iyiyim ben de yarın Cuma yaaİyidir tatlııııışşşşSen nasılsın bakalım?
oh çok şükür yaa kuzumDimi dimi bendede heycan var tatil snra :)))
Hahaha altn bulmis gbi sevnclsn kziyiyim ben de yarın Cuma yaa
oh çok şükür yaa kuzum
ay kız hiç sormaaaHahaha altn bulmis gbi sevnclsn kzMASSALLAH:)
BEnde cok yorlyrm amaaa altin daha degerli tatilden bnm icn hahaay kız hiç sormaaao kadar yoruluyorum ki tatil benim için altından daha değerli
hahaha ayy kuzum yaaBEnde cok yorlyrm amaaa altin daha degerli tatilden bnm icn haha
Hadi hadi smdi altn verseler yok demicen.d.dhahaha ayy kuzum yaanormalde benim için de öyle ama bu hafta öyle değil
Kızlaaaarrr benim bu aşkıma noolmuuuşBi msjına aşkım sevgilim yazmadım "aşkm bana neden aşkm demiyosun" yazdı Ki byle şeylere ben dikkat ederdim o hiç mi hiç dikkat etmezdii.. Ayyy şeytan kulağna kurşun ayo
bir düşünürüm tabi hemen kestirip atmamak lazımHadi hadi smdi altn verseler yok demicen.d.d
Alemsn kizbir düşünürüm tabi hemen kestirip atmamak lazım
ayy inşallah yaaa hayırlısıyla düğünlerimizi görelim deAlemsn kizdarisi dugunlermzde takmalarna olsun insallah
bana her türlü uyar kuzum siz bilirsinizYa kizlar bence safak arttrma icn haftada bi uygulylm. Nedn die soryorsnzdr icnzden.d.hemen acklaym:) hergn yaonca pek fark.goremyrz bze gore mesela az olyor haftda bi dusunce fazldn azldgni gorrz ve icmz aclr o zaman da.d.d
INSALLAH kuzum:)ayy inşallah yaaa hayırlısıyla düğünlerimizi görelim de
Iyi o zaman oyle yapalmbana her türlü uyar kuzum siz bilirsiniz
kızlar da cevap yazsın bakalım karar veririz kuzumIyi o zaman oyle yapalm
Ses yok onlarda oldu sayalm hahahakızlar da cevap yazsın bakalım karar veririz kuzum
hahahha olmaz öyle kız bakalım atarlar cevapSes yok onlarda oldu sayalm hahaha
Saka yapyrm kz zatenhahahha olmaz öyle kız bakalım atarlar cevap
Isırdımda, kaşıdımda yavrumDilini ısır kıçını kaşıNoluyoor bu adamlara yahuu
Hay ağzına sağlık boncukgözüm yaaaYa kizlar bence safak arttrma icn haftada bi uygulylm. Nedn die soryorsnzdr icnzden.d.hemen acklaym:) hergn yaonca pek fark.goremyrz bze gore mesela az olyor haftda bi dusunce fazldn azldgni gorrz ve icmz aclr o zaman da.d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?