saol canım benim ikimizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canocanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benim ikimizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canocanım
Sağol canimsaol canım benim ikimizede geçmiş olsun
selam şafakdaş :)selam güzellikleerrr![]()
nasılsın kuzum? ♥selam şafakdaş :)
Hi evet bebegim ne demezsinSağol canim benim
sanada merhaba canım :) nasılsınn
saol şekerim
Bende iyiyim canim cok sukur :) tezkere yaklasmis sizin...:)Ondan tabi canım :)) nasılsın bakalım tatlım :)
Iyiym canım sen nasılsın :)
![]()
Hasta ve yorgun bebegim sen nasılsınOndan tabi canım :)) nasılsın bakalım tatlım :)
Iyiym canım sen nasılsın :)
![]()
Bende iyiyim canim cok sukur :) tezkere yaklasmis sizin...:)
Hasta ve yorgun bebegim sen nasılsın
Ayy ne güzel okurdu canim yapmis kaar oldun sagolÇok şükür canım yaklaştı :) şaka gibi geliyor da gelsin daa yiter Artuk
Bende iyiyim kuzum çok şükür :) gel sana sıcacık çurba yapayımvücud yorgun mu düştü kuzum ya;(
Bir daha hic ayrilmazsiniz canim ya dusunmesi bile o kadar heyecan verici ki :))Allah kavustursun tatlim bunuda atlattiniz cok sukurÇok şükür canım yaklaştı :) şaka gibi geliyor da gelsin daa yiter Artuk
Bende iyiyim kuzum çok şükür :) gel sana sıcacık çurba yapayımvücud yorgun mu düştü kuzum ya;(
iyi olmaya çalışıyorum canım benim sen nasılsınnasılsın kuzum? ♥
Ayy ne güzel okurdu canim yapmis kaar oldun sagolanlamadım ki canim ya bende
![]()
Bir daha hic ayrilmazsiniz canim ya dusunmesi bile o kadar heyecan verici ki :))Allah kavustursun tatlim bunuda atlattiniz cok sukur
Amin canisi amin... 3gun sonra askerime kavusucam Allahiiimm :))CanımssHavalar çok dengesiz kuzum ondan olsa gerek
Aminnn amin tatlım Allah razı olsunDarısı sana ve sevdiceğine inşallah
![]()
Olabilir canim manyak gibi bi hava varCanımssHavalar çok dengesiz kuzum ondan olsa gerek
Aminnn amin tatlım Allah razı olsunDarısı sana ve sevdiceğine inşallah
![]()
ayy ne güzelAllah'a şükür bir aksilik olmadan atlattık bugünüSevdiceğim çok zayıflamış ama
![]()