2014 Yarenleri! :)

Bitanemmm sonuna kadar haklısın.. Ben git sarıl onlara güzel güzel zaman geçir demiyorum.. Üstüne düşeni yap.. Çok değil bi 15dakika otur ondan snra kalk git.. Tavrını belli et bebeğim onlarda anlasınlar.. Ama büyüklükte sende kalsın.. Ölüm olduğunda insan bi başın sağolsun denmesini istiyo.. Bende 2sene önce babanemi kaybettim.. Hassas bi kou anlatabiliyomuyum fıstığım:KK43:
biliyorum tatlim..gokselde annm ztm kayınvalidesini pek sevmezdi ..sen babama git dedi..ama babasiyla da pek bi muhabbetimiz yok..ztn goksel bas sagligi icin demiyo..git bize otur,zamn gecir diyo..bn anlatincca trip yapip bn yatıyorum demesine de ayrica sinir oldum :KK62:

bn yatıyorum artk kizlar. .sizinde canini sıkmiyim daha fazla..herseyin hayırlısı. .

Kanımca bebegm :)) bende dekorasyon için nette gezınıyrm evım dergısını almstm onu okurum bıraz sorada yatıss zorrrla :)))
Bende severim dekorasyon işlerini bebeğim hatta yatak odasını ve banyoyu dizayn ettim aklımdaaa:KK50: Güzel olucak inşallahhh çoook güzeeeellll:KK50: Fıstığımmmm çok çok öpüyorum seniiii.. Ben yatemde enerji toplıyım bu olmucak bööle.. İyi geceleeerrrrrr yarın grş inşallahhh:KK60:

Bebeğimmm sana noldu moralim bozuk demişsin üstte
Moralim bozul değil allaha şükür fıstığımmm sadece nedenini bilmediğim bi keyifsizlik var, canım sıkıldııı.. Neden yokk ama.. Gelenler geldi sanırımmm.. Yatıyimde hemencik yarın olsun bari:KK43: İyi geceler yeşommmm çok çok çok öpüyom seni tatlı yanaklarından:KK60:

Bende severim dekorasyon işlerini bebeğim hatta yatak odasını ve banyoyu dizayn ettim aklımdaaa:KK50: Güzel olucak inşallahhh çoook güzeeeellll:KK50: Fıstığımmmm çok çok öpüyorum seniiii.. Ben yatemde enerji toplıyım bu olmucak bööle.. İyi geceleeerrrrrr yarın grş inşallahhh:KK60:

Insallah kuzum yarın enerjılerı toplayıp gelelım ıyı geceler canmm

bn yatıyorum artk kizlar. .sizinde canini sıkmiyim daha fazla..herseyin hayırlısı. .
Bugün hepimizin enerjisi düşük ve keyfi yok.. Bende yattım bebeğim.. Yarın konuşuruz detaylı tamam mı? Ben başsağlığı için diyo zannediyodum enişte beyi ama keyfi git otur diyice işler değişiyo tabi.. İyi geceler başağımm allah rahatlık versin..

Bugün hepimizin enerjisi düşük ve keyfi yok.. Bende yattım bebeğim.. Yarın konuşuruz detaylı tamam mı? Ben başsağlığı için diyo zannediyodum enişte beyi ama keyfi git otur diyice işler değişiyo tabi.. İyi geceler başağımm allah rahatlık versin..
iyi geceler balim sanada..Allah rahatlık versin. .optum kocamnn:)

icelim valla denizimm..

ya bu mezhebini değiştirir mi diye bisi söylemişti bnm kayinvalide.cok kırılmistim hala da kirginim..gokselin babaannesi vefat etti bas sagligi dilemeye bile gitmk icimden gelmiyo,inanılmaz sogudum..gokselle az once konustuk illa bize git fln dedi,gecistirdim konuyu,farketti sanirim usteledi bnde anlattim..o laftan sonra gidesim gelmiyo dedim,o da annm kotu amaçla soylemiyo,sadece etraf ne der diye diyo fln dedi..bnde bn kirildim etraf ne der diye bisey mi var..kimseyi ilgilendirmez. .ayrica ayni seye inaniyoruz neyi degistiricem,nereye gelicem..ayni tarafta degil miyiz yani..demkki annene gore değiliz dedim...o da bna destek olmk yerine ii tamam bn yatıyorum dedi kapatti..normlde ustelerim onu bile yapamadım tmm dedim sadece:KK14:

Ahh şu mezhep meseleleri... Şimdi böyle evlenince kim bilir nasıl olur bu kaynana. Sırf böyle olacağını düşündüğümden kendi ilişkimde ileriyi göremiyorum ve git gide tükeniyoruz.

Günaydın yavrulaaar Hoppa
Beyfendi dün telefonunu hiç açmadı üff ben çok kötüyüm yaa :KK42:

gunaydin ballllarimmmmm :KK51:
gece gece herkes bi bunalima girmis okudummm olmaazzzz yepyeni bi guneee muhtesem uyaninnnn allahaaaa sukrederekkkk uyaninnn enerjik uyaninnnn sevgi pitircigi halinde uyaninnnn :KK73:
hadi birazzz kendimize gelelimmmnn

günaydınnnn canlarımmmm :KK68::KK68: dün gece sevdicekle konuşurken pek mutlu bir haber aldım inşallah kesinleşir dualarınızı eksik etmeyinn :KK68:
en üst devrem yardım edecek iznimi böldürmem için dedi.. eğer böldürürse en geç şubat başı gelecek yarimmm :KK23: o ocak sonu gelmek istiyor ama izin alamam malumm ayın son haftası işler yoğun.. bakalım inşallah gönlümüzden geçen olur da şubatta burda olur sevdiceğimmm :KK23:

Back
X