Kızlar merhabalar.. Az önce okudum yazdıklarınızı.. Ben whatsapptan grup kurma taraftarı değilim açıkçası.. Burayı gerçekten sevdimKonuşma konusunda bi sıkıtıda yaşamıyorum.. Oyüzden sizin kararlarınıza saygı duyarım tabikii ama ben kadınlar kulübünün 2014yareni olarak kalıcam Öpüldünüz fıstıklar..
Senin saygını yerim denizkuşuu :) sen bilirsin madem :) zaten burayı bırakmayı düşünmüyorum ben de :) burası olmasaydı hiç tanışamıcaktıkk :) daha rahat olalım dşye böyle bir fikir dedik kuşum :)Kızlar merhabalar.. Az önce okudum yazdıklarınızı.. Ben whatsapptan grup kurma taraftarı değilim açıkçası.. Burayı gerçekten sevdimKonuşma konusunda bi sıkıtıda yaşamıyorum.. Oyüzden sizin kararlarınıza saygı duyarım tabikii ama ben kadınlar kulübünün 2014yareni olarak kalıcam Öpüldünüz fıstıklar..
Yeşimimmmm çok özledim seniiiiiidenizimmm hoşgeldin.. işler çok mu yoğun giremiyorsun pekk
kızlarr bir düşünceyle sundular tabikii kabul edip etmemek herkesin kendi fikrihepimizz 2014 yareni olarak burdayız
Bende seninn fikrini yerimmm duhacııkkkSenin saygını yerim denizkuşuu :) sen bilirsin madem :) zaten burayı bırakmayı düşünmüyorum ben de :) burası olmasaydı hiç tanışamıcaktıkk :) daha rahat olalım dşye böyle bir fikir dedik kuşum :)
Yeşimimmmm çok özledim seniiiiiiİnternet paketim az kalmış kuşumda oyüzden fzla giremedimm Nasılsııınn minnoşşşummm? 2014ün en bomba yareniiii
Bende seninn fikrini yerimmm duhacııkkkNaber bebeğimmmm? Tontişşşiiimmm beniiim
Nolsun kuzumm aynı devamm :) sen nasılsın bebek :)Yeşimimmmm çok özledim seniiiiiiİnternet paketim az kalmış kuşumda oyüzden fzla giremedimm Nasılsııınn minnoşşşummm? 2014ün en bomba yareniiii
Bende seninn fikrini yerimmm duhacııkkkNaber bebeğimmmm? Tontişşşiiimmm beniiim
Ayyy ben seni yerim mütevazi kuzum beniiiiimmmmbende seni çoookkkk özledimmmmfıstığımmm benimm sen varken sanırım 2014 ün en bomba yareni ben olamamkiii çok şükür iyiyim bebeğimm sen nasılsın.. sevdicekle konuşamadım bugün bi yazsa daha da iyi olucam inşallah
iyiyim bende fıstığımmmm.. Başım ağrıyo, dişim ağrıyo, karnım ağrıyo o kadarNolsun kuzumm aynı devamm :) sen nasılsın bebek :)
Başağımmmm hoşgeldiiin.. Ben seni hiç görmedim yaaa özelden fln göstersene güzel yüzünü banaaaanammm resimler paylasilmis kaçırdım
hoşbulduk bebeğim. . attim ozelden kuzum..bnde seni hic gormedim yaa ..bi yesim demet damlami gordumBaşağımmmm hoşgeldiiin.. Ben seni hiç görmedim yaaa özelden fln göstersene güzel yüzünü banaaa
Oyyyy kuzumm kıyamamm,senin aşkitonla aynı şehirde mi yaşıyosunz ben onu aydında diye bliyodum ne alakaysa :) :) geçmiş olsun kuzumm,ben regl ağrılarımda sıcak suya bıl şeker atıp şerbet yapıp içiyorum tavsiyr ederm kuzumAyyy ben seni yerim mütevazi kuzum beniiiiimmmmBende iyiyim allaha şükür bebeğimde başım ağrıyo, karnım ağrıyo, dişim ağrıyo okdr Benim aşkitoda bugün tam iş çıkışımda aradı çok mutlu oldum.. Çnkü biz askere gitmeden önce hergün çıkışta konuşurdukk ben ona akşam ne yemek yapayım aşkım diye sorardımm o da sen ne istersen onu yap derdi yada istediği bişi varsa şunu yap bebeğim derdi Kuzuşum benim yaa bugün depresif birazzzz.. Aşkm keşke yanında olsaydım çok özlüyorum seni dayanamıyorum fln dedi Offf of geçicek bugünlerde bee.. Sabır sabır sabır
İnş en kısa sürede arar aşkiton bebeğimmmm..
iyiyim bende fıstığımmmm.. Başım ağrıyo, dişim ağrıyo, karnım ağrıyo o kadar20lik dişin ağrusı başıma vurdu yaa bide regl oldummm Rabbim bundan kötü etmesin..
Bende aşkıtoda aydınlıyız bebeğim ordan aklında kalmıştır.. Benim denizliye tayinim çıkınca dayanamadı geldi yanımaOyyyy kuzumm kıyamamm,senin aşkitonla aynı şehirde mi yaşıyosunz ben onu aydında diye bliyodum ne alakaysa :) :) geçmiş olsun kuzumm,ben regl ağrılarımda sıcak suya bıl şeker atıp şerbet yapıp içiyorum tavsiyr ederm kuzum
Leeeyyynnn nasılsııınnnLeeeennnn
Ayyy ben seni yerim mütevazi kuzum beniiiiimmmmBende iyiyim allaha şükür bebeğimde başım ağrıyo, karnım ağrıyo, dişim ağrıyo okdr Benim aşkitoda bugün tam iş çıkışımda aradı çok mutlu oldum.. Çnkü biz askere gitmeden önce hergün çıkışta konuşurdukk ben ona akşam ne yemek yapayım aşkım diye sorardımm o da sen ne istersen onu yap derdi yada istediği bişi varsa şunu yap bebeğim derdi Kuzuşum benim yaa bugün depresif birazzzz.. Aşkm keşke yanında olsaydım çok özlüyorum seni dayanamıyorum fln dedi Offf of geçicek bugünlerde bee.. Sabır sabır sabır
İnş en kısa sürede arar aşkiton bebeğimmmm..
iyiyim bende fıstığımmmm.. Başım ağrıyo, dişim ağrıyo, karnım ağrıyo o kadar20lik dişin ağrusı başıma vurdu yaa bide regl oldummm Rabbim bundan kötü etmesin..
Güçlüyüz bebeğim güçlüyüzAllah iyilik versin fıstığııımmmm.. Ben de çok keyifsizim bugün.. 20lik diş çıkarmaya çalışıyorum bende bilirim o ağrıyı bebeğimmm ayrıca başım da fena.. Sevdicek de aramadı daha konuşamadım bugün.. Bugünümüze şükür diyelimm
Ayyy bak şimdi benim de gözümde canlandı o günler, işten çıktın mı ekmek alıncak mı,, ne günlerdiii inşallah ömrümüz boyunca yaşıycaz o günleri kendi evimizde.. Kısacık bi mola verdik diyelimSabırrr bebeğimmm sabırrr salma kendini fıstığımmm biz güçlü kızlarız
Ohhhh helal olsun enişte beye maşallaah :)) ama gelicek kuşum kötü düşünmeBende aşkıtoda aydınlıyız bebeğim ordan aklında kalmıştır.. Benim denizliye tayinim çıkınca dayanamadı geldi yanımaAydında çalışmak yerine bnm yanımda çalışmayı tercih etti Denizlide yaşıyoduk ikimizdeee Ama o şimdi burdurda
Sağol brbeğimmm bişiler yiyimde ağrı kesici içicem yaaa başka bişi kesmicek beni
normalde dündü ama bugüne kalmıştı galiba canım dün yapılmamışDenetim varmış glb kuzum dmi bugn dün öyle demişti Enestoşum :)
Ay kuzu hala gecmedi yaa yutkunurken flan canim acio gece ozelliklede cok rahatsiz edio off herseyide yaptimmLeeeyyynnn nasılsııınnnNasıl oldu boğazııınnnn? Benim başım, dişim, karnım ağrıyoooooooo Hatta boğazımdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?