- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadını topa tuttuk iki dakikada ama gelinin yerinde olsam ben sinir olurdum. O geçen videoda çılgınlar gibi dansedip düğünü rezil eden kadın gibiHatun işi biliyor tabiii
Satenden daha iyisi olamazdı bu iş için
Ay bi Berene söylenmemiştik hahah![]()
Kadını topa tuttuk iki dakikada ama gelinin yerinde olsam ben sinir olurdum. O geçen videoda çılgınlar gibi dansedip düğünü rezil eden kadın gibi![]()
aminnnnHahaha ay Allah böyle davetliyi kimseciklere vermesin ,yarebbimmm yardım et![]()
cumarteside varMerhaba kızlar:) şükür bu haftada bitti:)
kadiköyde diktiriyorum canım adını istersen özeldn yazarım. berende biraz fazla ortada giyinmiş :)
Benim yarın ev mesaim var temizlik çamaşır:)cumarteside var![]()
onları yapmaktansa işe gelirim kız :)Benim yarın ev mesaim var temizlik çamaşır:)
onları yapmaktansa işe gelirim kız :)
Biraz önce eksiklerime bakarken çok büyük bir eksiğim daha var makarna tabağım yok çok istemiştim iki tanecik olsun![]()
tek eksiğin o olsun kuzu :)Biraz önce eksiklerime bakarken çok büyük bir eksiğim daha var makarna tabağım yok çok istemiştim iki tanecik olsun![]()
ya yazarken zaten aklıma geldi ama ben hala çok uzun zaman varmış gibi düşünmek istiyorumHaha hem işe gidip hem bunları yaptığını hayal et o zaman.
Çok yakında gerçek olacak daa ..![]()
![]()
Aynen onlardan :)Ay o da ne yaaNasıl bişey oluyo o? Şu çukur büyük tabaklar var onlardan mı diyosun?
Eh var sen düşün artık sonumuzu yaniya yazarken zaten aklıma geldi ama ben hala çok uzun zaman varmış gibi düşünmek istiyorumki ne kadar öyle düşünmek istesemde an itibari ile 72 güncük var :)
Hımm aklımıza soktuğun çok iyi oldu gerçekten hahaAynen onlardan :)
Benim 71 mi o zamantek eksiğin o olsun kuzu :)
ya yazarken zaten aklıma geldi ama ben hala çok uzun zaman varmış gibi düşünmek istiyorumki ne kadar öyle düşünmek istesemde an itibari ile 72 güncük var :)