2014 Yarenleri! :)

Sanırım öyle olacak tabi hala açıklanmadı sonuçlar =( acemiliği bugünden itibaren bitiyor çook şükür.. Senin askerin napiyor nasılmış orada havalar? Allah yardımcıları olsun bu sıcakta
Insallah o iyi olcaksa onun için o olsun:) sende hosgeldin ustalara o zmn:) Çok sicakmis diyarbakir bide gece sivrisinek çok oluyormus. Amin canim aminn

geçcek geçcek bizde bu haftadan sonra yarılıyoruz çok şükür

Aynen yaa çok sabirsizim hemen o günler gelsin istiyorum galiba:))

tatlım bu hafta çok yoğun geçti 2 gündür denize gidiyoruz arkadaşla yarın ramazan diye dün misafir geldi ondan önce gezmek bilmem ne çok yorulmuşum 8de uyudum dün gündüzleride giremedim evde olmayı özledim artık bu arada şafakta gözüme güzel geldi günler yoğun geçince

of şu haziran bitsin ben bitcem artık yoksa ya bi kaç gündür gezziyorum hergün dünde bahçeye mangala gittik misafirlere koştur falan akşam ölü gibi yatmışım

Evet ya bitmek bilmedi su haziran gına geldi artık. Iyisin valla tatilin tadını cikartiyosun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana hala ayni safak ya senin safaktan gözüm aşina anca 224lere geldim. Ne güzel hizli hızlı gecti zaman sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…