denedim olmadi..bnde arkadaşlarını aradim buyutulck bisi yok karismayin dedim..kuzum cep telefonu kullanmiyo ulaşamıyorum malesef, şimdi arkadaşlarını aradigimi duysa hepten cildirir ztn ama bakalımDur bakalım canım sen sakin davranmaya çalış yatıştırmaya çalış
Anladım kuzumm büyümez inşdenedim olmadi..bnde arkadaşlarını aradim buyutulck bisi yok karismayin dedim..kuzum cep telefonu kullanmiyo ulaşamıyorum malesef, şimdi arkadaşlarını aradigimi duysa hepten cildirir ztn ama bakalım
yavrii aradımı senin askerHahaha ayy ne gzl hayal kuryorm insallah gerceklesr geldkleri zaman hayallermz kuzum yaa hic otrmcm oyncm dugunmde.ksmetse cok sevyrm da oynamayi
Aramadi smdi msj atti tartktk ama:))yavrii aradımı senin asker
Skma canini duzelr yaa olr askerlk sendrmu yasiyorlr uzme kendniDaha ilk başlarda saçma saçma tartışmalarımız başladı tartışma diyossam o kendi kendine bağırdı tartıştı kapattı telefonu bugnden beri moral 0,yüzüm beş karış geziyorum ortada. Zaten günde bir kere knşuyoruz onda da sinirlenip kapattı tlfnu. Allahım sen bütün asker bekleyenlere içinde de bana sabır ver !!!
Kuzum nye tartstn ki is yernden ardgnda askerni tembhle bsey yapmasn doe kuzuya kizlar bugun is yerinde sevdicekle ayni yerde calisiyoduk biz o da taniyo,bi çocukla tartistim 9 a kdr calisma olmasina ragmn sinir olduğum icin 5 te ewe dondum.askerim aradi işte nie erken çıktın isten diye sordu,cnm istemedi geldim dedim (hic huyum degildir bilir) bisey olmus sesinden belli aglamissin sen dedi, hyr dedim israrla..ölümü gor die ısrar edince anlattim durumu,anlatmaz olaydimdellendi bu arkaslarini aramis soylmis kesin çocuğa bişey yapicaklar ne dediysem ikna edemedim cok moralim bozuk
Ay sebepsiz yere ya. Ortada elle tutulcak konu olsa dicem tartıştık düzeliriz ama Enes'in yine sinir patlamasına kurban gittiSkma canini duzelr yaa olr askerlk sendrmu yasiyorlr uzme kendni
Bnde tartstm bos bos konusya tartstk yani skma canini kuzum dyrm ya her defasndanins temelli gelene kadr kafyi yemem die:) skma canini o yzden bseye sklmstr bze patlyrlrAy sebepsiz yere ya. Ortada elle tutulcak konu olsa dicem tartıştık düzeliriz ama Enes'in yine sinir patlamasına kurban gitti
Cidden dediğiniz gibi gelmeden hunileri takıcaz kafaya. Ay kuzum bir de zaten knştğmz 5 10 dk bgn saçma saçma 2 dk da bağırdı kapadı tlfnu. Gel de boğmaBnde tartstm bos bos konusya tartstk yani skma canini kuzum dyrm ya her defasndanins temelli gelene kadr kafyi yemem die:) skma canini o yzden bseye sklmstr bze patlyrlr
sorma kız bana kac haftlr sorna msj geldı heycn yaptm tartstk keske yazmasydn dedmCidden dediğiniz gibi gelmeden hunileri takıcaz kafaya. Ay kuzum bir de zaten knştğmz 5 10 dk bgn saçma saçma 2 dk da bağırdı kapadı tlfnu. Gel de boğma
kuzummm?kizlar bn geldim
Pişman ediylar adamı ya. Ben de bgn tlfnu öyle güzel açtm ki benm asker adamımmm napıyomş dedim knştk sesinden anladm kesn gircez birbirimize dedm ki kabk bana patladısorma kız bana kac haftlr sorna msj geldı heycn yaptm tartstk keske yazmasydn dedmo derece yanı hc yazmasydı ıyıydı pskopatmdr nedr aa gelsn gorur
bende yazdgnda lan napyn dedım gulerek bı baktm tartsma msjı ahahahPişman ediylar adamı ya. Ben de bgn tlfnu öyle güzel açtm ki benm asker adamımmm napıyomş dedim knştk sesinden anladm kesn gircez birbirimize dedm ki kabk bana patladı
Elbet biticek bu askerliiiikkk elime düşüceeeeekkkkbende yazdgnda lan napyn dedım gulerek bı baktm tartsma msjı ahahahskma kz canını duzelr
bnm safaga daha ohoo kımblr kac kere tartsrzz yaa halıme gulsemmı aglasmmı anlayamdmElbet biticek bu askerliiiikkk elime düşüceeeeekkkk
Aynıyız bebeğim aynıyız :)bnm safaga daha ohoo kımblr kac kere tartsrzz yaa halıme gulsemmı aglasmmı anlayamdm
nasl gececk yaa bu safklar sankı hıc azalmıyor kuzu:)Aynıyız bebeğim aynıyız :)
Güya saymıyorum her gün ama şafaksayar var tlfnda :)nasl gececk yaa bu safklar sankı hıc azalmıyor kuzu:)
bnm teldede var kuzu anca dagtma gelp gttgnde 300ler btecek :)Güya saymıyorum her gün ama şafaksayar var tlfnda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?