2014 Yarenleri! :)

ay teşekkür ederiimm:KK48::KK48: napayım canım kayınvalidemden geldim yine hahaha oturuyorum öyle bakınıyoruumm sen nasılsın neler yapıyosunn?:KK68:

Iyiyim kuzu bende çok şükür :) sevgililer Günü'nde ne alsam diye düşünüyom araştırma yapıyorum :) erken yollayabilirim uyanmasın harbi süpriz olsun diye :)

Haha belki uyurken islatrlr kuzum:)

Artıkın sabah öğrenicem tatlım :-) ıslatmasınlar çoook soğuk orasıııı:KK17::KK17:

Hayirsiz seniiii:63:
aaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrr :( :( :(
Iyiyim kuzu bende çok şükür :) sevgililer Günü'nde ne alsam diye düşünüyom araştırma yapıyorum :) erken yollayabilirim uyanmasın harbi süpriz olsun diye :)

Artıkın sabah öğrenicem tatlım :-) ıslatmasınlar çoook soğuk orasıııı:KK17::KK17:
ayy doğru söylüyorsun bak ne diyeceğimm bizim Şubat çok yoğun ben de ne yapsam diye düşünüyorum. malum 14 Şubat sevgililer günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiğimin doğum günü:KK36: ne yapsam ne etsem düşünmekteyim??

Sagol balim :) buralar bugn cok sessiz sanki :KK23:
aynen kusum haftasonu herkes bi yogun sanki :)
ay bebeğim ne bileyim kendi yoğunluğumu kendim yaratıyorum, kurtlanıyorum sözde tatil ama daha eve gelip popomu yeni koyuyorum düşün yani:KK48: seviyorum sanırım yoğunluğu, hayat telaşesini, koşturmayı.. başka türlü zaman geçmiyor sanki:KK51: aslında bunların tek sebebi sevdiceğin olmaması işte o olsaydı ona ayırırdım tüm vaktimi ama olmayınca kendime uğraş çıkartıyorum:KK48:
cok iyi anliyorum seni yavrum bende saf saf kendime ugraslar cikariyorum biseyler yapiyorum surekli :) zaman gecmiyo yoksa nApaliiiiiim :) sevdiceklerimiz gelsin dee bi artik kendimize gelsekkjj :)
kuzucuğumlar günaydınlar yavrularım:KK37:
muckkkkkk yavrucummm :) gunaydinnn

Dun gece erdimmm safaginin yanina ⬇0⃣1⃣8⃣ Ne der şair " derin bir nefes ki ask sana benzer " yazmiss :KK36::KK36::KK36::KK22:

Islatnslarni kuzum:)

aaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrr :KK43: :KK43: :KK43:

ayy doğru söylüyorsun bak ne diyeceğimm bizim Şubat çok yoğun ben de ne yapsam diye düşünüyorum. malum 14 Şubat sevgililer günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiğimin doğum günü:KK36: ne yapsam ne etsem düşünmekteyim??
Hahah bn bayadr yoktm ama hc sormyn yazmyn ondan didim :63::KK53::KK50:

aynen kusum haftasonu herkes bi yogun sanki :)

cok iyi anliyorum seni yavrum bende saf saf kendime ugraslar cikariyorum biseyler yapiyorum surekli :) zaman gecmiyo yoksa nApaliiiiiim :) sevdiceklerimiz gelsin dee bi artik kendimize gelsekkjj :)

muckkkkkk yavrucummm :) gunaydinnn

Dun gece erdimmm safaginin yanina ⬇0⃣1⃣8⃣ Ne der şair " derin bir nefes ki ask sana benzer " yazmiss :KK36::KK36::KK36::KK22:
ooo iyimiş kuzum maşallah sizee, yaa aynen öyle kuzum vallahi gerçi ben bu yoğunluğu da seviyorum iyi oluyor sürekli hareket halindeyim:KK71:
Hahah bn bayadr yoktm ama hc sormyn yazmyn ondan didim :63::KK53::KK50:
kız ben de yokum ki zaten ondan farketmedim nerdeydin bakayımm?:KK71:

canlar bakın arkadaşımın evini yerleştirmeye gidiyorum şimdi hazırlanayııımmm bakalım yeni gelin eviiii hihihi hadi öpüyorum akşam fırçalamayın diye haber veriyorum öpüldünüz tekrardan:KK36:

ooo iyimiş kuzum maşallah sizee, yaa aynen öyle kuzum vallahi gerçi ben bu yoğunluğu da seviyorum iyi oluyor sürekli hareket halindeyim:KK71:

Dagtma geldi ya bnmki kuzu ondan:) hadi sen git bakalm geckme .d.d opuldun tatliskoo

aaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrr :KK43: :KK43: :KK43:

Kuzu hayırlı Yıllara ozaman size Allah uzun ömür versin sevdiceğine ve seninle bir ömür yanında olsın :) benm aklıma Şunlar geldi kuzu sanada fikir olur ;) Kütahya çok soğuk onun için Şeffaf dudak Nemlendiricisi ve elleri için krem, diş macunu, Çorap aldım. Birde kararsız kaldığım şeylerde var tabe sığuk ya hani Yün içlik mi alsam, Termal içlik mi alsam, içi yünlü hırka gördüm Koton'da onu mu alsam kafamda deli sorular :confused: az yardım edin hatunlar :-) bunların yanına birde kalpli şekilli kurabiye birkaç sevdiği abur cubur konuldu mu ohhh değmeyin keyifine Paşamım:KK74:

Vaaaay demetim bitti cok sukr siznki:)
vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz

saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)

vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz

saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)
AMIN balim ya bana bitecek gbi gelmio demetim ya dha cok var bze:( ALLAH buyuk ya naplm:)

Back
X