2014 Yarenleri! :)

gunaydin ballllarimmmmm :KK51:
gece gece herkes bi bunalima girmis okudummm olmaazzzz yepyeni bi guneee muhtesem uyaninnnn allahaaaa sukrederekkkk uyaninnn enerjik uyaninnnn sevgi pitircigi halinde uyaninnnn :KK73:
hadi birazzz kendimize gelelimmmnn

bebeğimmmm ben bugüne mutlu başladım inşallah hayırlı haberler alırım :KK68: çookkk cicisin sen ya nasıl da düşünür bizleriii :KK15:

Canlar her şey o kadar kolay değil maalesef. Biz evlenemeyiz önümüzde birsüru engel var ve hiçbiri çözülmeyecek şeyler.

Gün doğmadan neler doğar tatlım :) o çözülmeyecekler hakkında öyle şeyler düşünme..

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

Bundan ötürü olumsuz düşünme ve bunun hakkında örnekte vermiştim;)

günaydınnnn canlarımmmm :KK68::KK68: dün gece sevdicekle konuşurken pek mutlu bir haber aldım inşallah kesinleşir dualarınızı eksik etmeyinn :KK68:
en üst devrem yardım edecek iznimi böldürmem için dedi.. eğer böldürürse en geç şubat başı gelecek yarimmm :KK23: o ocak sonu gelmek istiyor ama izin alamam malumm ayın son haftası işler yoğun.. bakalım inşallah gönlümüzden geçen olur da şubatta burda olur sevdiceğimmm :KK23:

İnşallah olur balımmm :) annemmm sevdşcek yanında olacak he:)

Yepyeni bir güneeee merhaaaaaabaaaa:KK68: Kızlaaaaaaar allah nasip ederse yarın aşkımın yanına gidiyoruuuuuuuummmmmm:KK60: Öğlen gidip otobüs biletimi alıcam allahııım rüya gibiiii:KK22: Dün gece konutanına sormuş komutanım nişanlım gelmek istiyo haftasonuna ama iznim yok ctesi fln demiş komutanda sağolsun oğlum nolucak ayarlarız çıkarsınız demişşş:D Halil ibram komutanı çoooook seviyorum:oops: Çok heycanlıyım fıstıklar:KK68:

Yepyeni bir güneeee merhaaaaaabaaaa:KK68: Kızlaaaaaaar allah nasip ederse yarın aşkımın yanına gidiyoruuuuuuuummmmmm:KK60: Öğlen gidip otobüs biletimi alıcam allahııım rüya gibiiii:KK22: Dün gece konutanına sormuş komutanım nişanlım gelmek istiyo haftasonuna ama iznim yok ctesi fln demiş komutanda sağolsun oğlum nolucak ayarlarız çıkarsınız demişşş:D Halil ibram komutanı çoooook seviyorum:oops: Çok heycanlıyım fıstıklar:KK68:

şekerimmm bugün ikimizin de içi kıpır kıpır :KK68: eğer Rabbim nasip ederse biz de ya haftaya ya da şubat başı görüşeceğizz çok heyecanlıyım inşallah gönlümüze göre olur :oops: çok heyecanlanma sonradan üzülmeni istemiyorum dedi ama ister istemez heyecanlandım :KK23:

şekerimmm bugün ikimizin de içi kıpır kıpır :KK68: eğer Rabbim nasip ederse biz de ya haftaya ya da şubat başı görüşeceğizz çok heyecanlıyım inşallah gönlümüze göre olur :oops: çok heyecanlanma sonradan üzülmeni istemiyorum dedi ama ister istemez heyecanlandım :KK23:
Evet bibiğimmmmm içimiz kıpır kıpıııır:KK23: İnşallah rabbim gönlümüze göre verir, işlerimiz rast gider ve aşklarımızı görebiliriz yeşommmm:KK19:Aşkım benden istediğin bişey var mı dedim dün gece.. Aşkım atlet istiyom diyo:KK53: Çok romantiksin aşkım didim yaa:KK53:

çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor Füsunümmm :KK37: inşallah inşallahh Rabbim nasip ederse

İnşallah kuzum inşallahhh:) ayyy sizleri böyle görünce ben görücekmişim gibi heyecanlandım:)

anammm bir güzel haber dahaaa :) denizim çok mutlu oldumm :) askeriyede iyi insanlarda varmışş demekkii:) sımsıkı sarıl sevdiğinee :)) birde normalde çarşısı yok mu ki anlamadım ben :(

Evet bibiğimmmmm içimiz kıpır kıpıııır:KK23: İnşallah rabbim gönlümüze göre verir, işlerimiz rast gider ve aşklarımızı görebiliriz yeşommmm:KK19:Aşkım benden istediğin bişey var mı dedim dün gece.. Aşkım atlet istiyom diyo:KK53: Çok romantiksin aşkım didim yaa:KK53:

inşallah bebeğimmm sizinki kesin Allah nasip ederse izin almışsınız :KK68: bakalım bu akşam kesinleşir bizimki de herhalde ayyy umutlanmıyım diyorum engel olamıyorum kendime :KK23: atlet ahahhah 50 yıllık çiftler gibi olduk şekerimmm :KK53: atlet don muhabbet bunlar :KK53:

İnşallah kuzum inşallahhh:) ayyy sizleri böyle görünce ben görücekmişim gibi heyecanlandım:)

anammm bir güzel haber dahaaa :) denizim çok mutlu oldumm :) askeriyede iyi insanlarda varmışş demekkii:) sımsıkı sarıl sevdiğinee :)) birde normalde çarşısı yok mu ki anlamadım ben :KK43:

kuzucummm çok teşekkür ederim inanki birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu sanki, aynı şeyleri ben de hissetmiştim :KK19: size iznimiz kesinleşti demek istiyorummm :oops:

gunaydin ballllarimmmmm :KK51:
gece gece herkes bi bunalima girmis okudummm olmaazzzz yepyeni bi guneee muhtesem uyaninnnn allahaaaa sukrederekkkk uyaninnn enerjik uyaninnnn sevgi pitircigi halinde uyaninnnn :KK73:
hadi birazzz kendimize gelelimmmnn

huzurummm günaydın canımmm:) hobbaaaa:)

anammm bir güzel haber dahaaa :) denizim çok mutlu oldumm :) askeriyede iyi insanlarda varmışş demekkii:) sımsıkı sarıl sevdiğinee :)) birde normalde çarşısı yok mu ki anlamadım ben :KK43:
Çağların 2haftada 1 oluyo çarşı izni bebeğimmm geçen hfta vardı bu hfta olmuycaktı.. Hadi bi şansımı deniyim demiş srmuşşş caaanım halil ibommm izin vermişşşEn Büyük TÜRKİYE İşte öyleeee füsunummm..
inşallah bebeğimmm sizinki kesin Allah nasip ederse izin almışsınız :KK68: bakalım bu akşam kesinleşir bizimki de herhalde ayyy umutlanmıyım diyorum engel olamıyorum kendime :KK23: atlet ahahhah 50 yıllık çiftler gibi olduk şekerimmm :KK53: atlet don muhabbet bunlar :KK53:
yeşimimmmmmm inşallah sizde şubat başında kavuşcaksınıııızz rabbimin üzniyleee:KK68: Aynen kuzu haa bildiğin 50 yıllık çiftler gibi atlet don muhabetine giriyoz:KK53: Başka aşkım diyorum? Çorap olabilit aşkım diyo:KK53: Hehehehehe:KK53:

Çağların 2haftada 1 oluyo çarşı izni bebeğimmm geçen hfta vardı bu hfta olmuycaktı.. Hadi bi şansımı deniyim demiş srmuşşş caaanım halil ibommm izin vermişşşEn Büyük TÜRKİYE İşte öyleeee füsunummm..

yeşimimmmmmm inşallah sizde şubat başında kavuşcaksınıııızz rabbimin üzniyleee:KK68: Aynen kuzu haa bildiğin 50 yıllık çiftler gibi atlet don muhabetine giriyoz:KK53: Başka aşkım diyorum? Çorap olabilit aşkım diyo:KK53: Hehehehehe:KK53:

inşallah fıstığımmmm :KK68: çoook romantiksinizzz :KK37: boşverr böylesi daha iyi bebeğimm adamın donundan bile haberin var daha ötesi var mı beeeee :KK53:

denizlililili denizlililili kuzummmmm gözün aydınnn :) Allahım sabah sabah güzel haberlr almak ne güzel. Valla dediğiniz gibi sanki ben görücekmişim gibi heyecanlanıyorum. Ne güzel bi komutanınız varmış bibiğimmmmm maşllah maşallaaah :)

Gün doğmadan neler doğar tatlım :) o çözülmeyecekler hakkında öyle şeyler düşünme..

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

Bundan ötürü olumsuz düşünme ve bunun hakkında örnekte vermiştim:KK66:

Ben sadece dua ediyorum zaten canım ya elimden başka şey gelmiyor. Ve beyefendi de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor farkındayım ben o yuzden ailesinin kafasına ve hayatına birini sokmaya calistigini hissediyorum bilmiyorum...
umut denen bir şey kalmadı bende.

Back
X