2014 Yarenleri! :)

vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz

saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)

Pesinden geliyorum kuzuu :-) gunaydin Kuzu bu arada :)

Haha olablr.kuzu belki son gune islatrlar:)

Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)

AMIN balim ya bana bitecek gbi gelmio demetim ya dha cok var bze:KK43: ALLAH buyuk ya naplm:)
biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii :(
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam :( evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim
Pesinden geliyorum kuzuu :-) gunaydin Kuzu bu arada :)

Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)
sizin safak kac kusuuum :)

:nazar:Her ayın 11'ini çok severimmm çünkü bizim günümüz 11'i :) 11.09.2010 da başladık bugünlere kadar geldik kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek mutlu. Rabbim cümlemizin içinde de bizim ağzımızın tadını hiç bozmasın inşaaaalllaaah. :KK68::KK37::KK37:

:nazar:Her ayın 11'ini çok severimmm çünkü bizim günümüz 11'i :) 11.09.2010 da başladık bugünlere kadar geldik kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek mutlu. Rabbim cümlemizin içinde de bizim ağzımızın tadını hiç bozmasın inşaaaalllaaah. :KK68::KK37::KK37:
amiiinnn HUZURUMUZ KAÇMASIN nazarlardan uzak olalım hep inşallah :)

biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii :KK43:
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam :KK43: evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim

sizin safak kac kusuuum :)
Kiyamam balim yaa INSALLAH hep gorusursnz geldignde yaa

Bnde 15i seviyorm 15.03.2011:) naber yavrukusu

Back
X