2014 Yarenleri! :)

[QUOTE="kamuhe, post: 38391529, member: 63670küçük biyde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.d[/QUOTE]
Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)

[QUOTE="kamuhe, post: 38391529, member: 63670küçük biyde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.d
Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)[/QUOTE]
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d

Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d[/QUOTE]

ben de uçağa hiç binmedim korkumdan ama ceyhun askere giderken demiştimki herhalde uzak bi yere gidiceksin ve bu askerlik beni uçağa bindiricek demiştim,, urfa oldu şimdi gitme hayalleri kuruyorum uçak korkusu umrumda bile değil hihihhii

Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d

ben de uçağa hiç binmedim korkumdan ama ceyhun askere giderken demiştimki herhalde uzak bi yere gidiceksin ve bu askerlik beni uçağa bindiricek demiştim,, urfa oldu şimdi gitme hayalleri kuruyorum uçak korkusu umrumda bile değil hihihhii [/QUOTE]
Ucak korkusu dglde kuzu yanmda biri olsa cesaartm cok olur. Ama tek gdersm bilmyrm yaa gdermym:)

Kızlaaaarrr benim bu aşkıma noolmuuuş Bi msjına aşkım sevgilim yazmadım "aşkm bana neden aşkm demiyosun" yazdı Ki byle şeylere ben dikkat ederdim o hiç mi hiç dikkat etmezdii.. Ayyy şeytan kulağna kurşun ayo

kamuçok post: 38391930 .!.:
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d[/QUOTE]
Ayyy bende cok ucaktaaan sen yeterki gelmeye niyetlen ben sana yardimci olurum kuzucmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…