Kaçmayı dene derken ..? anlayamadım.. ya olay şu ben 5 günlüğüne işitme cihazı kullandığım için tedaviye istanbula gittim (oda benim istanbula gitmemi hiç istemez ) ama mecbur gittim tabi biz o zaman ayrıydık bu dediğim 4-5 gün önce.. tedavide kötü sonuçlandı duyma oranım azalmış gerilemişim 5 yıl sonra duyamayabilirmişim flan bende üzüldüm bunu arayamadım oda beni aramadı

sonra yaşadığım yere dönerken otobüsteyken beni aradı bu sana birşey söyliycem dedi o sırada sesimiz gidip geldi olmadı kapadık bana mesaj attı sana diyeceğim şu ben bir başkasıyla görüşüyorum beni bi daha arama teşekkürler demiş bende dedim ki bunu bana neden söylüyosun flan .. yalan zaten başkasıyla görüşmüyor ben aramadım ya bana kızdığı için böyle bir şey yazdı .. eve geldiğimde eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim arıyorum dedi aradı tedaviyi anlattım telefonda ağladııı duyamıycağımı öğrendiğindeee tabi bende ağladım

( gece konuşurken bana şaka olduğunu söyle hiç kızmıycam dedi şakada değil ama aslını anltıyım dedim doktor haziranda bir tedavinin daha olacağını söyledi eğer o tedaviden başarılı çıkamazsam duyamazmışım dedim çakallık yaptın bana .. sana inanmıyorum artık dedi öyle yani ama hala konuşuyoruz ben aramasam o arıyor .. ben bugün onun yaşadığı ilçeye gitcektim annemde orda tabi. otobüsün saatini yanlış biliyomuşum gidemedim ama yarın sabah gelicem dedi heveslendi sonra birden yine kızdı görüşmek istemiyorum dedi yalvarıyorum hala