Insallah o iyi olcaksa onun için o olsun:) sende hosgeldin ustalara o zmn:) Çok sicakmis diyarbakir bide gece sivrisinek çok oluyormus. Amin canim aminnSanırım öyle olacak tabi hala açıklanmadı sonuçlar =( acemiliği bugünden itibaren bitiyor çook şükür.. Senin askerin napiyor nasılmış orada havalar? Allah yardımcıları olsun bu sıcakta
aynen bebeğiimm ya :) sonra bak bitti dicez ki zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Işte bak geccek zaman öyle diye diye:) haziranda bitiyor 6 aylara gecmemize az kaldı
Sanırım öyle olacak tabi hala açıklanmadı sonuçlar =( acemiliği bugünden itibaren bitiyor çook şükür.. Senin askerin napiyor nasılmış orada havalar? Allah yardımcıları olsun bu sıcakta
Benim ki dağıtıma gelmediRamazan'dan sonra gelmeyi düşünüyor birde düşünmüyor o yüzden bende zaman geçmiyor pofudukum Ne güzel cnm güzel güzel vakitler geçirin :) nereye çıktı ustabirliği
İnş. tatlım dua et bizim için canımmm :) hakkımızda hayırlısı su gibi geçer zamn inş..
geçcek geçcek bizde bu haftadan sonra yarılıyoruz çok şükür
Aynen yaa çok sabirsizim hemen o günler gelsin istiyorum galiba:))
of şu haziran bitsin ben bitcem artık yoksa ya bi kaç gündür gezziyorum hergün dünde bahçeye mangala gittik misafirlere koştur falan akşam ölü gibi yatmışım
Evet ya bitmek bilmedi su haziran gına geldi artık. Iyisin valla tatilin tadını cikartiyosun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım bu hafta çok yoğun geçti 2 gündür denize gidiyoruz arkadaşla yarın ramazan diye dün misafir geldi ondan önce gezmek bilmem ne çok yorulmuşum 8de uyudum dün gündüzleride giremedim evde olmayı özledim artık bu arada şafakta gözüme güzel geldi günler yoğun geçince
evet nacide her gününü doldurdun bakıyorum diyo
Bana hala ayni safak ya senin safaktan gözüm aşina anca 224lere geldim. Ne güzel hizli hızlı gecti zaman sana:)
Icten icten kiskanclik var sanki:))
öff valla ya bi bitse şu 200ler ne zormuş be geçmesi daha 100ler varr aman Allah'ımmmmm221 de çokta napıyım ya şu 21 fazlalığı atsak bi ramazanının bitmesi şimdiki hedef
kıskançlık olmasa şaşarım zaten
boşalttım tatlım naci aradı yetişemedim yaaamesaj kutun dolmuş
öff valla ya bi bitse şu 200ler ne zormuş be geçmesi daha 100ler varr aman Allah'ımmmmm
evet yani illaki olur
boşalttım tatlım naci aradı yetişemedim yaaa
daha 100lerin bitmesini beklicez o ayrı bi bunalım
arar bi daha heraldebnmkide geceye geçti şimdi akşamları konuşamıyoruz çok sinir bozucu
ondada aynı böyle olcaz biliyorsun değil mibitmiyor bitmiyor diye diye
aradı konuştukevet ya ama 200 günde çok uzun be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?