• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

onun olduğu ilçede canım 1 buçuk saat var aramızda :KK43: 1,5 haftadır göremiyorum geçen geldiğindede hiç doyamadım anneme :110:
sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)

sen baska yerde okuyorsn herlde ondn uzaksn dmı yanls anlamadgma gore. haftasonları gıt gel kuzum sende hasret gıder annecıgınle:)

aynen canım ben ilde okuyorum babannem ve dedem var yanımda benim okumam için geldiler buraya ta köyden 4 yıl önce :) haftasonları dersaneye gidiyodum anneciğimi göremiyodum :( bu hafta sonu gelcek benim annem beni sınava götürcek destek olucakda :KK19:

aynen canım ben ilde okuyorum babannem ve dedem var yanımda benim okumam için geldiler buraya ta köyden 4 yıl önce :) haftasonları dersaneye gidiyodum anneciğimi göremiyodum :KK43: bu hafta sonu gelcek benim annem beni sınava götürcek destek olucakda :KK19:
ne kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)

ne kadar guzel bse nenen denen yanında ALLAH basından eksık etmesın kuzum hıcbırını :)
etmesin canım biraz başımın etini yiyorlar ama sabrettiler bana :)))) zorlukları olsada bi yandanda güzel tabi

Back
X