biz bi tek plaslanla aynıyız sanırım ama siz hepiniz birsiniz birbirinize destekolursunuz ne güzel kıymetini bilin![]()
Aynen kuzum senın askerlık bıtıp gıttıgınde bız hala buralarda kalıcaz ama az kalmıs olucak bızımde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bi tek plaslanla aynıyız sanırım ama siz hepiniz birsiniz birbirinize destekolursunuz ne güzel kıymetini bilin![]()
kızlaaar hızınıza yetilmiyo heee
naber? nasıl gidiyor yarenlikk![]()
lan dese bende kızarımda biz küfürleşiyoruz kavgalarda![]()
Aynen kuzum senın askerlık bıtıp gıttıgınde bız hala buralarda kalıcaz ama az kalmıs olucak bızımde![]()
iyiyz tatlımk senden naber kız 1 ayın kaldı çok kıskanıyorum seniii![]()
kuzum yanlız degılsın bızımde safak karanlık![]()
O bızdede oluyo arada ya en sevmedıgım sey sankı saygı bıtıyomus gıbı gelıyo ama ınsan kendıne hakım olamıyo kı![]()
evet bebeğim ama geçecekk bu günler de ya bugün hiç aramadı iyi değilim ben![]()
1 ay 27 gün var daha, lütfeeen
![]()
dün demediğim kalmadı kkda nam saldım artık cadalozluğumla![]()
o da doğru tabi canımm senin askerin nerde![]()
ben bi gitsem of hayal benm için o günler![]()
Ohh super tatlım surda ne kaldı :) bende artık dıplomalı ev hanımı olucam iş bulana kadr![]()
yarın arar tatlım üzülme
kız sus ne diyo 1 ay diyo dışlayalım biz seni![]()
evet bebeğim ama geçecekk bu günler de ya bugün hiç aramadı iyi değilim ben![]()
Bravoooo 2 dk konuştuk. Sadece adam uykudan kalkmış. Ayaküstü yine kavga ettik teli kapattı gitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaar hızınıza yetilmiyo heee
naber? nasıl gidiyor yarenlikk![]()
belalar küfürler havalarda:26::26: evet yapmamamız lazımda sinirlennce gözüm dönüyo bide ikimzde iandız