2014 Yarenleri! :)

Dur bakalım canım sen sakin davranmaya çalış yatıştırmaya çalış
denedim olmadi..bnde arkadaşlarını aradim buyutulck bisi yok karismayin dedim..kuzum cep telefonu kullanmiyo ulaşamıyorum malesef, şimdi arkadaşlarını aradigimi duysa hepten cildirir ztn ama bakalım

Daha ilk başlarda saçma saçma tartışmalarımız başladı tartışma diyossam o kendi kendine bağırdı tartıştı kapattı telefonu bugnden beri moral 0,yüzüm beş karış geziyorum ortada. Zaten günde bir kere knşuyoruz onda da sinirlenip kapattı tlfnu. Allahım sen bütün asker bekleyenlere içinde de bana sabır ver !!!

Skma canini duzelr yaa olr askerlk sendrmu yasiyorlr uzme kendni

Kuzum nye tartstn ki is yernden ardgnda askerni tembhle bsey yapmasn doe kuzu

Ay sebepsiz yere ya. Ortada elle tutulcak konu olsa dicem tartıştık düzeliriz ama Enes'in yine sinir patlamasına kurban gitti
Bnde tartstm bos bos konusya tartstk yani skma canini kuzum dyrm ya her defasndanins temelli gelene kadr kafyi yemem die:) skma canini o yzden bseye sklmstr bze patlyrlr

Bnde tartstm bos bos konusya tartstk yani skma canini kuzum dyrm ya her defasndanins temelli gelene kadr kafyi yemem die:) skma canini o yzden bseye sklmstr bze patlyrlr
Cidden dediğiniz gibi gelmeden hunileri takıcaz kafaya. Ay kuzum bir de zaten knştğmz 5 10 dk bgn saçma saçma 2 dk da bağırdı kapadı tlfnu. Gel de boğma

Cidden dediğiniz gibi gelmeden hunileri takıcaz kafaya. Ay kuzum bir de zaten knştğmz 5 10 dk bgn saçma saçma 2 dk da bağırdı kapadı tlfnu. Gel de boğma
sorma kız bana kac haftlr sorna msj geldı heycn yaptm tartstk keske yazmasydn dedm o derece yanı hc yazmasydı ıyıydı pskopatmdr nedr aa gelsn gorur

sorma kız bana kac haftlr sorna msj geldı heycn yaptm tartstk keske yazmasydn dedm o derece yanı hc yazmasydı ıyıydı pskopatmdr nedr aa gelsn gorur
Pişman ediylar adamı ya. Ben de bgn tlfnu öyle güzel açtm ki benm asker adamımmm napıyomş dedim knştk sesinden anladm kesn gircez birbirimize dedm ki kabk bana patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…