tabikii bebğim ne demek , seve seveöğretirsin bana ankarayı, çok küçükken gelmiştim annem babam anıtkabiri görmem için götürmüştü
sexy lady
Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)[/QUOTE][QUOTE="kamuhe, post: 38391529, member: 63670küçük biyde hayatmda gtmdm kirklareline .d bilsem ustya gectgnde gderdm.d
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d[/QUOTE]Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d
Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d[/QUOTE]kamuçok post: 38391930 .!.:Kiz ben lisede kirklarelinde okudum bisy yok kucuk biter kolay bulunur zaten askeriye kirklareline girişte tüm otobüsler önünden geciyooor :)
Ayyy bende cok ucaktaaan sen yeterki gelmeye niyetlen ben sana yardimci olurum kuzucmm :)[/QUOTE]Hadi ya merkezndeyms godecegi yer kuzum. 13saat bde kz hc ucaga bnmdm bn heycan basar beni.d
Massallah de kz kasi kasi.d.dKızlaaaarrr benim bu aşkıma noolmuuuşBi msjına aşkım sevgilim yazmadım "aşkm bana neden aşkm demiyosun" yazdı Ki byle şeylere ben dikkat ederdim o hiç mi hiç dikkat etmezdii.. Ayyy şeytan kulağna kurşun ayo
Massallah de kz kasi kasi.d.d
Her zaanki gbi iyiyim cok sukur kuzucumm" :) sen nasilsn bklm :)Kaşıdım bile kuşuuuummmm Naber cınıııım bugün nasılsın bakalıııım?
Hamdolsun rabbime bebeğim.. İyiyim bendeHer zaanki gbi iyiyim cok sukur kuzucumm" :) sen nasilsn bklm :)
Sorma benide kuzum yaaa uyusamndiger kasm 5e kadr uyansm snra.d.dHamdolsun rabbime bebeğim.. İyiyim bendeBi uyku bastırdı beni ayy
Selma kuzim iyi diyelim iyi olsun:) sen nasilsn bakalmmselamlar kızlarr nasılsınız bakalıım?
çok şükür canım benim yarın Cuma ya onun keyfi var içimdeSelma kuzim iyi diyelim iyi olsun:) sen nasilsn bakalmm
İyidir tatlııııışşşşselamlar kızlarr nasılsınız bakalıım?
Dimi dimi bendede heycan var tatil snra :)))çok şükür canım benim yarın Cuma ya onun keyfi var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?