- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Iyiyim canim sen nasilsin bakalımoh misss iyi uyumuşsundur kuzum
iyiyim bebeğim çokk şükür sen nasılsın seni sormalııı?
nasılsın kuzum?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim sen nasilsin bakalımoh misss iyi uyumuşsundur kuzum
iyiyim bebeğim çokk şükür sen nasılsın seni sormalııı?
nasılsın kuzum?![]()
Aynen gorusemedik diye zaten moralim bozuk her konuştuğumda ağlıyorum resmen tlfda. Ama o da ona guvenmedigim inanmadığım için sınırlı. Açtı tlfnu anlattı kapalı olmasının sebebini. facee de video atmis kanıt gibi resmen ahaha ama ben uzgunum çünkü gorusemiyoruz![]()
hepsini iyice arastir ona gore canim bende cok ozenirim boyle seylere :))) Allah yardimcin olsun tatlim.. Askerinle bu gunlerin acisini oyasiya cikarin :)
iyiyim fistigimmmm cok sukur yuvarlanip gidiyoruz :) sen nasilsin balim askerin nasil?
onemli degil bitanemmmm neler yapiyosun bakimmm
damlaaaam hosgeldin kuzuuuuum bapiyosuun
Ne güzel olur canim yaa
Rabbim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin de gerisi kolay allahın ıznıyle :)
Iyiyim canım çalışıyorum sen napıyosun nasılsın yavrumIyiyim çok şükür kuzum günleri azaltmaca işte:) askerde biraz stresli günler geçmiyormuş
Ahh ahh kuzum:)
Eee kuzum nasılsın bakalım :)
Aynen balım öyle:) o günler geçse hergün geçer gibi sankiii
Iyiyim canım çalışıyorum sen napıyosun nasılsın yavrum
Afiyt oolsun balimIyiyim kuzum bende kahvaltı ediyorum :) gel çay içek :)
İstanbuldada cok gezilecek yer var canim :) bende salvonun durumundayim biraz.. Ama yarin konusucam bilunu cunku cok alindim..Sinirler yıpranık olunca üzülüyor insan tatlım bak kanıt gibi video atmış Sıkma tatlı canınıgeldiği vakit görüşürsünüz inşallah canm :)
Aminn kuzum aminn :) İstanbul dışı çıkamazsak da buralarda takılcaz artık :)
iyiyim bebeğim hamdolsun bugünlerimizeeeIyiyim canim sen nasilsin bakalım
Çalışıyorum canim sen napıyosun bakalimiyiyim bebeğim hamdolsun bugünlerimizeeenapıyosunn?
![]()
napayım canım evdeyim işte haftasonu klasikkÇalışıyorum canim sen napıyosun bakalim
Teşekkür ederim canım benimnapayım canım evdeyim işte haftasonu klasikkkolay gelsiinnn
![]()
Gunaydinn tatlim sanada..günaydın güzellikleerrrrrr![]()
nasılsın canııım?Gunaydinn tatlim sanada..
kuzum nasılsınn?Günaydın kızlaaaaarmutlu, huzurlu bir haftasonumuz olsun inşallahhh..
İyi değilim pofidikom yaaanasılsın canııım?
kuzum nasılsınn?![]()
hayırdır kuzucumm?İyi değilim pofidikom yaaa![]()
Yaa ufff 1 haftadır regl öncesi psikolojim alt üst olduhayırdır kuzucumm?
kötüyüm desem yeri vardır canım ... sen nasılsıın görüşmeyeli tatlımnasılsın canııım?
kuzum nasılsınn?![]()
canıım ay bu dönemler oluyor ister istemez yaaaa sen de şuan 3 5 kat daha hassassın zaten o da aksi gibi ilgilenmez hepte böyle olur.. çok iyi anlıyorum seni regl olabildin mi olsan rahatlarsınYaa ufff 1 haftadır regl öncesi psikolojim alt üst olduözellikle 2 gündür iyice sinirli, agresif, anlayışsız biri oldum çıktım
elimde değil yaa napiyim.. Benimkine sardım haliyle.. O pis şeyde çok anlayışsız.. Hiç doğru düzgün ilgilenmîyo bnmle
eskiden daha ilgiliydi.. Çok kızıyorum ona yaa.. Heleki bu dönemimde bana destek olmalıyken dahada üstüme geliyo resmen
![]()
hayırdır canım ya ben hep aynıkötüyüm desem yeri vardır canım ... sen nasılsıın görüşmeyeli tatlım