Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yalan söylüyosun :37:

evet canım bu pazar görüşecegiz :34:

ortak arkadaşımız dedi ki, burhan çok çekingendir, aklına gelse bile sana diyemezdi akşam 1 saat görüşüp kahve içelim diye. öyle birisi o dedi :26: kafam karıştı iyice :26:

ımmmm, şeeeyyy, kem kümmmm :78: :54::54::54:

hımmmm, bak alttan altan yolunu yapıyor bence arkadaşınnn :23::23: bu pazar güzel şyler olacak bak göreceksinnn :32::32::32:

ımmmm, şeeeyyy, kem kümmmm :78: :54::54::54:

hımmmm, bak alttan altan yolunu yapıyor bence arkadaşınnn :23::23: bu pazar güzel şyler olacak bak göreceksinnn :32::32::32:

bide neye bozuldum, salı günü konuştuk işte biz pazar günü için, o akşam beraberdi onlar, " pazar günü siz gelmeseniz bile ben görüşeyim, ayıp oldu zaten iyice kıza " demiş. lufeder gibi sanki :47: koparacam kafasını o olacak sonunda :47:

bide neye bozuldum, salı günü konuştuk işte biz pazar günü için, o akşam beraberdi onlar, " pazar günü siz gelmeseniz bile ben görüşeyim, ayıp oldu zaten iyice kıza " demiş. lufeder gibi sanki :47: koparacam kafasını o olacak sonunda :47:

eeee onlar salı akşamı hep beraberdi de sen nerdeydin yaaaa :22::22:

süs eşyaları satan bi magzadan annem almış canım 25 tl:52:

ayyy ne kadar ucuzzz ve ne kadar güzeeeel :16:

eeee onlar salı akşamı hep beraberdi de sen nerdeydin yaaaa :22::22:

hep beraber degillerdi canım iki erkek beraberlerdi, o da arkadaşın evinde :34: zaten o gün benm patlamam da bu yüzden oldu. gruptan yazdı burhan akşam size geleyim mi kanka evde toplantı var, kaçmam lazım diye. bende ona carladım, siz görüşün zaten ben geliyorum kimin umurunda ne haliniz varsa görün diye :53:

gerçi sonradan açıklamasını yaptı, evden fazla uzak olamazmış annesi çağıracakmış çünkü onu, o yuzden demiş diye ama baya trip attım ben :53: hatta telefonda konuşurken en son, lütfen bu ses tonuyla konuşma benmle, dayanamıyorum dedi :53: nasıl uyuz konuştuysam artk :1:

Back
X