektup yolladığımda gitti kendi teslim aldı. Acaba kargoda da aynı şey olur mu sorcam. Sen ne yollayacaksın şimcik bana da bir akıl ver
Kuzum inan aklma gelmuo bnmki bse yollamami istemio ama bn yollcm mwktp yazmamida istmyr.uzun bse yazmcm ztn mektupta sadace buyuk harflerle seni cok seviyorm yazacm acsn baksn komutnda okusn yani.d.d yicek bseler.yollarm bde
Mantk paket yapcn aldgn yerden ben cezerye lokm badem vs seyler yollamayi dusunyormd.dBenimki yollama vs bir şey demiyor ahahMektup yazdım ben kimse bakmadı ki kendi teslim aldı yoksa benimki de yollama der Ya aslında varya bende yiyecek bir şeyler istiyorum ama nasıl yollucam o var evde nasıl yapcam yollucam ahahah
Mantk paket yapcn aldgn yerden ben cezerye lokm badem vs seyler yollamayi dusunyormd.d
Dha iyi kz enerjsi patlasn dinc kalr enazndn icin fesat tabi hala diyrm hahahaÇocuk enerji patlaması yaşayacak ahahaSonra da fesat diyorsun hee
Dha iyi kz enerjsi patlasn dinc kalr enazndn icin fesat tabi hala diyrm hahaha
Saldrsn saldiracgi kisi gene erkek olur kz yok icm rahat dermsm hahahaha kz sende kendne bnztcn beni ha.dBilemiyorum dinç mi kalır bir yerlere mi saldırır asker sonuçta ahaha
Saldrsn saldiracgi kisi gene erkek olur kz yok icm rahat dermsm hahahaha kz sende kendne bnztcn beni ha.d
Subatta yollcm bnde dha iyinsevgliler gnune yakn hem kz diom kalpli k it unun icne cikolata doldrsam oyle gdermi acep d.dAhahha benze benze hep beraber yeni yeni kuruntular üretiriz
Yaa cidden ne yollucaz biz yaa ay başında yollamayı düşünüyorum
Subatta yollcm bnde dha iyinsevgliler gnune yakn hem kz diom kalpli k it unun icne cikolata doldrsam oyle gdermi acep d.d
günaydın şekerimmmm..
hamarat kızıımmm benim ya maşallah sana ne güzel hem misafirlerine hem kendine güzel bir haftasonu geçirttirdinay aman Allah korusun kuzucumm neyseki birşey olmamışş, dikkat etmek lazımm
benim günler çok monoton fıstığımmm hihhi
günaydınnnn güzelimmmm
günaydınnnn canımcımmm bugün nasılsınnn,, inşallah kırgınlığın geçmiştir çok soğuk havalar sıkı sıkı giyiniyoruzz tamam
Bilmiyorumki aklımda kazak vardı benim bir tek burda ki herkes içlik dedi durdu arkadaşlarım dalga geçti
Nerde göremedin bacuuuummm
tatlim bilmiyorum ki netten oluyomus galibaBunu İstanbul'da bulmak mümkün mü acaba
Nerdesin sarı şekerim :)
Akşam koymuştum kuzu :) Akşam eve gidince göstertirim kendimi sana
tatlim bilmiyorum ki netten oluyomus galiba
kuru sampuani denedim hic ise yaramiyo canim ya elidorun bilmiyorum da onun yerine bebek pudrasi daha cok ise yariyoBen bir bakınayım. Elidor un kuru şampuanı vardı birde onu denemek istiyorum haftasonu unutmazsam alcam.
Nerdesin sarı şekerim :)
Akşam koymuştum kuzu :) Akşam eve gidince göstertirim kendimi sana
kuru sampuani denedim hic ise yaramiyo canim ya elidorun bilmiyorum da onun yerine bebek pudrasi daha cok ise yariyo
sampuanimi bulmadan once bebek pudrasi kullaniyodum acil durumlrda :)
kuru sampuani denedim hic ise yaramiyo canim ya elidorun bilmiyorum da onun yerine bebek pudrasi daha cok ise yariyo
sampuanimi bulmadan once bebek pudrasi kullaniyodum acil durumlrda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?