bilmiyorumki hiç odaları varmış orda dolduruyormuş büro gibi
inş hayatım hakkında hayırlısı olsun tatlım dua edicem sana her aklıma geldiğinde sende bana dua et tatlım
canım sevgilim aradı ve albay şöforu olmuşşşşşş inanamıyorum şuanda askerlik bitti resmennnn
canım sevgilim aradı ve albay şöforu olmuşşşşşş inanamıyorum şuanda askerlik bitti resmennnn
Tamam tatlım ederim inşallah istediklerimiz olur sende bende mutlu oluruz
Nasıl bitti kız:)) saka maka hayırlı olsun hadi rahat olur bundan sonra
hadi gözün aydın hayatımmminş bi dahaki aya benm yüzümde güler
teşekkür ederim canım benim inşallah
o orda mutlu olunca sen,inde moralin düzgün olur hep
Aynen gokhanimnda kendine ayri ozel odalari var nobet tutmalari yasak clio symbol yada jeep kullanicak full carsida olack tuggeneral nerde o orada olacakkebap yemin ediyorum
aynen yaa albayın bi başka habercisi var demişki telefon konusunda gün içinde çalışma odamızda telefonda konuşmana izin veremem sıkıntı olur ama albay severse serbest bırakır o zaman bende karışamam sana demiş ama ben zaten gidicem 30 gün kaldı o zaman istediğin gibi davranırsın kimse sana karışamaz demiş 6 kişi aynı koguşta kalıcaz demiş akşamları albayı bir yemege vs davet ettiklerinde bizde gidicez takım elbiselerimizi giyinip demiş
telefon olayınıda çözünce çok rahat ediceksiniz tatlım zaten komutanlar görsede karışmaz oluypor bi zman sonra şarj aleti elinde geziniyomuş benimki
telefon işi bir ay sonra tamamen serbest olacak canım çünkü diger askerin terhisi gelmiş o gidince tamamen serbest olucam dedi çok şükür çok agladım çok dua ettim
inş hayatım inş bakalım ben bi şu iş sattığım kadına gitmeyi düşünüyorum mail attım bugn
canım kogusta 6 kişi kalıcaklar artık istedikleri kadar duş artık albaydan başka kimse emir veremeyecek daha ne olsun bitti sayıyoruz :)
6 kişinin ofis gibi odaları olacak artık sabah 8 akşam 6 :) sonra serbestler
Aynen bizde oyle gunde iki kez dus aliyo elinde sigaraaa foto atmis bide banakoguslar herkesle birlikte degil ayrı kogus var :) nöbet yok kimse emir veremiyo
Aynen bizde oyle gunde iki kez dus aliyo elinde sigaraaa foto atmis bide bana
allah duaları geri çevirmiyo işte ya dua etmeye devam et tatlım benm
Benmki gittiginden beri öyle 6 kişi kalıyor gm'deyiz biz sansliyiz bizde:) nobet olayimiz yoktu ama bi haftadr yazdilar su ara yok yine. Iyi olmus sizinde sevndm tatlım morali duzelmistir sevgilininde sanada yansır bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?