2014 Yarenleri! :)

hmm anladım bebeğim kötü olmuş ya neyse sabah toparlandığınızda güzelce konuşur halledersiniz inşallah

kızlar sevdiceğim aramadı bugün bu saatten sonra da aramaz zaten ararsa da uyanırım sıkıntı değil.. yavaştan yavaştan yatayım ben kalanlara iyi muhabbetlerr iyi geceler cümleten

kızlar sevdiceğim aramadı bugün bu saatten sonra da aramaz zaten ararsa da uyanırım sıkıntı değil.. yavaştan yavaştan yatayım ben kalanlara iyi muhabbetlerr iyi geceler cümleten

bende uyucamda benmki hala yazıyo git yatcam da diyemiyom netn başında uyucam şimdi iyi geceler tatlım

Kızlar artık şuna inanıyorum ki bence biz askere gitsek sevgililerimz bu kdar düşünmezler bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar napıyosunuss.bugun askerım geldi ona guzel bi yemek hazırladım film izldk sımdide keyif yapıyozz uykumda geldii he iyi geceler hepinizee:)

Selam kızlar napıyosunuss.bugun askerım geldi ona guzel bi yemek hazırladım film izldk sımdide keyif yapıyozz uykumda geldii he iyi geceler hepinizee:)

Ayyy canımmm senin adina cok sevindimmm keyfini çıkar :)
Opuldun :)

GÜNAYDIN GUZEL YARENLERRR, ÇABUCAK BITEN BIR GÜN OLUR UMARIM BUGÜNDE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…