2014 Yarenleri! :)

hahaha durumlar iyi yani dimi nidacım

iyi tabi canımm çok sevindimm sizinde paşa şöförü olmanıza askerlik bitti sayılır zaten aman diyim dikkat etsin nasıl o göreve geçtiyse yüzbaşı kıllık mıllık yapar baskasını alır .. giyimine kuşamına traşına hep dikkat etsin gökhanın dolabında dolu parfüm var

o konularda sıkıntı yok canım şimdi kendi telefonunu göndericez inşallah yaa ne yapıcaz belli degil daha canım normalde hopadaydı şimdi artvin merkeze gelecek sanırım eşyalarını topla gel diyecekler eşyalarını toplamaya gidicek

Son düzenleme:

bi yerine yerleşsin bi hafta sonra falan alsın canım telefonunu şimdi orayı bilmiyor ya nolur nolmazz:26: zaten sonraları yasak olmayacak komutanın ulaşması acısından telefon serbeest olacak.

bi yerine yerleşsin bi hafta sonra falan alsın canım telefonunu şimdi orayı bilmiyor ya nolur nolmazz:26: zaten sonraları yasak olmayacak komutanın ulaşması acısından telefon serbeest olacak.

canım eski telefonu hopada girerken aldılar izinlerde alıcaktı şimdi artvine geçecek ya o yüzden o telefonu alması gerekiyor zaten dediki annemden kendi elimi isticem 3G den konuşuruz sonra dedi tmm dedim ama artvinde şöyle bi olayda var mesela albayın habercisi ile şöforu aynı insanlar 6 kişin var sevgilimde dahil bunlara hem haberci hem şöforler hepsi

biliyorum tatlım göökhanda telefonla konusuyorduk telefon caldı odanın , telefonu - haberci gökhan? diye açtı. bende sasırdım. O da dediki askım burda hep haberci var şöförlerde haberci yerinede geçiyor dedi. Yani bana şöför gokhan demıyorlar dedi aynen 3G güzel oluyor bizde carsıyı beklemıyoruz kamera için alsın alsın telefonunuu

60 kişi nedir ya hakketen sen suan hakediyosun bu sevinci:) bizim hic oyle bir durumumuz olmadi Allah'a şükür. Rahat eder en azindan burda az kişi az sıkıntı

12 saat deliksiz uykunun sonundaaaaaa günaydınn kızlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

60 kişi nedir ya hakketen sen suan hakediyosun bu sevinci:) bizim hic oyle bir durumumuz olmadi Allah'a şükür. Rahat eder en azindan burda az kişi az sıkıntı

normalde artvine eğitim için geldiler cumaya kadar kalıp gideceklerdi birde askeri ehliyet için tabiki normalde kendi karakollarında 30 kişimi ne bi koguşta 30 bile çok fazla 60 nedir yani dimi

çarşı 2 yada 3 haftada birmiş zaten canım ayrıca zaten sürekli dışarda oluyorlarmış yani çarşı çokta önemli degilmiş telefonda varya

bizim de ilk gitiiğinde 2 hafta da bir di şimdi her hafta çarşısı var ondada geziyoruzzzzz zati

albay daha verdiği kararı onaylayıp sevgilimle görüşmedi offf daral geldi bir an önce hopadan eşyalarını topla buraya gel dese dua ediyorum

Aynen ya 30 bile çok benmki acemide bile o kadr kisi kalmadi. Suan cennete düşmüş gibi bişey olmuş yani seninki:)

iyiyimm canım Allaha şükürr sen nasılsınn? :)

Aynı hamam aynı tas gün geçirmece sıcaklar da bastırdı ben evdeken dayanamiyorum onlar kamuflajla nasıl duruyo düşünüyorum rabbim kolaylık versin:-(

aynenn aminn valla.. iste hic cekilmyor cok sicak ciddenn

ay evet yaa o botlarla allahım sabır versin onlaraaa :26: ağustosta gidecekler yandıı valla acemilik zor eğitimi falan off gokhan martta gittiği halde kapkaraydı yemın torenıne gıttgıımızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…