- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hahaha durumlar iyi yani dimi nidacım
iyi tabi canımm çok sevindimm sizinde paşa şöförü olmanıza askerlik bitti sayılır zatenaman diyim dikkat etsin nasıl o göreve geçtiyse yüzbaşı kıllık mıllık yapar baskasını alır .. giyimine kuşamına traşına hep dikkat etsin gökhanın dolabında dolu parfüm var
o konularda sıkıntı yok canım şimdi kendi telefonunu göndericez inşallah yaa ne yapıcaz belli degil daha canım normalde hopadaydı şimdi artvin merkeze gelecek sanırım eşyalarını topla gel diyecekler eşyalarını toplamaya gidicek
bi yerine yerleşsin bi hafta sonra falan alsın canım telefonunu şimdi orayı bilmiyor ya nolur nolmazz:26: zaten sonraları yasak olmayacak komutanın ulaşması acısından telefon serbeest olacak.
canım eski telefonu hopada girerken aldılar izinlerde alıcaktı şimdi artvine geçecek ya o yüzden o telefonu alması gerekiyor zaten dediki annemden kendi elimi isticem 3G den konuşuruz sonra dedi tmm dedim ama artvinde şöyle bi olayda var mesela albayın habercisi ile şöforu aynı insanlar 6 kişin var sevgilimde dahil bunlara hem haberci hem şöforler hepsi
canım normalde sevgilim artvin hopadaydı yüzbaşı şöförü olacagı için araç degitii ve askeri eğitimi için artvine gittiler işte ordada bu albay olayı çıktı haberci ve şöfor ortak 6 kişi var duruma göre bazen şöforlugunu yapıcak bazende haberci olacak anladıgım kadarı ile artvinde koguşlar 60 kişiymiş çok kalabalık şaka gibi yaa evet moralimiz çok yüksek hopaya gittigi ilk 5 gün öyle çok ağladıkkı telefonda allahım dedim bitmeyecek bu askerlik
60 kişi nedir ya hakketen sen suan hakediyosun bu sevinci:) bizim hic oyle bir durumumuz olmadi Allah'a şükür. Rahat eder en azindan burda az kişi az sıkıntı
biliyorum tatlım göökhanda telefonla konusuyorduk telefon caldı odanın , telefonu - haberci gökhan? diye açtı. bende sasırdım. O da dediki askım burda hep haberci var şöförlerde haberci yerinede geçiyor dedi. Yani bana şöför gokhan demıyorlar dediaynen 3G güzel oluyor bizde carsıyı beklemıyoruz kamera için alsın alsın telefonunuu
çarşı 2 yada 3 haftada birmiş zaten canım ayrıca zaten sürekli dışarda oluyorlarmış yani çarşı çokta önemli degilmiş telefonda varya
bizim de ilk gitiiğinde 2 hafta da bir di şimdi her hafta çarşısı var ondada geziyoruzzzzz zati
normalde artvine eğitim için geldiler cumaya kadar kalıp gideceklerdi birde askeri ehliyet için tabiki normalde kendi karakollarında 30 kişimi ne bi koguşta 30 bile çok fazla 60 nedir yani dimi
Aynen ya 30 bile çok benmki acemide bile o kadr kisi kalmadi. Suan cennete düşmüş gibi bişey olmuş yani seninki:)
heyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım nasılsın
iyiyimm canım Allaha şükürr sen nasılsınn? :)
Aynı hamam aynı tas gün geçirmecesıcaklar da bastırdı ben evdeken dayanamiyorum onlar kamuflajla nasıl duruyo düşünüyorum rabbim kolaylık versin:-(
Aynı hamam aynı tas gün geçirmecesıcaklar da bastırdı ben evdeken dayanamiyorum onlar kamuflajla nasıl duruyo düşünüyorum rabbim kolaylık versin:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?