- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
hahhahahYaaa hak verdin mi şimdiiiiiiiii
Hiiiiiiçç![]()
Havan kime Maykk
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahhahahYaaa hak verdin mi şimdiiiiiiiii
Hiiiiiiçç![]()
Havan kime Maykk
![]()
Hak verdim yazık çocuğa acidm smdi sarılim derken pestilini çıkartmaYaaa hak verdin mi şimdiiiiiiiii
Hiiiiiiçç![]()
Havan kime Maykk
![]()
hahhahahnaptın bebeğim var mı ses seda
Hak verdim yazık çocuğa acidm smdi sarılim derken pestilini çıkartmahaha
bağla kız geri gitmesin
![]()
Hee aman yaz hemen geçer kız zaten gezmey di deniziydi derkenElimde olsa onu da yaparımm yaz geliyor İzmir cıvıl cıvıl bilemiyorummmmmmmmm![]()
Hee aman yaz hemen geçer kız zaten gezmey di deniziydi derken![]()
Kız benim ki de kirklarelin de orası nasıldır acep ay gözlerini oyarım ha onunKızımmmm adam İzmir'de olacak her yer şortlu kızz kaynayacakkkkkBu çocuk neden Ağrı'ya Ardahan'a falan düşmedi yaaa
![]()
düzelmişsiniz canım o zaman bak geçerli bi sebebi varmış çocuğunBugün facee girmiş 11de girer girmez yazmış aşkım naber diyeeBende geç farkettim sonra konuştuk biraz işte seni başkasından aramak istemiyorum artık dedi :) Bana fotoğraf yollamıştı aldın mı beğendin mi dedi öyle konuştuk bilmiyorum bakalım ne olacaaaaaaaak
![]()
Kız benim ki de kirklarelin de orası nasıldır acep ay gözlerini oyarım ha onun![]()
düzelmişsiniz canım o zaman bak geçerli bi sebebi varmış çocuğun![]()
Aynen bitanemmmmm izinlerin hepsini kullanmıycaz allahın iznîyle:) temmuzda ramazan bayramında ve snrasında olucak şekilde kullanmayı düşünüyo sadece.. ondada bi kaç günlüğüne tatile kaçıcaz oyüzden:):):) bayram bahane tatil şahanee olucak ihihihî:) tabiiki rabbim nasip ederse inşallah:)hemde ne iyi gelecek Allah ın izniyle canım benimm :)) ben de iyiyim çok şükür fıstığımm beklemeye devammm :)) yavruşum böyle evci kullanın bari izin kullanmayın da erken gelsin koca danan :))
Aa aşk olsun nasilsn balim .d
Aynen bitanemmmmm izinlerin hepsini kullanmıycaz allahın iznîyle:) temmuzda ramazan bayramında ve snrasında olucak şekilde kullanmayı düşünüyo sadece.. ondada bi kaç günlüğüne tatile kaçıcaz oyüzden:):):) bayram bahane tatil şahanee olucak ihihihî:) tabiiki rabbim nasip ederse inşallah:)
neden kıııııııızOoo oralarda da vaarr ünili kızlar ohhhh![]()
Banane gene de sinir oldum yaaa![]()
Ayyy ben olsam bende bozulurdum galibaBeni aramadı evi aradı diye![]()
CagniiiimmmmmmmmmKuzularrrr , bebekler, canlarr![]()