kimsenin dolduruşuna da gelme söylenenlerede takılı kalma insan uzaktayken daha çok değerini anlıyor insan bazı şeylerin.destek olan var bekle sabret gelir diyo ama işte yaşamayan anlamıyor bi taraftan ona moral vermeye hiçbşeyi hissetirmemeye çalışıyosun..
aa seninki daha ustalığa gitmedi mi hayatım
yok gitmedi dağıtım iznine gelicek temmuzun 11 de sonra gidecek.sizin askerler gitti mi şafağınız kaç canım ?
sorma ben hissettirmeme konusunda sınıfta kaldım
aynı ilk duyunca bende beceremedim zaten moral kalmadı hiç..espirye vuruyoruz artık hissettirmemek için anlıyoruz ama ben şırnaga ağaç dikmeye gidicem sizde gelin :)
şafak 231 benm hayatım senin şafak 229 diyince aynı devredeyiz sandım ben kız şafak nasıl 229 senin
nerde oturuyosun hayatım
off ya ben onu yanlış yazmışım benim kafa da gitmiş 329 daymışız şimdi baktım :)) :44:
Kocaeli gebzedeyim sen nerde oturuyosun canım
bizim devre çok azda heycanlandırdın beni bi an
izmirdeyim bende canım okuyo musun
tuhh heycanlandırdım sizide bizim devreden hiç yok herhalde
yok çalışıyorum canım işteyim sen okuyomusun
ben okuyorum hayatım 1. sınıftayım ama biticek çok şükür 1 bu hafta
iyimiş canım yaz tatili seni bekliyo bizde çalışmaya devam tanıştığımıza memnun oldum burada oldukça görüşürüz inşallah iyi günler..
geçer geçer izinden sonra sen daha az beklicen hem benmki gitmiş olcak senin gelcek eylülün 3ünde dönücek askeriyeye benmki her şey belli oldu bizim yol izni falan 15 gün kullanıcak iznini of nasıl beklicem ben 2 ay:18::18::18::18: 3 aydır görmüyorum onu
bende 2 aydır görmüyorum 3 hafta sonra gelicek ama şırnak akçaya gidecek daha sonrası daha zorlu bekleyiş bizi bekliyo gidiceği yeri öğrendiğimden beri zaman durdu sanki onun oraya gideceğini düşündükçe.Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin Rabbim yardımcıları olsun..:18:
benimki kıbrısta hayatım plaslanınkide doğuda seninki gibi ama nerdeydi unuttum hafızam çok zayıftır
bizde 16 gün kullanmayı düşünüyoruz yol izinleriyle beraber.izinden sonra daha az beklicez ama o hiç geçmez işte
özledim yaaaaaa
alınıyorum artık halamı unutuyon kızımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?