2014 Yarenleri! :)

Kaçak napiyon:) nasıl gidiyor sevdicekle görüşmeler buluşmalar:)

haha napayim yavrum be iyi iste Allaha sukur varligina alistim baya gidecegi zamanin telasesi sariyor simdi sen neler yapiyosunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haha napayim yavrum be iyi iste Allaha sukur varligina alistim baya gidecegi zamanin telasesi sariyor simdi sen neler yapiyosunn

Gelisler güzelde dönüşler zor geliyor ya, zamani birlikte gecirdiniz en azindan şafak ilerliyor:) bn calisiyorum canım ya napayım bugunde çok sicakti

Gelisler güzelde dönüşler zor geliyor ya, zamani birlikte gecirdiniz en azindan şafak ilerliyor:) bn calisiyorum canım ya napayım bugunde çok sicakti

aynen canım mübarek hava kavuruyor.. şimdi gitti yanımdan evine şimdiden özledim kii. bir de hasta olmuş yanıyordu resmen ses gitmiş öksürük falan

Havalardan oluyordur gidene kadar iyilesir inşallah ne zaman dönüş?

aynen canım muhtemelen havalardan.. Allahın izniyle Pazar akşamı dönüyor..

Sizde artık usta oluyorsunuz alt devreleri bekliceniz valla zaman geçiyor be sanki daha dun gibiydi şurda acemilik yerlerinizi beklerken:)

Sizde artık usta oluyorsunuz alt devreleri bekliceniz valla zaman geçiyor be sanki daha dun gibiydi şurda acemilik yerlerinizi beklerken:)

aynen canım benim sorma ya onu diyorum ben de nasıl gidecek diye dusunurken ustaya gitme zamani bile geldi baksana :)

Kızlar size bir sorum var. Şimdi tüm askerlerin evci ya da çarşı izni farketmez. Tsk ya sorumlulukları varken yani. Ne gibi durumlar suçtur onlar için?

nasıl yani kuzum? anlayamadım soruyu tam olarak :26:

humm anladım galiba..
çarşı izinlerinde ve evci izinlerinde garnizon bölgesi olarak adlandırılan bölgenin dışına çıkmaları yasaktır mesela.. şehir değişiklikleri yasaktır.. siyasi içerikli eylemler kesinlikle yasaktır.. hatta örneğin facebook sayfasında siyasetle ilgili bir paylaşımı bile suç teşkil edebilir.. ama herkes bu kurallara uymuyor tabii.. evci izinlerinde istanbuldan ankaraya giden tanıdıklarım var mesela.. yani yakalanmadığın sürece suçlu değilsin.. araba kullanmak bile yasak aslında..daha vardır eminim bir sürü şey, aklıma şimdilik bunlar geldi

Bilgilendirme için teşekkürler tatlım :)

aynen canım benim sorma ya onu diyorum ben de nasıl gidecek diye dusunurken ustaya gitme zamani bile geldi baksana :)

Evet zaman geciyor aslında geriye bakınca dimi. Böyle gecmiyor gibi geliyorda bitircez galiba böyle böyle askerligi:)

Girsin tabi daha rahat olur öyle çavuş filan olunca.5.bolukten o sorumlu olcak yani. Az kalmıştır ama acemiliğn bitmesine

Iyiyim tatlım sen nasılsın? Bursaya çıkmış ustaliginiz sevindim valla.bu topiktekiler hep marmara bolgesinde masallah:)) bi ben doğudayim:)

Sanırım öyle olacak tabi hala açıklanmadı sonuçlar =( acemiliği bugünden itibaren bitiyor çook şükür.. Senin askerin napiyor nasılmış orada havalar? Allah yardımcıları olsun bu sıcakta

valla benim icin cok cabuk geciyor sevdicegim yanimda ya (( senin nasil gidiyoor? :)

Benim ki dağıtıma gelmedi Ramazan'dan sonra gelmeyi düşünüyor birde düşünmüyor o yüzden bende zaman geçmiyor pofudukum Ne güzel cnm güzel güzel vakitler geçirin :) nereye çıktı ustabirliği

tatlım inş çavuş olur seninkide benimki çok rahatmış herkes saygı duyuyomuş memnunmuş baya eve kapanma sakın ben öle yaptım kafayı yicektim

İnş. tatlım dua et bizim için canımmm :) hakkımızda hayırlısı su gibi geçer zamn inş..

Kayseriye çıktı bitaneemm.. olsun gecmiyor gibi geliyor ama oyle boyle gececeek♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…