- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
bizde teee şubatta ayrı düştük offf kısa dönem ne güzel ya
Kızlarr ben yatıyorum cok uykum geldı sabah erken kalktım dayanamıyorum gozlerım kapanıyor hepınıze ıyı geceler opuyorum kendınıze ıyı bakın yarın gorusurzz
ımmmmm :26::26::26:
evet, kısa dönemliliğin şansı diyelim o zaman
Benımkıde oyle yaptı kuzum eve geldı cok eglenıyoruz orda ortam cok yı dedı dun teslım oldu tekrar yıne oflamaya basladı
Ya dün bz zaten kavga etmiştik. Bugün hic bişi yokmuş gibi konustuk falan ama akşam dedim. Takılıyorum havasnda aaa küstüm bennnn falan yaptım. Oda ytmadn önce aradggnzda gnlunu alırım flan diyrdu. Kapatmıstik. Saat 8 bucuktu o zaman. Az once aradi uzanmisim uyuyaklmisim vs dye konuşup tekrar yatacaktı.
Neyse işte az önce o knu açılır gni oldu off puff havasnda. Hani uyku sersemligidr dedim. Snra ya biz ne zaman doğru düzgün konuşacağız dedim. Bu başladı konusmuyormuyuz konuyu baska yere çekiyorsun vs diye kapatyrm bn dedi sinirlenip gitti.
Farkinda mı blmem ama ara vermiş olsamda bnde kpss e çalışıyorum
Bırak kız bırak pıs o zararlı. Dislerın sararır valla demedı deme
kızlar sevdiceğim aramadı bugün bu saatten sonra da aramaz zaten ararsa da uyanırım sıkıntı değil.. yavaştan yavaştan yatayım ben kalanlara iyi muhabbetlerr iyi geceler cümleten
Hahaha butun forumu gezerız o dıyet topıgınden dıger topıge
hmm anladım bebeğim kötü olmuş ya neyse sabah toparlandığınızda güzelce konuşur halledersiniz inşallah
tartışmayın ya.. dün bizde biraz tartışır gibi olduk ben pişman oldum sonra kalp kırmaya gerek yok gibi ne olursa olsun onların psikolojisi daha farklı şuan..
bir ayımız kaldı
dün demediğim kalmadı kkda nam saldım artık cadalozluğumla
Selam kızlar napıyosunuss.bugun askerım geldi ona guzel bi yemek hazırladım film izldk sımdide keyif yapıyozzuykumda geldii he iyi geceler hepinizee:)
GÜNAYDIN GUZEL YARENLERRR, ÇABUCAK BITEN BIR GÜN OLUR UMARIM BUGÜNDE :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?