Bencde zeytin gözüm :)Isırdımda, kaşıdımda yavrum
Hay ağzına sağlık boncukgözüm yaaaBencede haftalık olsun
nassın yavrummmmHos geldin kuzum
kuzucukk nasılsınnnİyi akşamlarrrr erkeklerinin premsesleriiiii
Iyiym cok sukur kuzucuum sen naslsnkuzucukk nasılsınnn
bende çok iyiyim kuzummIyiym cok sukur kuzucuum sen naslsn
Ooooooh bi saağdaaaannnn bi soldaaaan atıcaz mı göbecikleri yarın bebeğiiiimmmmmiyi aksamlar canlarim :) yarin izinliyim, arkadasimin kinasi var, elbisem tamam ayakkabilarim tamam, erdimi uyutup geliyorum yaninizaaa
aticaz mecburen deniziiiiim :) ben sevmiyom yaa ama idare edicezzz :) yarin buralardamisin yavrum kuaforden sonra fikrinizi alabilirim :)Ooooooh bi saağdaaaannnn bi soldaaaan atıcaz mı göbecikleri yarın bebeğiiiimmmmmAyy düğünlere bayılırımmmmm
Yarın akşam arkadaşımda kalıcam demetim ctesi ikizlerinin doğumgünü var ona yardım edicem hazırlıklar için ama akşam uğrarım mutlaka burayaaticaz mecburen deniziiiiim :) ben sevmiyom yaa ama idare edicezzz :) yarin buralardamisin yavrum kuaforden sonra fikrinizi alabilirim :)
bende çok iyiyim kuzumm[/QUOTE
sevndm kuzum:)
Bende cok severm dugunleri heleki kendi dugunmde ucacammmmmmm:)Ooooooh bi saağdaaaannnn bi soldaaaan atıcaz mı göbecikleri yarın bebeğiiiimmmmmAyy düğünlere bayılırımmmmm
Bn olurm kuzum danisrsan eger memnuniyetle fikrmi soylerrm:))aticaz mecburen deniziiiiim :) ben sevmiyom yaa ama idare edicezzz :) yarin buralardamisin yavrum kuaforden sonra fikrinizi alabilirim :)
yarin sabahtan gidicem canim ama bakariz olmadi sana atarim :) yok kiz ben cok iyi oynarim kanimizda var :) ama sevmiyorum pek :) ah o dugun bi olsunnnnn ben varyaa sabaha kadar oynamaya bile raziyim :)Yarın akşam arkadaşımda kalıcam demetim ctesi ikizlerinin doğumgünü var ona yardım edicem hazırlıklar için ama akşam uğrarım mutlaka burayaBaak öyle ben oynamayı bilmem etmem demek yoook.. Kendi düğünün için hazırlık oluyo bunlar hep bebeğimmmm
tabi yavrucummm cekerim yarin :)Bn olurm kuzum danisrsan eger memnuniyetle fikrmi soylerrm:))
Tamam kuzucum anlastk:)tabi yavrucummm cekerim yarin :)
Safak karanlik atarsa 320 :)Kızlarrr şafak 121kim düğünlere gidip göbecikler atıyo bakalım bnm yerimede oynasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?